Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na tie nuogi leliukai tai nerealiai atrodo wub.gif

O mano tortas vadinasi "pirmas kartas" biggrin.gif pirma kart dariau ale marskinius apykakle perdariau tris kartus ir vistiek ji ne tokia blush2.gif sulaukiau labai daug kritikos is savo vyro blush2.gif pirma kart dengiau pastiliazu kuris man neslapiavo thumbup.gif tik truputi aprasojo kai isemiau issaldytuvo, ax.gif pirma kart dejau ant padeklo pirma kart kepiau toki dideli (Snikersas 5kg 100 g) pirma kart bandziau taip apkantuoti torto apacia...
user posted image
Atsakyti
Eiwile, a Tavo vyrui galva neperkaito rolleyes.gif nematau čia apart apykaklės ir kairiojo kampo apdengimo ką kritikuoti mirksiukas.gif šauniai padirbėjai, man tas kaklaraištis labai gražus wub.gif didelis tortas, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 08 15, 01:06)

kaklaraištis superinis wub.gif ir visumoj tortas liux wub.gif apykaklė tai an kliūva, bet iš esmės labai nemaišo thumbup.gif
Atsakyti
na psio... paskutinis tortas... forkėj atrodo daug geriau lotuliukas.gif doh.gif

susimoviau su pačiu tortu antram aukšte.. su mase irgi susimoviau... (cukraus pudra lieva mad.gif ) nu žodžiu.. bet kai vietiniam varotjimui tai gal kaip nors... gal ir prikleckinta, bet kai pati apie mergaitę tik pasvajot galiu, tai baisiai tų kleckučių norisi blush2.gif antra vertus puse tų kleckučių yra lepsusų maskavimas blush2.gif

pirmas aukštas šokoladinis tortas, antras balti biskvitai su apelsininiu sufle (jis ir pakišo koją nes žalatinos mažai įdėjau sad.gif ), bokšteliai ir karieta- medutis. dengta mmg, detalės pastiliažo, aisingas. svoris kokie 5-6kg jaučiu bus lotuliukas.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 15 rugpjūčio 2010 - 09:15
joooo.ir dar drysti sakyti kad nesigavo blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 15, 10:19)
joooo.ir dar drysti sakyti kad nesigavo blink.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif

na iš po nakties tai vaizdelis geresnis... bet vakar tai net verkt norėjos sad.gif o po valandos ant stalo 34laips temp, tai nzn kaip jis atrodys... nes viršus težta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 14, 23:04)
tai kad gerai viskas gavos  thumbup.gif
Aš noriu paklausti grynai darbinių klausimų - kaip tas ilgas užrašas? lengvai pavyko? Pirkau ir aš šitas raides, bet dar neišmėginau.

Ir dar matau naujus "kantukus" išbandytus? Ir šitas daiktas kaip? Patiko? Aš kai užsakinėju, tai lyg ir noriu pirkti, o kai reikia galutinai apsispręsti, vis išmetu iš krepšio  doh.gif . Dabar galvoju, jeigu juo išspaudus tuos kraštelius pakočiot plonai, dar padaryt skylučių su kokteiliniu šiaudeliu, super "nėriniai" gautųs.. ar ne?  rolleyes.gif
Papildyta:

prašom parodyt savo pilį  4u.gif

su raidem tai uzsi............... pypt, neina isimt, plysineja tai apipjaustau kiekviena, zodziu kiekviena karta prataitas pila kai reikia ka rasyt doh.gif
o sonu kringeliukai superinis dalykas, ypac kai asseni pamokino kaip dirbt su jais thumbup.gif man jie labai patinka, dabar turiu abu rinkinukus zaliaji ir rausvaji o dar sonams gavau tai is vis patenkinta busiu bigsmile.gif tiesa del neriniu idejos atleksiu privatan konsultacijos mirksiukas.gif

pilis labai daini, tikrai tau pavyko, kaip beja ir kitos kepejos marskiniai, as apykakle lenkiu per pus tada gaunas naturaliau ax.gif
Atsakyti
Tortukas su vysniom,Pastiliazas,aisingas,Marcipanas.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
pilis tai superine wub.gif wub.gif

o cia i marskiniu tema,dengiau saldainiu mase,norejau apykakle stacia padaryti,nu bet ji man niekaip nestovi............ lotuliukas.gif jau buvo mintis i vidu kartono ideti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
nu mergaites as tai apsalus,as nieko nekepu,nes jei LT karsta tai cia ISP.isvis be sansu ,koki torta lipdyti,bet saziningai kiekviena diena apziuriu tortukus,cia gal kaip kitam i muzieju koki uzeiti,tai man taip apsilankyti tortu temoje thumbup.gif
akvilyte-super super pilis thumbup.gif thumbup.gif
eiwile-labai grazus marskinukai.
olesta-net nezinau ar yra zodziu tavo tortukams girti,tiesiog tobuli
ir visu tortukai nepaprastai grazus,man patinka ir tortai su liapsusais,nes zmogus stengesi dare is sirdies ir as labai vertinu pastangas,saunuoles kepejeles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 15, 11:33)
o cia i marskiniu tema,dengiau saldainiu mase,norejau apykakle stacia padaryti,nu bet ji man niekaip nestovi............ lotuliukas.gif

man šiuo atveju geriau kai nestovi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
akvilyte, nu tu pavarai, šaunuolė thumbup.gif

JOLKA999, eiwile , gražūs baltiniai thumbup.gif

na, o čia maniškis, tortas skirtas stogo uždengimo proga, kopinau miglę blush2.gif
viduj bananis tortas, MMG, aisingas, šokoladas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 15 rugpjūčio 2010 - 11:47