Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišiniai nuo metukų

mes geriam APTAMIL 3,bet galvojam,gal jau bandyt piena?nezinau
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 04 18, 19:29)
mes geriam APTAMIL 3,bet galvojam,gal jau bandyt piena?nezinau

mes geriam APTAMIL GROWING UP MILK ji is karves pieno, taciau dadeta vitaminu ir sladus, kadangi mano mazoji mazo svorio ir laaabai nevalgi, taj duodu ji nes daugiau isgeria ir vit.daugiau, o siaip ir karvytes pieneli megsta ir geria neblogai.nuo metuku jau galite pradeti ragauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 04 19, 02:14)
mes geriam APTAMIL GROWING UP MILK  ji is karves pieno, taciau dadeta vitaminu ir sladus, kadangi mano mazoji mazo svorio ir laaabai nevalgi, taj duodu ji nes daugiau isgeria ir vit.daugiau, o siaip ir karvytes pieneli megsta ir geria neblogai.nuo metuku jau galite pradeti ragauti  4u.gif

Mes irgi Aptamil dar geriam nuo metu ax.gif O paprasto pieno kazkaip negeria schmoll.gif Bet koses verdu su karves pienu ir labai skaniai valgo blink.gif
Tai gal neuzilgo, turetu jau gerti ir paprasta karves piena g.gif
Atsakyti
Maniškis geria Milumil nuo 1 m, ir skystesnis ir skonis visai kitoks . Iki metų gerdavom Milumil nuo berods 8 men (jis būdavo vaisių skonio ir labai tirštas). Ir palyginus nebrangus thumbup.gif .Bandžiau kažkada duoti virintą karvės pieną, bet jam nepatiko schmoll.gif .
Atsakyti
Mes taip pat dar kol kas daugiausiai geriam mišinuką Milumil Kindermilch nuo 1 metų. Man patinka, kad jis su prebiotikais ir vitaminais. Bet kartais jau pakeičiam mišinuką ir paprastu karvės pienu.
Atsakyti
Geriam Semper nuo 1 metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi mano sunelis alergiškas karvės baltymui, tai geriam Aptamil 3 HA. Tai jis neina miegoti neatsigeręs pieniuko tongue.gif
Atsakyti
mes geriam sojos mišinuka,kadangi buvom alergiški
Atsakyti
o tai kaip cia dabar? as galvojau kad nuo metu misinuko kaip jau ir nereik.duodu skiesta kartves piena. ir tai jau jo nesikelia ir negeria. tai padarau koki 100gr ir pliurzina puse dienos ta 100gr.
Atsakyti
O mes nuo metukų Bebi naudojam.
Atsakyti
o mes geriam nuo pat kudikystes aptamil drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2008 05 14, 08:16)
o tai kaip cia dabar? as galvojau kad nuo metu misinuko kaip jau ir nereik.duodu skiesta kartves piena. ir tai jau jo nesikelia ir negeria. tai padarau koki 100gr ir pliurzina puse dienos ta 100gr.

manau kaip kam.....as duodu piena kartais, bet siaip daru misinuka, nuo 1 metuku yra specialus, mes geriam su vaniles skoniu ir mazajai labai patinka.man paprasciausiai gal isitikinimas, bet atrodo ka tik paruostas misinelis yra sviezias, o pienas puse sav.saldytuve isstovi unsure.gif dar labai megsta aptamil growing up milk.pasterizuotame karves piene mazoka vit.o vaikuciam skirtuose pieneliuose yra daugiau vitaminu, labiau subalansuota vaikuciams, nes karves pienas subalansuotas versiukams mirksiukas.gif
bet nesu as absoliuciai pries karves piena, tik tiek kad jo maziau isgeria ... viduriukai suskysteja.
o apie skiesta karves piena taj is viso nieko gero pasakyt negaleciau schmoll.gif gal todel ir negeria? gal pabandykit geriau misinelius? juk mazyliam vis dar reikia pienelio mirksiukas.gif
Atsakyti