inesa82, 03 Vas 2006 - 12:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
inesa82, 03 Vas 2006 - 12:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Gali pabandyti Similac Gain Advance , mums buvo rekomendavus gydytoja, dėl mažo apetito,tada mažajai buvo 1,2 mėn ir visai likom patenkintos gėrėm prieš pietų miegą ir nakčiai.
Mes taip pat nuo metukų iki 3 gėrėm Similac Gain Advance su nukleotidais- gerai ištirpsta, gerai bėga ir skonis geras

Gulia, 14 Sau 2006 - 21:02, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Gulia, 14 Sau 2006 - 21:02, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Duodu MILUMIL-3,bet jis labai kaloringas,nes APTAMILAS ir MILUMILAS-duoda i svori

na mes milumil 3 geriam ale, kad to svorio nemetyt nė pro kur

Gal galit man patarti, kuo girdyti dukrytę, jai 1,5 metukų, jei ji nei mišinuko, nei pieno negeria.

Kiekvienas vaikas skirtingai pasirenka laika-kada jis jau dideliu tampa

inesa82, 03 Vas 2006 - 13:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
inesa82, 03 Vas 2006 - 13:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Gali pabandyti Similac Gain Advance , mums buvo rekomendavus gydytoja, dėl mažo apetito,tada mažajai buvo 1,2 mėn ir visai likom patenkintos gėrėm prieš pietų miegą ir nakčiai.
Mano dukryte taip pat geria si pieno misini. Suejus metukams baigiau pati maitinti ir bandziau duoti skiesto karves pieno, bet mazyle atsisake ji gerti. Pasiteiravau gydytojos, ji paaiskino, kad karves pieno iki 1,5 metuku duoti nereiketu, nes gali sukelti alergija. Taip pat parekomendavo Similac Advance, sake, kad jis geriausias.

adrija, 26 Vas 2006 - 22:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
adrija, 26 Vas 2006 - 22:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
O NESTLE JUNIOR niekas nebandėt? Ten rašo,kad būtent nuo 1 metų tinkamas.Kažkaip apie NESTLE produkciją labai mažai forume kalbama.Ar niekas nevartoja ar kaip čia yra?

Bandziau duoti Nestle Junior, bet vaikui labai nepatiko

mamse, 04 Vas 2006 - 09:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mamse, 04 Vas 2006 - 09:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Aisku. As irgi linkstu pereiti prie skysto misinio. O gal karves piena duoti ir nesukti galvos?
Aš duodu karvės pieną prieš miegą ir ryte apie 6-7 val. Mums tinka...

greive, 21 Vas 2006 - 12:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
greive, 21 Vas 2006 - 12:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Labutis,
Gal galit man patarti, kuo girdyti dukrytę, jai 1,5 metukų, jei ji nei mišinuko, nei pieno negeria.

Mano irgi negeria nei pieno mišinio, nei karvės pieno, nei kefyro, nei jokių miau, nei jogurtų valgo, džiaugiuos, jei varškytės kokį šaukštą įkišu