Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

QUOTE(pašnekutė @ 2011 10 25, 17:51)
Nesupratau - kur radot Knor ir Magi kubelių be E?  g.gif

Didesnese parduotuvese buna ekologisku kubeliu,tik nepamenu kokios firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia kazkas idomesnio: http://www.7ravioli....vogunu-pyragas/
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 11 11, 11:14)
Didesnese parduotuvese buna ekologisku kubeliu,tik nepamenu kokios firmos mirksiukas.gif

man užtenka universalių prieskonių be maisto priedų, pigiau gaunasi negu tie kubeliai ekologiški
Atsakyti
va, dar aptikau skaniu pigiu, idomiu receptu: http://gyvenimas.del...s.d?id=49167882
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 05 gruodžio 2011 - 06:28
QUOTE(shagyby @ 2011 12 02, 10:48)
man užtenka universalių prieskonių be maisto priedų, pigiau gaunasi negu tie kubeliai ekologiški

aha ziurejau, bais brangus, 10 lt doh.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif nezinau ar kas daret , bet as pamegau kepti kotletukus is grikiu ir farso smile.gif gan taupiai gaunasi , ir skaniai smile.gif Bandziau ir vien is grikiu , bet sotumu nelabai pasizymejo smile.gif)

Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 01 24, 14:41)
Laba diena smile.gif nezinau ar kas daret , bet as pamegau kepti kotletukus is grikiu ir farso smile.gif gan taupiai gaunasi , ir skaniai smile.gif Bandziau ir vien is grikiu , bet sotumu nelabai pasizymejo smile.gif)

O kaip juos gaminta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 01 24, 14:41)

Man skaniau su troškintais kopūstais ir faršu. Jie tokie sultingesni būna, o su grikiais man kiek pe sausi. O ir pigiau kopūstas nei grikiai biggrin.gif
Atsakyti
Su kopustais sakiau reiks pameginti , dar nemeginau pati daryti smile.gif na del pigumo tiesa kad kopustas pigiau , bet del to kad sausi gaunasi tai kazkaip nepastebejau arba neuzkliuvo , nes vis su kokiom salotom valgau smile.gif

O grikinius ruosiu taip , pakeli grikiu isvirus su sakute sumaigau, dedu 300g farso , pora kiausiniu imusu , pora geru saukstu krakmolo , prieskoniu ir viskas atrodo smile.gif isminkau ir kepu smile.gif realiai galima dar ir svoguno ideti bet man jo uztenka padaze smile.gif
Atsakyti
Norint taupyti laiką, energiją ir pinigus pvz ant mėsos geras dalykas gaminti greitpuodžiuose. Juose viskas gaminasi daug greičiau, tokiu būdu tauposi laikas, priedo energija ir galima pirkti pigesnę mėsytę, nes greitpuodis iš jos visvien padarys minkštą ir skanią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 01 25, 05:33)
Norint taupyti laiką, energiją ir pinigus pvz ant mėsos geras dalykas gaminti greitpuodžiuose. Juose viskas gaminasi daug greičiau, tokiu būdu tauposi laikas, priedo energija ir galima pirkti pigesnę mėsytę, nes greitpuodis iš jos visvien padarys minkštą ir skanią  4u.gif

reikia isigyti ta greitpuodi , isivaizduoju jis ne is pigiuju smile.gif
Atsakyti
išvis pigu avižinių dribsnių kotletai. galima daryti su įvairių skonių sultiniais, pienu. labai tinka kas nemėgsta ar mažai valgo mėsos, tik aišku dėl skonio nesiginčijama mirksiukas.gif man tai labai skanu, reiks šiandien išsikepti, puikiai tinka ir šalti su duona, į darbą neštis thumbup.gif
Atsakyti