QUOTE(E.V. @ 2008 05 23, 15:49)
Manoji nuo metų pora mėnesių gėrė Nestle pieną vaikams iki 3 metų, bet paskui iš viso atsisakė gerti pieną, dabar kartais karvės pieno pagurkšnoja ir viskas.
saviskiai ir Nestle nuo metuku, pradejau duodi, o saldumas tai toks pats kaip tutteli 2, pries tai ji gerem. antra para dar tik geriam nestle, bet kiek matau, patinka taip pat, kaip ir pries tai gertas, misinukas

Mes nuo metų pradėjom gerti Similac Gain, rekomendavo gydytoja. Girdėjau, kad geras yra Aptamil, kuris turi imunitetą stiprinančių savybių, tai žadam pereiti prie jo.
QUOTE(linxmute @ 2008 05 27, 16:05)
Mes nuo metų pradėjom gerti Similac Gain, rekomendavo gydytoja. Girdėjau, kad geras yra Aptamil, kuris turi imunitetą stiprinančių savybių, tai žadam pereiti prie jo.
Mes visada gerem Aptamil, tai ir nuo metuku ta pati Aptamil duodame

Panašiai nuo trijų mėnesių nebemaitinau savo vaiko MP, tai pradėjau duoti Aptamil AR mišinuką, todėl ir nuo metukų išmėginome Aptamil, kuris skirtas nuo metukų, bet dabar jau mišinukų nebegeriame, nes ryte ir nakčiai mums puikiai tinka ir patinka naminis karvės pienukas

O mes tik misinuka APTAMIL3,nes daugiau nieko kito jis negeria.
QUOTE(kristegri @ 2008 05 25, 15:37)
saviskiai ir Nestle nuo metuku, pradejau duodi, o saldumas tai toks pats kaip tutteli 2, pries tai ji gerem. antra para dar tik geriam nestle, bet kiek matau, patinka taip pat, kaip ir pries tai gertas, misinukas 

maniske geria tutteli 2, bet misinuko nuo metu negaliu ikisti. Dabar milupos reklamuoja, bet negavau pirkti. Idomu kaip tas?

Maniskei beveik metai, tai pradejom gerti Aptamil Kinder- Milch plus, tai nieko ir koseles su juo ruosiu
, bet karves pieno tai neikisi ne gurksnio, net rekt pradeda kaip jai ten turbut neskanu.

mes geriam nan 2 su probijotikais
QUOTE(Smigė @ 2008 04 23, 15:18)
Kadangi mano sunelis alergiškas karvės baltymui, tai geriam Aptamil 3 HA. Tai jis neina miegoti neatsigeręs pieniuko 

mano suneis irgi aergiskas karves pienui, ir pati maitinau iki dabar..tj nustojus maitinti pasiuliau jam nestle NAN 2 HA, TJ LABAI NORIAI JIS JI GERIA.

Mano abu vaikai nuo 6 men. buvo primaitinami Similac Gain misiniu.Berniukas visa laika buvo stambesnis nei kiti jo amziaus vaikai, bet dabar po 1.5 metu niekuo nesiskiria nuo kitu. Bandziau duoti ir kitokiu misinuku, bet jis geriausiai valge Similac. Nuo 1.5 metu pradejau duoti virinta karves piena, gere puikiai, uztat po puses metu i toki piena net nepaziuredavo. Dabar darzelyje vel priprato karves piena gerti.
Mano sūnaitėlis jau gerą mėnesį valgo košes su Nestle pieneliu nuo 1 metukų. Kartais jo ir atsigerti duodu, jei truputį po maisto gamybos lieka, bet kadangi dar turiu savo pieno, tai dažniau jis man po marškinėliais lenda
Pirmą sykį paragevęs Nestle mišinio, vaikas labai susiraukė ir atsisakė jo gerti. Košės su juo taip pat neragavo
Bet jau antrąjį kartą sulapojo viską ligi dugno, ir dabar labai šitą mišinį mėgsta
Šiandien nupirkau Aptamil mišinėlio nuo 1 metukų. Rytoj - poryt išbandysim

Pirmą sykį paragevęs Nestle mišinio, vaikas labai susiraukė ir atsisakė jo gerti. Košės su juo taip pat neragavo

Šiandien nupirkau Aptamil mišinėlio nuo 1 metukų. Rytoj - poryt išbandysim