mes geriam APTAMIL 3,bet galvojam,gal jau bandyt piena?nezinau
QUOTE(zzuzza @ 2008 04 18, 19:29)
mes geriam APTAMIL 3,bet galvojam,gal jau bandyt piena?nezinau
mes geriam APTAMIL GROWING UP MILK ji is karves pieno, taciau dadeta vitaminu ir sladus, kadangi mano mazoji mazo svorio ir laaabai nevalgi, taj duodu ji nes daugiau isgeria ir vit.daugiau, o siaip ir karvytes pieneli megsta ir geria neblogai.nuo metuku jau galite pradeti ragauti

QUOTE(joviliukste @ 2008 04 19, 02:14)
mes geriam APTAMIL GROWING UP MILK ji is karves pieno, taciau dadeta vitaminu ir sladus, kadangi mano mazoji mazo svorio ir laaabai nevalgi, taj duodu ji nes daugiau isgeria ir vit.daugiau, o siaip ir karvytes pieneli megsta ir geria neblogai.nuo metuku jau galite pradeti ragauti 

Mes irgi Aptamil dar geriam nuo metu

Tai gal neuzilgo, turetu jau gerti ir paprasta karves piena

Mes taip pat dar kol kas daugiausiai geriam mišinuką Milumil Kindermilch nuo 1 metų. Man patinka, kad jis su prebiotikais ir vitaminais. Bet kartais jau pakeičiam mišinuką ir paprastu karvės pienu.
Geriam Semper nuo 1 metų.

Kadangi mano sunelis alergiškas karvės baltymui, tai geriam Aptamil 3 HA. Tai jis neina miegoti neatsigeręs pieniuko

mes geriam sojos mišinuka,kadangi buvom alergiški
o tai kaip cia dabar? as galvojau kad nuo metu misinuko kaip jau ir nereik.duodu skiesta kartves piena. ir tai jau jo nesikelia ir negeria. tai padarau koki 100gr ir pliurzina puse dienos ta 100gr.
O mes nuo metukų Bebi naudojam.
o mes geriam nuo pat kudikystes aptamil

QUOTE(jurate4 @ 2008 05 14, 08:16)
o tai kaip cia dabar? as galvojau kad nuo metu misinuko kaip jau ir nereik.duodu skiesta kartves piena. ir tai jau jo nesikelia ir negeria. tai padarau koki 100gr ir pliurzina puse dienos ta 100gr.
manau kaip kam.....as duodu piena kartais, bet siaip daru misinuka, nuo 1 metuku yra specialus, mes geriam su vaniles skoniu ir mazajai labai patinka.man paprasciausiai gal isitikinimas, bet atrodo ka tik paruostas misinelis yra sviezias, o pienas puse sav.saldytuve isstovi

bet nesu as absoliuciai pries karves piena, tik tiek kad jo maziau isgeria ... viduriukai suskysteja.
o apie skiesta karves piena taj is viso nieko gero pasakyt negaleciau