Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Auskarai mano mylimiausias papuosalas. daugiau nieko kito negaliu nesioti. todel juos pradejau ir pati gamint.
mano:
user posted image

Atsakyti
Idomus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 06 02, 20:22)
Auskarai mano mylimiausias papuosalas. daugiau nieko kito negaliu nesioti. todel juos pradejau ir pati gamint.
mano:
http://s001.radikal....687410aa1ea.jpg

Sunkoki atrodo g.gif o siaip idomus,nesiociau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inevitable: 04 birželio 2011 - 20:02
QUOTE(Inevitable @ 2011 06 04, 21:02)
Sunkoki atrodo  g.gif o siaip idomus,nesiociau  smile.gif

del lengvumo - nera patys lengviausi, bet ir nesunkiausi. juk nemiegame su jais. cia gal nuo pripratimo priklauso. vienos megsta, kitos ne.
dar keli mano kuriniai:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 06 birželio 2011 - 15:31
Užsimaniau kokių "rinkių" įdomesnių ir būtinai sidabrinių. Gal kur užmatėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2011 05 28, 22:01)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mėnulis, neblogos "makaliūzės-raizgaliūsės" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 06 06, 15:14)
del lengvumo - nera patys lengviausi, bet ir nesunkiausi. juk nemiegame su jais. cia gal nuo pripratimo priklauso. vienos megsta, kitos ne.
dar keli mano kuriniai:

Labai graziai moki su vielutemis dirbti thumbup.gif man paciai dar kolkas per sunki uzduotis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 06 11, 13:13)
Mėnulis, neblogos "makaliūzės-raizgaliūsės"  thumbup.gif

Tikrai visi unikalūs gražuoliai wub.gif

Ir prietarai visi įdėti nuostabūs wub.gif Ech norėčiau ir aš auskarus nešioti, bet manosios nenaudėlės ausys visus gėrius atmeta verysad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZYLĖ7: 11 birželio 2011 - 23:14
QUOTE(day_light @ 2011 06 11, 20:31)
Labai graziai moki su vielutemis dirbti thumbup.gif man paciai dar kolkas per sunki uzduotis blink.gif

aciu, ziurint kokia vielute. isigijau dabar kazkokios netinkamos, darbas sustojo.
Papildyta:
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2011 06 12, 00:06)
Tikrai visi unikalūs gražuoliai wub.gif

Ir prietarai visi įdėti nuostabūs wub.gif Ech norėčiau ir aš auskarus nešioti, bet manosios nenaudėlės ausys visus gėrius atmeta verysad.gif.

galima meginti auksinius kabliukus. neturetu atmesti g.gif sidabras daug kam grynas tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 13 birželio 2011 - 20:46
QUOTE(Blakstute @ 2011 05 27, 12:10)
O man šitie tokie paprastučiai, bet kur nors vakarėlyje manau labai tiktų. smile.gif

user posted image

gražūs,kur nors einant kaip sakot į vakarėlį tai super duper wub.gif
Atsakyti
Atsiliepkit alytiskes smile.gif gal zinot kur issikele ta miela karoliuku, akmenuku ir pan. parduotuvyte is ligonines gatves?
Atsakyti