Vieta, kur bus atlikta paieška:
Visa aplinka
Ši tema
Skelbimai
Pagalba
Paieška
Paieška
Uždaryti
Forumas
Mūsų namai
Kulinarinės idėjos
Antri patiekalai
Kaip pigiai pavalgyti ?
Dalintis
mickute7
Super senbuvis
--
#
mickute7
Super senbuvis
2012-02-27 16:43
#325
27 vasario 2012 - 16:43
#325
QUOTE(kukuska007 @ 2012 02 27, 09:54)
na kiek as zinau, tai kokorai yra nepaprasti blynukai, o is bulviu, kaip zemaitiski, tik su idaru kokiu parasete.
<{POST_SNAPBACK}>
tikrai taip, diedukai visada peciuje kepdavo su morku idaru
P
padraika22
Super senbuvis
--
#
P
padraika22
Super senbuvis
2012-02-28 12:40
#326
28 vasario 2012 - 12:40
#326
man visai patiko kotletukai is dripsniu o dar padarius padaziuko tai isvis
tikrai nebrangu ir skanu. valgiau pas teta
renateliaaa
Ištikimas dalyvis
--
#
renateliaaa
Ištikimas dalyvis
2012-02-28 13:00
#327
28 vasario 2012 - 13:00
#327
QUOTE(padraika22 @ 2012 02 28, 14:40)
man visai patiko kotletukai is dripsniu o dar padarius padaziuko tai isvis
tikrai nebrangu ir skanu. valgiau pas teta
<{POST_SNAPBACK}>
koki padaziuka daret?
Eirwen
Senbuvis
--
#
Eirwen
Senbuvis
2012-02-28 17:32
#328
28 vasario 2012 - 17:32
#328
QUOTE(kukuska007 @ 2012 02 27, 09:54)
na kiek as zinau, tai kokorai yra nepaprasti blynukai, o is bulviu, kaip zemaitiski, tik su idaru kokiu parasete.
<{POST_SNAPBACK}>
Taip taip. Ahh... apie vieną galvoju apie kitą rašau. Perdon.
R
Rami_Ledi
Patyręs dalyvis
--
#
R
Rami_Ledi
Patyręs dalyvis
2012-03-07 15:19
#329
07 kovo 2012 - 15:19
#329
Miltų ir kruopų patiekalai - pigiausi.
*
*Vego*
Neaktyvus dalyvis
--
#
*
*Vego*
Neaktyvus dalyvis
2012-03-12 11:31
#330
12 kovo 2012 - 11:31
#330
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 01 25, 20:20)
Dar geriau grykius nakciai uzpilt vandeniu(saltu) ir ryte iskart maisyt su farsu. Fainai gaunasi!
<{POST_SNAPBACK}>
Bandysiu siandien juos
Tik sakykit,kai iskepa dar reikia juos patroskint padaziuky ar ne?
Rutta77
Senbuvis
--
#
Rutta77
Senbuvis
2012-03-12 13:03
#331
12 kovo 2012 - 13:03
#331
QUOTE(Geriuke @ 2012 03 12, 12:31)
Bandysiu siandien juos
Tik sakykit,kai iskepa dar reikia juos patroskint padaziuky ar ne?
<{POST_SNAPBACK}>
Cia kaip kam patinka-galit troskinti,galit ne
juliciukas666
Super senbuvis
--
#
juliciukas666
Super senbuvis
2012-03-12 14:28
#332
12 kovo 2012 - 14:28
#332
Taip,cia pagal skoni kaip jum patiks. Pirmai as ragavau siaip,"ant sauso"
M
Malena
Neaktyvus dalyvis
--
#
M
Malena
Neaktyvus dalyvis
2012-07-23 16:01
#333
23 liepos 2012 - 16:01
#333
Man labai skanu žiediniai kopūstai apkepti džiūvėsėliuose. Reikia daržovės, sviesto, maltų džiūvėsėlių ir viskas.
Rutta77
Senbuvis
--
#
Rutta77
Senbuvis
2012-07-24 07:46
#334
24 liepos 2012 - 07:46
#334
QUOTE(Malena @ 2012 07 23, 17:01)
Man labai skanu žiediniai kopūstai apkepti džiūvėsėliuose. Reikia daržovės, sviesto, maltų džiūvėsėlių ir viskas.
<{POST_SNAPBACK}>
Apverdat pirma,ar zalius kepinat?
georgiana
Super senbuvis
--
#
georgiana
Super senbuvis
2012-07-24 12:04
#335
24 liepos 2012 - 12:04
#335
QUOTE(Rutta77 @ 2012 07 24, 08:46)
Apverdat pirma,ar zalius kepinat?
<{POST_SNAPBACK}>
as asmeniskai apverdu kokias 10 min.
Poema
Super senbuvis
--
#
Poema
Super senbuvis
2012-07-24 19:05
#336
24 liepos 2012 - 19:05
#336
QUOTE(georgiana @ 2012 07 24, 13:04)
as asmeniskai apverdu kokias 10 min.
<{POST_SNAPBACK}>
As taip pat,tik kepant kartais dar ir Dziugo uzbarstau
Atsakyti į cituojamus pranešimus
×
Dalintis
__CONTENT__
#{itemvalue}
#{itemvalue}