Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišiniai nuo metukų

mums jau 1.5men vis dar geriam tuteli2 esam elergiski, karves pienas netinka, taip pat ir nan dziunior.bandem ir aptamil3, ir milumil3 niekas netinka jie su banano, ar vanijes skoniu, o tokie ypac netinka. gal galite patarti? ka jus duodate savo ypac elergiskems vaikuciams?
Atsakyti
Mums 1m4men.geriam Hipp3
Atsakyti
As specialiai neieskojau kito misinuko nuo 1 metuku, ir toliau geriam similac advance 2. bigsmile.gif
Atsakyti
As taip pat kaip rupestinga mama, kai vaikui auejo metukai, puoliau ieskoti misinio vaikams nuo metu. Nupirkai Semper misini nuo metuku. Tai kai atejo laikas eiti miegoti ir padviau ta misini-tai vaikui akys issiplete ir pradejo zirsti. TAi visa laime, kad dar turejau vienai dozei musu pamegto Aptamil 3 misinio.O kadangi nakti dar valgom-tai lekiau i Akropoli (23.30 val.) pirkti misinio Aptamil 3. Tai nusprendziau, kad nieko cia blogo nenutiks jei ir toliau si misini gersim. Kazkada bandziau duoti karves pienuka , bet nepatiko-tai nezinau po kiek laiko ir vel reikes bandyti.
Atsakyti
maziuke apergiska karves pienui, taipogi ir misiniui is karves pieno, net is soju doh.gif tai draugaujam su similac, ir man, ir jai labiausiai patinka thumbup.gif
tik problema tame, kad patinka labiau, nei kietas maistas doh.gif bankrotas blink.gif

ir dar, noriu "padekoti" savo gyd, kad vaikui septyniu menesiu liepe duoti jogurto, vat nuo to musu problemos ir prasidejo doh.gif
dabar net nezinau nuo kada man bandyt duoti varske ar kefyra? o gal is vis iki triju metu nieko?
taip, kad neskubekit su taip karves pienais, nes mes suvalgem viena karta, o dabar jau vargstam pusmeti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 22 kovo 2007 - 22:59
Geriam dar ta pati blush2.gif Tuteli2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 22, 23:55)

Laurencija2, 22 Kov 2007 - 23:55, para�ė:

maziuke apergiska karves pienui, taipogi ir misiniui is karves pieno, net is soju  doh.gif tai draugaujam su similac, ir man, ir jai labiausiai patinka  thumbup.gif
tik problema tame, kad patinka labiau, nei kietas maistas  doh.gif bankrotas  blink.gif

ir dar, noriu "padekoti" savo gyd, kad vaikui septyniu menesiu liepe duoti jogurto, vat nuo to musu problemos ir prasidejo  doh.gif
dabar net nezinau nuo kada man bandyt duoti varske ar kefyra? o gal is vis iki triju metu nieko?
taip, kad neskubekit su taip karves pienais, nes mes suvalgem viena karta, o dabar jau vargstam pusmeti  verysad.gif

maziuke apergiska karves pienui, taipogi ir misiniui is karves pieno, net is soju  doh.gif tai draugaujam su similac, ir man, ir jai labiausiai patinka  thumbup.gif
tik problema tame, kad patinka labiau, nei kietas maistas  doh.gif bankrotas  blink.gif

ir dar, noriu "padekoti" savo gyd, kad vaikui septyniu menesiu liepe duoti jogurto, vat nuo to musu problemos ir prasidejo  doh.gif
taip, kad neskubekit su taip karves pienais, nes mes suvalgem viena karta, o dabar jau vargstam pusmeti  verysad.gif

manau jei pabandytum duoti HIPP varškytę ar jogurtą mažyliai nieko neatsitiktų, na bent maniškiui nieko, nors taip pat alergiškas. HIPP maisteliai idealiai atitinka maniškio poreikius, dar nė karto nebėrė. o karvės pieno net kvapo užuost negali, tuoj deda į padus. geriam Milumil3, tiesiog su pasigardžiavimu.
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 22, 23:55)

O tai kas nutiko nuo to jogurto? blink.gif Tai pats nekalciausias pieno produktas, geresnis ir vertingesnis uz visus misinukus... Neveltui ligoninese duoda yogurt kapsules stipriai viduriuojantiems vaikams, kudikiams taip pat.
Jei atsirado alergija-ji tikrai ne nuo jogurto, ieskokit, kuom maitinat dar vaika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 16, 16:41)

žydroji svajonė, 16 Gru 2006 - 16:41, paraÅ�Ä—:

žydroji svajonė, 16 Gru 2006 - 16:41, paraÅ�Ä—:

buvau pradėjus duoti HIPP3 , tačiau blogai išsiplakdavo..vaikas negerdavo    schmoll.gif
grįžome pri HIPP2 ir jokių bėdų  thumbup.gif

buvau pradėjus duoti HIPP3 , tačiau blogai išsiplakdavo..vaikas negerdavo    schmoll.gif
grįžome pri HIPP2 ir jokių bėdų  thumbup.gif

Mes nuo mažens gėrėm HIPP. bet kai atėjo laikas pereiti į HIPP3, labai blogai išsiplakdavo.

QUOTE(erora @ 2007 01 17, 13:28)

erora, 17 Sau 2007 - 13:28, para�ė:

erora, 17 Sau 2007 - 13:28, para�ė:

Visada gėrėm Hipp,bet dabar kažkaip suprastėjo ir nebeišsimaišo gerai,tai perėjom prie Aptamil 3,bet kietoki viduriukai.

Visada gėrėm Hipp,bet dabar kažkaip suprastėjo ir nebeišsimaišo gerai,tai perėjom prie Aptamil 3,bet kietoki viduriukai.

Mes taip pat geriam APTAMIL3.

QUOTE(turka @ 2007 04 11, 13:11)

turka, 11 Bal 2007 - 13:11, para�ė:

turka, 11 Bal 2007 - 13:11, para�ė:

manau jei pabandytum duoti HIPP varškytę ar jogurtą mažyliai nieko neatsitiktų, na bent maniškiui nieko, nors taip pat alergiškas. HIPP maisteliai idealiai atitinka maniškio poreikius, dar nė karto nebėrė. o karvės pieno net kvapo užuost negali, tuoj deda į padus. geriam Milumil3, tiesiog su pasigardžiavimu.

Taip, maniškės irgi niekad neišbėrė, o nuo jogurto suaugusiems - ir dar kaip, visas kūnas buvo dėmėmis...
Atsakyti
Mes jau nebegeriam mišinuko,bet iki 1.4mėn) gėrėm Nestle mišinuką nuo metukų biggrin.gif
Atsakyti
Mes geriam similac gain ,nu mums jis tinka ir kaip as suprantu patinka,tai kol kas prie jo kuri laika dar pasiliksim.
Atsakyti
mums beveik 1,5m ir vis dar naktimis geriam aptamil3.mums gydytoja ji rekomendavo vartoti iki 2 m
Atsakyti