Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Uzsinorejau siai vasarai sidabriniu auskaru su perlais, gal pastebejot kokiu graziu? ax.gif
Patys graziausi man tokie kai ant perliuko buna uzdetas toks kaip kepuriukas ir paskui pakabinimas http://slimages.macy...if?op_sharpen=1

user posted image

Tokie tai labai jau prabangus, noreciau kazka paprastesnio, kad neatrodytu kaip "jaunosios auskarai" smile.gif
user posted image
Atsakyti
paskutiniai gražūs wub.gif
Atsakyti
Čia labai gražūs ir labai nepigūs auskarai: http://www.caroletan...ducts/earrings/

user posted image

user posted image

Atsakyti
GRAZUS,ir taip gaila-nes galiu nesuot tik auksinius
Atsakyti
Man grazu,kai kitos moterys prie kekvieno apsirengimo derina auskariukus vis kitus,va o as pati visad su tais paciais doh.gif auskariuikais (auksiniai) kitu negaliu nesioti. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(galika @ 2012 05 11, 10:16)
Man grazu,kai kitos moterys prie kekvieno apsirengimo derina auskariukus vis kitus,va o as pati visad su tais paciais  doh.gif  auskariuikais (auksiniai) kitu negaliu nesioti.  doh.gif  doh.gif

Del ko negali, del ausu jautrumo? Bet kabliukus galima pakeisti, rankdarbiu pardese buna auksiniu kabliuku, tokius gali pasikeisti kad ir pati, nors ir ant patikusiu ranku darbo auskaru.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 31, 20:14)
Del ko negali, del ausu jautrumo? Bet kabliukus galima pakeisti, rankdarbiu pardese buna auksiniu kabliuku, tokius gali pasikeisti kad ir pati, nors ir ant patikusiu ranku darbo auskaru.

Kokia jų kaina? blush2.gif
Gal išeitis būtų, nes aš irgi negaliu ne auksinių... išties net auksiniai ne visad tinka, kartą pirkom parduotuvėje ir nešiojau tik pusmetį, daugiau nebegaliu įsiverti doh.gif Tiesa, dar tie gydomieji tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 01, 12:05)
Kokia jų kaina?  blush2.gif
Gal išeitis būtų, nes aš irgi negaliu ne auksinių... išties net auksiniai ne visad tinka, kartą pirkom parduotuvėje ir nešiojau tik pusmetį, daugiau nebegaliu įsiverti  doh.gif  Tiesa, dar tie gydomieji tinka  biggrin.gif

Kainos nuo 15lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 01, 13:05)
Kokia jų kaina?  blush2.gif
Gal išeitis būtų, nes aš irgi negaliu ne auksinių... išties net auksiniai ne visad tinka, kartą pirkom parduotuvėje ir nešiojau tik pusmetį, daugiau nebegaliu įsiverti  doh.gif  Tiesa, dar tie gydomieji tinka  biggrin.gif

Ziurint kaip kur mirksiukas.gif Gryno sidabro apie 7. Aukso gal apie 15 g.gif Buna papraso klientes uzdeti ta ar kita kabliuka ant ranku darbo papuosalu, jei medicininiai ar pasidabruoti nepatinka ar alergizuoja.
Atsakyti
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Su safyrais:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 05, 05:39)

Papildyta:
Sitie tobuli
user posted image
Atsakyti