Auskarai mano mylimiausias papuosalas. daugiau nieko kito negaliu nesioti. todel juos pradejau ir pati gamint.
mano:
Idomus
QUOTE(mėnulis @ 2011 06 02, 20:22)
Auskarai mano mylimiausias papuosalas. daugiau nieko kito negaliu nesioti. todel juos pradejau ir pati gamint.
mano:
http://s001.radikal....687410aa1ea.jpg
mano:
http://s001.radikal....687410aa1ea.jpg
Sunkoki atrodo o siaip idomus,nesiociau
QUOTE(Inevitable @ 2011 06 04, 21:02)
Sunkoki atrodo o siaip idomus,nesiociau
del lengvumo - nera patys lengviausi, bet ir nesunkiausi. juk nemiegame su jais. cia gal nuo pripratimo priklauso. vienos megsta, kitos ne.
dar keli mano kuriniai:
Užsimaniau kokių "rinkių" įdomesnių ir būtinai sidabrinių. Gal kur užmatėte?
Mėnulis, neblogos "makaliūzės-raizgaliūsės"
QUOTE(mėnulis @ 2011 06 06, 15:14)
del lengvumo - nera patys lengviausi, bet ir nesunkiausi. juk nemiegame su jais. cia gal nuo pripratimo priklauso. vienos megsta, kitos ne.
dar keli mano kuriniai:
dar keli mano kuriniai:
Labai graziai moki su vielutemis dirbti man paciai dar kolkas per sunki uzduotis
QUOTE(pulina @ 2011 06 11, 13:13)
Mėnulis, neblogos "makaliūzės-raizgaliūsės"
Tikrai visi unikalūs gražuoliai
Ir prietarai visi įdėti nuostabūs Ech norėčiau ir aš auskarus nešioti, bet manosios nenaudėlės ausys visus gėrius atmeta .
QUOTE(day_light @ 2011 06 11, 20:31)
Labai graziai moki su vielutemis dirbti man paciai dar kolkas per sunki uzduotis
aciu, ziurint kokia vielute. isigijau dabar kazkokios netinkamos, darbas sustojo.
Papildyta:
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2011 06 12, 00:06)
Tikrai visi unikalūs gražuoliai
Ir prietarai visi įdėti nuostabūs Ech norėčiau ir aš auskarus nešioti, bet manosios nenaudėlės ausys visus gėrius atmeta .
galima meginti auksinius kabliukus. neturetu atmesti sidabras daug kam grynas tinka
QUOTE(Blakstute @ 2011 05 27, 12:10)
gražūs,kur nors einant kaip sakot į vakarėlį tai super duper
Atsiliepkit alytiskes gal zinot kur issikele ta miela karoliuku, akmenuku ir pan. parduotuvyte is ligonines gatves?