Na tie nuogi leliukai tai nerealiai atrodo
O mano tortas vadinasi "pirmas kartas" pirma kart dariau ale marskinius apykakle perdariau tris kartus ir vistiek ji ne tokia sulaukiau labai daug kritikos is savo vyro pirma kart dengiau pastiliazu kuris man neslapiavo tik truputi aprasojo kai isemiau issaldytuvo, pirma kart dejau ant padeklo pirma kart kepiau toki dideli (Snikersas 5kg 100 g) pirma kart bandziau taip apkantuoti torto apacia...
Eiwile, a Tavo vyrui galva neperkaito nematau čia apart apykaklės ir kairiojo kampo apdengimo ką kritikuoti šauniai padirbėjai, man tas kaklaraištis labai gražus didelis tortas, liuks
QUOTE(eiwile @ 2010 08 15, 01:06)
kaklaraištis superinis ir visumoj tortas liux apykaklė tai an kliūva, bet iš esmės labai nemaišo
na psio... paskutinis tortas... forkėj atrodo daug geriau
susimoviau su pačiu tortu antram aukšte.. su mase irgi susimoviau... (cukraus pudra lieva ) nu žodžiu.. bet kai vietiniam varotjimui tai gal kaip nors... gal ir prikleckinta, bet kai pati apie mergaitę tik pasvajot galiu, tai baisiai tų kleckučių norisi antra vertus puse tų kleckučių yra lepsusų maskavimas
pirmas aukštas šokoladinis tortas, antras balti biskvitai su apelsininiu sufle (jis ir pakišo koją nes žalatinos mažai įdėjau ), bokšteliai ir karieta- medutis. dengta mmg, detalės pastiliažo, aisingas. svoris kokie 5-6kg jaučiu bus
susimoviau su pačiu tortu antram aukšte.. su mase irgi susimoviau... (cukraus pudra lieva ) nu žodžiu.. bet kai vietiniam varotjimui tai gal kaip nors... gal ir prikleckinta, bet kai pati apie mergaitę tik pasvajot galiu, tai baisiai tų kleckučių norisi antra vertus puse tų kleckučių yra lepsusų maskavimas
pirmas aukštas šokoladinis tortas, antras balti biskvitai su apelsininiu sufle (jis ir pakišo koją nes žalatinos mažai įdėjau ), bokšteliai ir karieta- medutis. dengta mmg, detalės pastiliažo, aisingas. svoris kokie 5-6kg jaučiu bus
joooo.ir dar drysti sakyti kad nesigavo
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 15, 10:19)
joooo.ir dar drysti sakyti kad nesigavo
na iš po nakties tai vaizdelis geresnis... bet vakar tai net verkt norėjos o po valandos ant stalo 34laips temp, tai nzn kaip jis atrodys... nes viršus težta
QUOTE(naitas @ 2010 08 14, 23:04)
tai kad gerai viskas gavos
Aš noriu paklausti grynai darbinių klausimų - kaip tas ilgas užrašas? lengvai pavyko? Pirkau ir aš šitas raides, bet dar neišmėginau.
Ir dar matau naujus "kantukus" išbandytus? Ir šitas daiktas kaip? Patiko? Aš kai užsakinėju, tai lyg ir noriu pirkti, o kai reikia galutinai apsispręsti, vis išmetu iš krepšio . Dabar galvoju, jeigu juo išspaudus tuos kraštelius pakočiot plonai, dar padaryt skylučių su kokteiliniu šiaudeliu, super "nėriniai" gautųs.. ar ne?
Papildyta:
prašom parodyt savo pilį
Aš noriu paklausti grynai darbinių klausimų - kaip tas ilgas užrašas? lengvai pavyko? Pirkau ir aš šitas raides, bet dar neišmėginau.
Ir dar matau naujus "kantukus" išbandytus? Ir šitas daiktas kaip? Patiko? Aš kai užsakinėju, tai lyg ir noriu pirkti, o kai reikia galutinai apsispręsti, vis išmetu iš krepšio . Dabar galvoju, jeigu juo išspaudus tuos kraštelius pakočiot plonai, dar padaryt skylučių su kokteiliniu šiaudeliu, super "nėriniai" gautųs.. ar ne?
Papildyta:
prašom parodyt savo pilį
su raidem tai uzsi............... pypt, neina isimt, plysineja tai apipjaustau kiekviena, zodziu kiekviena karta prataitas pila kai reikia ka rasyt
o sonu kringeliukai superinis dalykas, ypac kai asseni pamokino kaip dirbt su jais man jie labai patinka, dabar turiu abu rinkinukus zaliaji ir rausvaji o dar sonams gavau tai is vis patenkinta busiu tiesa del neriniu idejos atleksiu privatan konsultacijos
pilis labai daini, tikrai tau pavyko, kaip beja ir kitos kepejos marskiniai, as apykakle lenkiu per pus tada gaunas naturaliau
Tortukas su vysniom,Pastiliazas,aisingas,Marcipanas.
nu mergaites as tai apsalus,as nieko nekepu,nes jei LT karsta tai cia ISP.isvis be sansu ,koki torta lipdyti,bet saziningai kiekviena diena apziuriu tortukus,cia gal kaip kitam i muzieju koki uzeiti,tai man taip apsilankyti tortu temoje
akvilyte-super super pilis
eiwile-labai grazus marskinukai.
olesta-net nezinau ar yra zodziu tavo tortukams girti,tiesiog tobuli
ir visu tortukai nepaprastai grazus,man patinka ir tortai su liapsusais,nes zmogus stengesi dare is sirdies ir as labai vertinu pastangas,saunuoles kepejeles
akvilyte-super super pilis
eiwile-labai grazus marskinukai.
olesta-net nezinau ar yra zodziu tavo tortukams girti,tiesiog tobuli
ir visu tortukai nepaprastai grazus,man patinka ir tortai su liapsusais,nes zmogus stengesi dare is sirdies ir as labai vertinu pastangas,saunuoles kepejeles
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 15, 11:33)
o cia i marskiniu tema,dengiau saldainiu mase,norejau apykakle stacia padaryti,nu bet ji man niekaip nestovi............
man šiuo atveju geriau kai nestovi
akvilyte, nu tu pavarai, šaunuolė
JOLKA999, eiwile , gražūs baltiniai
na, o čia maniškis, tortas skirtas stogo uždengimo proga, kopinau miglę
viduj bananis tortas, MMG, aisingas, šokoladas
JOLKA999, eiwile , gražūs baltiniai
na, o čia maniškis, tortas skirtas stogo uždengimo proga, kopinau miglę
viduj bananis tortas, MMG, aisingas, šokoladas