As pradejau semper tristu misiniu maitinti,nors buvom visai ir pieno ir misiniu atsisake...kadangi mano mergaite labai mazai valgo ir visiskai nevalgo mesos,nebent mazai butu imaisyta i kose ir jos nejaustu,tuomet ji valgo...Be to kad mazas svoris...Idomu tik ar semper tirsti misiniai prideda svorio?
Semper misini ji gere,nors asmeniskai man jis neskanus,nes jokio skonio neturi.Kaina nedidele,sendien maciau jei perki 6 pakus dezei iseina apie 10 lt uz 1 pakuote.Bet cia ne lietuvoj.
lietuvoj kol gyvenom aptamil davem..o daba nera pasirinimo tai tik nan beliko..pienui alergiskas...
mamytes, gal galit pasidalinti patirtimi, kurie misinukai kietina viduriukus?

QUOTE(Kristalė* @ 2011 01 02, 01:06)
aptamilis kiek zinau..

nuo pirmu menesiu gerem aptamil ir nuo metu ta pati skirta nuo metu vaikams,yra net nuo dvieju metu...
Mes gėrėm Milumil. Dabar ir toliau tęsiam Milumil nuo metukų. Jų yra kelių skonių.Mes geriam paprastą, be nieko, jis visai skystas palygimus su pirmaisiais milumilais. Dar kažkiek pagersim, o paskui pereisim prie pienuko.
QUOTE(jurackaaa @ 2010 12 20, 16:14)
iki metukų gėrė Nestles Nan1, 2 , 3
suėjus metukams, pradėjau duoti Nestles pienuka vanilinio skonio
skaniai geria
liekam ištikimi Nestle 

Na o mano mergayte nuo Nestle vaniles skonio isbere visa nugaryte ir krutine raudonais spuogais. Tai perejom pre HIPP tik idomu kada tie spuogai pradings, nes jau to misinio nebegeria 3 dienas... Gal kam taip buvo?
Mes nuo gimimo geriam Hipp misinuka. Siuo metu Hipp3 skirta nuo 10 - ies menesiu,kadangi jau greitai mazajai bus metukai pereisim prie Hipp4 skirto vaikams nuo metu.

QUOTE(jurackaaa @ 2010 12 20, 17:14)
iki metukų gėrė Nestles Nan1, 2 , 3
suėjus metukams, pradėjau duoti Nestles pienuka vanilinio skonio
skaniai geria
liekam ištikimi Nestle 

iki metu maitinau, o dabar istikimi taip pat Nestles pienukui nuo metu

O mes pradėjom mišinuką gert ir pas mus bėdelės su viduriukais, gal taip tik sutapo..(rado vakuminę bakteriją, sugėrėm antibiotikų kursą, bet toliau sėkmingai viduriuojam)tai net nebežinau ir nupirkau Aptamil HA3 mišinuką, sakau gal ji alergiška kažkuriai iš sudedamųjų dalių, tai šito visiškai negeria...neskanu jai..gal yra kas iš Vilniaus kas geria, perleistume..
gal patartumėt kas naudoja alergiškiems vaiakms mišinukus, kokius geriat?
gal patartumėt kas naudoja alergiškiems vaiakms mišinukus, kokius geriat?