Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišiniai nuo metukų

As Semperi nuo 1 metu maisau su Semp 2 per puse. Ir geria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesa82 @ 2006 02 03, 12:04)

inesa82, 03 Vas 2006 - 12:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

inesa82, 03 Vas 2006 - 12:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Gali pabandyti Similac Gain Advance , mums buvo rekomendavus gydytoja, dėl mažo apetito,tada mažajai buvo 1,2 mėn ir visai likom patenkintos gėrėm prieš pietų miegą ir nakčiai.

Gali pabandyti Similac Gain Advance , mums buvo rekomendavus gydytoja, dėl mažo apetito,tada mažajai buvo 1,2 mėn ir visai likom patenkintos gėrėm prieš pietų miegą ir nakčiai.

Mes taip pat nuo metukų iki 3 gėrėm Similac Gain Advance su nukleotidais- gerai ištirpsta, gerai bėga ir skonis geras smile.gif Bandėm ir kitus, bet pasirinkom šį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2006 01 14, 21:02)

Gulia, 14 Sau 2006 - 21:02, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Gulia, 14 Sau 2006 - 21:02, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Duodu MILUMIL-3,bet jis labai kaloringas,nes APTAMILAS ir MILUMILAS-duoda i svori thumbup.gif

Duodu MILUMIL-3,bet jis labai kaloringas,nes APTAMILAS ir MILUMILAS-duoda i svori thumbup.gif

na mes milumil 3 geriam ale, kad to svorio nemetyt nė pro kur schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Labutis,

Gal galit man patarti, kuo girdyti dukrytę, jai 1,5 metukų, jei ji nei mišinuko, nei pieno negeria. g.gif
Atsakyti
Duok kefyro,Miau gerimo thumbup.gif

Kiekvienas vaikas skirtingai pasirenka laika-kada jis jau dideliu tampa mirksiukas.gif reiskia jus jau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesa82 @ 2006 02 03, 13:04)

inesa82, 03 Vas 2006 - 13:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

inesa82, 03 Vas 2006 - 13:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Mano dukryte taip pat geria si pieno misini. Suejus metukams baigiau pati maitinti ir bandziau duoti skiesto karves pieno, bet mazyle atsisake ji gerti. Pasiteiravau gydytojos, ji paaiskino, kad karves pieno iki 1,5 metuku duoti nereiketu, nes gali sukelti alergija. Taip pat parekomendavo Similac Advance, sake, kad jis geriausias. 4u.gif
Atsakyti
O NESTLE JUNIOR niekas nebandėt? Ten rašo,kad būtent nuo 1 metų tinkamas.Kažkaip apie NESTLE produkciją labai mažai forume kalbama.Ar niekas nevartoja ar kaip čia yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 02 26, 22:10)

adrija, 26 Vas 2006 - 22:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

adrija, 26 Vas 2006 - 22:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

O NESTLE JUNIOR niekas nebandėt? Ten rašo,kad būtent nuo 1 metų tinkamas.Kažkaip apie NESTLE produkciją labai mažai forume kalbama.Ar niekas nevartoja ar kaip čia yra? g.gif

Bandziau duoti Nestle Junior, bet vaikui labai nepatiko schmoll.gif . Kazkada pirkau Nestle kose, tai buvo labai saldi. Daugiau nepirkau.
Atsakyti
mano vaikinas geria Aptamil HA2. tai hipoalerginis mišinukas.
Atsakyti
Mes geriam kefira is parduotuves 4u.gif patare mums gastroenterologe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2006 02 04, 09:47)

mamse, 04 Vas 2006 - 09:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

mamse, 04 Vas 2006 - 09:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Aisku. As irgi linkstu pereiti prie skysto misinio. O gal karves piena duoti ir nesukti galvos?

Aisku. As irgi linkstu pereiti prie skysto misinio. O gal karves piena duoti ir nesukti galvos?

Aš duodu karvės pieną prieš miegą ir ryte apie 6-7 val. Mums tinka... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(greive @ 2006 02 21, 12:06)

greive, 21 Vas 2006 - 12:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

greive, 21 Vas 2006 - 12:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Labutis,

Gal galit man patarti, kuo girdyti dukrytę, jai 1,5 metukų, jei ji nei mišinuko, nei pieno negeria. g.gif

Labutis,

Mano irgi negeria nei pieno mišinio, nei karvės pieno, nei kefyro, nei jokių miau, nei jogurtų valgo, džiaugiuos, jei varškytės kokį šaukštą įkišu doh.gif . Nuo gimimo ji su pieno produktais nedraugauja, niekaip pieno mišinio neatitaikėm verysad.gif , nesuprantu ir kaip ji užaugo blink.gif . Bet dabar jau nebesijaudinu taip. Šiaip ji sveika, judri, nors ir smulkutė. Gydytoja sako, kad reikalingų maisto medžiagų jį gauna iš kitų produktų (užkietėjusi mėsos gerbėja blush2.gif ).
Atsakyti