Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

QUOTE(vasara_ @ 2012 01 25, 16:04)
išvis pigu avižinių dribsnių kotletai. galima daryti su įvairių skonių sultiniais, pienu. labai tinka kas nemėgsta ar mažai valgo mėsos, tik aišku dėl skonio nesiginčijama mirksiukas.gif man tai labai skanu, reiks šiandien išsikepti, puikiai tinka ir šalti su duona, į darbą neštis thumbup.gif

o kaip juos gaminat? g.gif as labai megstu avizinius dribsnius, bet nei karto nesu bandziusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaake20 @ 2012 01 25, 18:06)
o kaip juos gaminat? g.gif  as labai megstu avizinius dribsnius, bet nei karto nesu bandziusi g.gif

dabar reiktų pasižiūrėti į savo receptą, nes tiksliai nepamenu, bet čia http://receptai.iki....niu-blynai/5548 idėja lygiai tokia pati. tik gal neteisingai įvardinau, kad kotletai g.gif tai va, užplikyti galima kokio tik nori skonio sultiniu ir kaskart gausis skirtingai. aš dedu šaukštą dar krakmolo, kad sukibimą duotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2012 01 25, 16:11)
dabar reiktų pasižiūrėti į savo receptą, nes tiksliai nepamenu, bet čia http://receptai.iki....niu-blynai/5548 idėja lygiai tokia pati. tik gal neteisingai įvardinau, kad kotletai g.gif tai va, užplikyti galima kokio tik nori skonio sultiniu ir kaskart gausis skirtingai. aš dedu šaukštą dar krakmolo, kad sukibimą duotų mirksiukas.gif

Aciukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
As laba imegstu virtus varskecius, tik mazas vaikas ne visada duoda laiko juos susiminkyt ir "lipdyti" paskui ilgai ir nuobodziai... tai siandien pati sau netiketai atradau daug greitesni ir paprastesni buda thumbup.gif skonis nei kiek nenukencia thumbup.gif

Imam makaronus (geriau stambesni), juos isverdam kiek pasudytam vandenyje (iprastai), kai isverda - nupilam vandeni, makaronus paliekam puode... verciam ant makaronu pakeli varskes ir dar maisydami pakaitinam. Neissigaskit, kad varske suskystes smile.gif pakaitinkit kol skystis nugaruos ir...dedam makaronus i lekste.... as kaip ir varskecius valgiau juos su grietine ir cukrumi.

Gal ir keistai atrodo, bet skanu thumbup.gif ir terliones tiek nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2012 01 25, 17:22)
As laba imegstu virtus varskecius, tik mazas vaikas ne visada duoda laiko juos susiminkyt ir "lipdyti" paskui ilgai ir nuobodziai... tai siandien pati sau netiketai atradau daug greitesni ir paprastesni buda  thumbup.gif  skonis nei kiek nenukencia  thumbup.gif

Imam makaronus (geriau stambesni), juos isverdam kiek pasudytam vandenyje (iprastai), kai isverda - nupilam vandeni, makaronus paliekam puode... verciam ant makaronu pakeli varskes ir dar maisydami pakaitinam. Neissigaskit, kad varske suskystes smile.gif pakaitinkit kol skystis nugaruos ir...dedam makaronus i lekste.... as kaip ir varskecius valgiau juos su grietine ir cukrumi.

Gal ir keistai atrodo, bet skanu  thumbup.gif  ir terliones tiek nereikia  thumbup.gif

Einu virtis 1 porcija makaronu biggrin.gif
Papildyta:
o makaronu nera doh.gif teks daryti su sulauzytais spageciais
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 25, 17:31)
Einu virtis 1 porcija makaronu biggrin.gif
Papildyta:
o makaronu nera doh.gif teks daryti su sulauzytais spageciais

vienai porcijai varskes galit puse pakelio deti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2012 01 25, 17:32)
vienai porcijai varskes galit puse pakelio deti  mirksiukas.gif

Turiu as toki pusryciu apvalgyta pakeli biggrin.gif nelindo visai ryte maistas, tai liko, dabar ir sunaudosiu puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Pigu ir skanu kopustu blynai.
Kopusta sutarkuoti (per burokine tarka) ir pabarstyti norimais prieskoniais,druska.Kitam inde susimaisyti tirstoka miltiniu blynu tesla.Kopustus (su visu atsiradusiu skysciu) imaisyti i blynu tesla.Kepti ant maziausios ugnies,uzdengus danciu
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2012 01 25, 16:22)
As laba imegstu virtus varskecius, tik mazas vaikas ne visada duoda laiko juos susiminkyt ir "lipdyti" paskui ilgai ir nuobodziai... tai siandien pati sau netiketai atradau daug greitesni ir paprastesni buda  thumbup.gif  skonis nei kiek nenukencia  thumbup.gif

Gal ir keistai atrodo, bet skanu  thumbup.gif  ir terliones tiek nereikia  thumbup.gif

Man šis patiekalas nuo darželio laikų įstrigęs wub.gif Aš varškę sutrinu su cukrumi ir tada sumaišau su makaronais. Man taip skaniau, nes saldumas tolygiai pasiskirsto smile.gif
Atsakyti
Dar geriau grykius nakciai uzpilt vandeniu(saltu) ir ryte iskart maisyt su farsu. Fainai gaunasi!
Reikes pabandyt is aviziniu dribsniu kotletus padaryt smile.gif
Atsakyti
Paskaičius makaronų su varške receptą net seilė tysta, reikės būtinai pamėgint mirksiukas.gif

O aš mėgstu tokią tirštą sriubą: bulves ir morkas nuskusti, supjaustyti kuo smulkiau, suberti į puodą ir pripilti vandens, kad vos apsemtų smile.gif tada virti kokias 20 min., galima ir ilgiau, kad daržovės būtų visiškai minkštos. Įmesti kubelį sultinio, dar šiek tiek pavirti ir sutrinti su blenderiu. Man labai skanu, galima ir mėsos įdėti prieš tai pakepinus keptuvėje smile.gif
Atsakyti
As dar moliuga apkepu keptuvei,sumalu blenderiu,su cesnakais-ir prie darzoviu-jegaaaaa! thumbup.gif
Atsakyti