Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

dar maciau laidoj, kaip is krabu lazdeliu kotletus kepe, isbandysiu smile.gif, ar kas kepet?
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2011 10 05, 21:45)

Labai pigiai galima padaryti (bet yra labai skanu) vengriska guliasa. Tik tiesiog reikia mazai mesos. Kas si patiekala pas mane valgo, visi labai giria.
Mesa supjaustoma kubeliais, ja prieskoniuojame cesnaku,lauro lapu pipirais, kmynais (vos, vos), druska.
Kol marinuojasi mesyte, lygiai tiek pat supjautome morkas kubeliais, bet stambesniais. Mesos dydzio, vienodomis dalimis, susipjaustome ir bulves.
Veliau susipjaustome pakankamai smulkiai du ropnius svogunus.
O dabar svarbiausia, pasidarome is vandens, druskos ir miltu, koldunine tesla. Kad neliptu prie ranku ir kiekis turi buti panasiai toks pats, kaip ir mesos, morku, bulviu. Is jos pasidarome plona desryte ir peiliu pjauname panasaus dydzio kubeliais.
Kai viska jau paruosiame, pradedame gaminti ant vyrykles.
Mesyte apkepame tame paciame puode, kur viska ir gaminsime, tada beriame svogunus, leidziame ir jiems truputi apkepti, beriame morkas, leidziame pora min ir joms pakepti, tada uzpilame vaindens ir patroskiname apie 15 min, veliau suberiame bulves ir kai jos uzvirs, suberiame miltinius kleckiukus, kai uzvirs, dedame kelis saukstus grietines.
Visas guliasas turi atrodyti kaip labai tirsta sriuba.

Pasidariau aš tą man neįprastą patiekaliuką (na,kleckai su bulvėmis... g.gif ). Nepeikiu,įdomu,viskas- viename. O,kad sotu,tai-faktas. Neblogai,bet tikrai neįprasta smile.gif Darant kvepėjo skaniai,o valgant nebuvo aišku su kuo tą mėsą valgyt :su bulvėmis,ar su miltiniais kelckiukais smile.gif O vengriško guliašo yra laabai daug receptų.
O bendrai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2011 10 14, 22:24)
dar maciau laidoj, kaip is krabu lazdeliu kotletus kepe, isbandysiu smile.gif, ar kas kepet?

As kazkad kepiau, taciau recepto nepamenu, zinau kad dejau krabu lazdeles ir ferm. surio, o toliau kiausinis, majonezas, ir prieskoniai, ir jei skysta miltu ar krakmolo ir lygtais viskas
Atsakyti
aciu.O cia dar receptas, gal neminejom: http://www.spice.lt/...-blyneliai-7662
Atsakyti
moliugu pyragas http://www.spice.lt/...gu-pyragas-6700
maciau ir cukiniju, morku keksu, rudeni visai apsimoka gaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2011 10 14, 21:24)

kepiau,bet man nelabai patiko..daugiau negaminciau..
Atsakyti
rudeninis troskinukas smile.gif
http://www_skaniau_l...ena-ir-ryziais/
Atsakyti
Skaniai atrodo! thumbup.gif

As dar vietoi ryziu(plove) perlines kruopas dedu.Irgi thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras - iš tų,kuriems sriuba būtina.Kad būtų truputį pigiau,pietums darau tik ''antrą'' patiekalą,o vakarienei labai dažnai sriubą verdu.
Atsakyti
Kaip idomiai ax.gif Man pietus-tai sriuba. bigsmile.gif
Ir del skonio,jei neturiu kokio kaulo biggrin.gif ipilu biski aliejaus,galima ir alyvuogiu-skanu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 10 24, 18:01)
Kaip idomiai  ax.gif Man pietus-tai sriuba.  bigsmile.gif
Ir del skonio,jei neturiu kokio kaulo biggrin.gif  ipilu biski aliejaus,galima ir alyvuogiu-skanu!  4u.gif

Aliejus sriuboj?? blink.gif fuiii, bet cia aisku skonio reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
Zinokit,kada imeti kubeli Knorr,ar Maggi-tas pats iseina irnesakyk.gif Tik be jokiu E(nes naudoju zoleles vietoi prieskoniu) 4u.gif
Atsakyti