jūs nesijuokit, aš šiandien dzibavau tortą jo neišėmus iš šaldytuvo,o tik atsidarius dureles nes, jei tik tortas ant stalo, tuoj bėga viskas... aišku ne visą, bet kokį ketvirtį torto taip padariau
niu mergės, nederkit man Saulės pieno grietinėlės, ką tik susitepiau du tortus prie + 32 ir nieko - cukrus šaldiklyje, grietinėlė kokias 10 minučių šaldiklyje, indeliui grietinėlės 3 šaukštai cukraus ir ant šaukštelio galiuko citrinos rūgštelės, pabandykit man neišplakt neklausot Olestinos visai, jau kelintą kartą rašau
Naitai niu labai gražūs Tavo leliukai ale šiubeliuko ant torto pridengto norėtųsi kas prie stalo nuogą šikną rodo
Naitai niu labai gražūs Tavo leliukai ale šiubeliuko ant torto pridengto norėtųsi kas prie stalo nuogą šikną rodo
QUOTE(Olesta @ 2010 08 14, 17:39)
niu mergės, nederkit man Saulės pieno grietinėlės, ką tik susitepiau du tortus prie + 32 ir nieko - cukrus šaldiklyje, grietinėlė kokias 10 minučių šaldiklyje, indeliui grietinėlės 3 šaukštai cukraus ir ant šaukštelio galiuko citrinos rūgštelės, pabandykit man neišplakt neklausot Olestinos visai, jau kelintą kartą rašau
tai visada taip būna kai darai ne su savais priprastais produktais bet sustingo atrodo viskas... apšarlotinau viską... gal kas ir gausis
nu bet tie mažiukų šikniukai tokie faini va jei koks diedas plaukuotą atstatytų tai jau
Angel1203, jau krikštynų kokie o užrašas pirmojo labai labai dailus
naitai,nu man tas leliukas
naitai,nu man tas leliukas
QUOTE(Olesta @ 2010 08 14, 18:39)
kaip PASKUTINIAM tortui bus gerai
Olesta, mastyk - toks karštis - iššus leliukas
QUOTE(naitas @ 2010 08 14, 18:59)
Tai kad ten po juo tiek cukraus PUDROS, kad manau neiššus
baikit, šitaip karšta, o Jūs dar juokinat
QUOTE(neramuole @ 2010 08 14, 22:16)
as irgi sukuriau viena stai toki, kaip visada mase rasoja, viskas tyzt nori, va kas gavos
tortas snikersas, puosta pastiliazu, truputis aisingo
koks fainas
aš baigiau savo pilį, bet taip tragiškai dar nebuvau nieko padarius ai nuo durnumo vaistų nėr....
QUOTE(neramuole @ 2010 08 14, 23:16)
as irgi sukuriau viena stai toki, kaip visada mase rasoja, viskas tyzt nori, va kas gavos
tai kad gerai viskas gavos
Aš noriu paklausti grynai darbinių klausimų - kaip tas ilgas užrašas? lengvai pavyko? Pirkau ir aš šitas raides, bet dar neišmėginau.
Ir dar matau naujus "kantukus" išbandytus? Ir šitas daiktas kaip? Patiko? Aš kai užsakinėju, tai lyg ir noriu pirkti, o kai reikia galutinai apsispręsti, vis išmetu iš krepšio . Dabar galvoju, jeigu juo išspaudus tuos kraštelius pakočiot plonai, dar padaryt skylučių su kokteiliniu šiaudeliu, super "nėriniai" gautųs.. ar ne?
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 14, 23:59)
koks fainas
aš baigiau savo pilį, bet taip tragiškai dar nebuvau nieko padarius ai nuo durnumo vaistų nėr....
prašom parodyt savo pilį
ar jus mase kai pagaminat dedat i saldytuva pastoveti?
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 15, 00:08)
ar jus mase kai pagaminat dedat i saldytuva pastoveti?
niekada. O kam? Receptai nurodo laikyti kambario temperatūroj. Lygtai
Masę laikau kambario temperatūroj. Pastilažą irgi kambario temperatūroj. Netgi tokio karšto kambario, kaip šiandien.