tik problema tame, kad patinka labiau, nei kietas maistas

ir dar, noriu "padekoti" savo gyd, kad vaikui septyniu menesiu liepe duoti jogurto, vat nuo to musu problemos ir prasidejo

dabar net nezinau nuo kada man bandyt duoti varske ar kefyra? o gal is vis iki triju metu nieko?
taip, kad neskubekit su taip karves pienais, nes mes suvalgem viena karta, o dabar jau vargstam pusmeti

Laurencija2, 22 Kov 2007 - 23:55, para�ė:
Laurencija2, 22 Kov 2007 - 23:55, para�ė: ![]()
maziuke apergiska karves pienui, taipogi ir misiniui is karves pieno, net is soju
tai draugaujam su similac, ir man, ir jai labiausiai patinka
![]()
tik problema tame, kad patinka labiau, nei kietas maistasbankrotas
ir dar, noriu "padekoti" savo gyd, kad vaikui septyniu menesiu liepe duoti jogurto, vat nuo to musu problemos ir prasidejo![]()
dabar net nezinau nuo kada man bandyt duoti varske ar kefyra? o gal is vis iki triju metu nieko?
taip, kad neskubekit su taip karves pienais, nes mes suvalgem viena karta, o dabar jau vargstam pusmeti

tik problema tame, kad patinka labiau, nei kietas maistas

ir dar, noriu "padekoti" savo gyd, kad vaikui septyniu menesiu liepe duoti jogurto, vat nuo to musu problemos ir prasidejo

manau jei pabandytum duoti HIPP varškytę ar jogurtą mažyliai nieko neatsitiktų, na bent maniškiui nieko, nors taip pat alergiškas. HIPP maisteliai idealiai atitinka maniškio poreikius, dar nė karto nebėrė. o karvės pieno net kvapo užuost negali, tuoj deda į padus. geriam Milumil3, tiesiog su pasigardžiavimu.
Laurencija2, 22 Kov 2007 - 23:55, para�ė:
Laurencija2, 22 Kov 2007 - 23:55, para�ė: ![]()
![]()

O tai kas nutiko nuo to jogurto?

Jei atsirado alergija-ji tikrai ne nuo jogurto, ieskokit, kuom maitinat dar vaika.

žydroji svajonė, 16 Gru 2006 - 16:41, paraÅ�Ä—:
žydroji svajonė, 16 Gru 2006 - 16:41, paraÅ�Ä—: ![]()
buvau pradėjus duoti HIPP3 , tačiau blogai išsiplakdavo..vaikas negerdavo
![]()
grįžome pri HIPP2 ir jokių bėdų

grįžome pri HIPP2 ir jokių bėdų

Mes nuo mažens gėrėm HIPP. bet kai atėjo laikas pereiti į HIPP3, labai blogai išsiplakdavo.
erora, 17 Sau 2007 - 13:28, para�ė:
erora, 17 Sau 2007 - 13:28, para�ė: ![]()
Visada gėrėm Hipp,bet dabar kažkaip suprastėjo ir nebeišsimaišo gerai,tai perėjom prie Aptamil 3,bet kietoki viduriukai.
Mes taip pat geriam APTAMIL3.
turka, 11 Bal 2007 - 13:11, para�ė:
turka, 11 Bal 2007 - 13:11, para�ė: ![]()
manau jei pabandytum duoti HIPP varškytę ar jogurtą mažyliai nieko neatsitiktų, na bent maniškiui nieko, nors taip pat alergiškas. HIPP maisteliai idealiai atitinka maniškio poreikius, dar nė karto nebėrė. o karvės pieno net kvapo užuost negali, tuoj deda į padus. geriam Milumil3, tiesiog su pasigardžiavimu.
Taip, maniškės irgi niekad neišbėrė, o nuo jogurto suaugusiems - ir dar kaip, visas kūnas buvo dėmėmis...