Uzsinorejau siai vasarai sidabriniu auskaru su perlais, gal pastebejot kokiu graziu?
Patys graziausi man tokie kai ant perliuko buna uzdetas toks kaip kepuriukas ir paskui pakabinimas http://slimages.macy...if?op_sharpen=1
Tokie tai labai jau prabangus, noreciau kazka paprastesnio, kad neatrodytu kaip "jaunosios auskarai"
paskutiniai gražūs
GRAZUS,ir taip gaila-nes galiu nesuot tik auksinius
Man grazu,kai kitos moterys prie kekvieno apsirengimo derina auskariukus vis kitus,va o as pati visad su tais paciais auskariuikais (auksiniai) kitu negaliu nesioti.
QUOTE(galika @ 2012 05 11, 10:16)
Man grazu,kai kitos moterys prie kekvieno apsirengimo derina auskariukus vis kitus,va o as pati visad su tais paciais auskariuikais (auksiniai) kitu negaliu nesioti.
Del ko negali, del ausu jautrumo? Bet kabliukus galima pakeisti, rankdarbiu pardese buna auksiniu kabliuku, tokius gali pasikeisti kad ir pati, nors ir ant patikusiu ranku darbo auskaru.
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 31, 20:14)
Del ko negali, del ausu jautrumo? Bet kabliukus galima pakeisti, rankdarbiu pardese buna auksiniu kabliuku, tokius gali pasikeisti kad ir pati, nors ir ant patikusiu ranku darbo auskaru.
Kokia jų kaina?
Gal išeitis būtų, nes aš irgi negaliu ne auksinių... išties net auksiniai ne visad tinka, kartą pirkom parduotuvėje ir nešiojau tik pusmetį, daugiau nebegaliu įsiverti Tiesa, dar tie gydomieji tinka
QUOTE(Tasty @ 2012 09 01, 12:05)
Kokia jų kaina?
Gal išeitis būtų, nes aš irgi negaliu ne auksinių... išties net auksiniai ne visad tinka, kartą pirkom parduotuvėje ir nešiojau tik pusmetį, daugiau nebegaliu įsiverti Tiesa, dar tie gydomieji tinka
Kainos nuo 15lt
QUOTE(Tasty @ 2012 09 01, 13:05)
Kokia jų kaina?
Ziurint kaip kur Gryno sidabro apie 7. Aukso gal apie 15 Buna papraso klientes uzdeti ta ar kita kabliuka ant ranku darbo papuosalu, jei medicininiai ar pasidabruoti nepatinka ar alergizuoja.
Su safyrais: