Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

jūs nesijuokit, aš šiandien dzibavau tortą jo neišėmus iš šaldytuvo,o tik atsidarius dureles cool.gif nes, jei tik tortas ant stalo, tuoj bėga viskas... aišku ne visą, bet kokį ketvirtį torto taip padariau doh.gif
Atsakyti
niu mergės, nederkit man Saulės pieno grietinėlės, ką tik susitepiau du tortus prie + 32 ir nieko - cukrus šaldiklyje, grietinėlė kokias 10 minučių šaldiklyje, indeliui grietinėlės 3 šaukštai cukraus ir ant šaukštelio galiuko citrinos rūgštelės, pabandykit man neišplakt yess.gif lotuliukas.gif neklausot Olestinos visai, jau kelintą kartą rašau 4u.gif

Naitai wub.gif wub.gif wub.gif niu labai gražūs Tavo leliukai wub.gif ale šiubeliuko ant torto pridengto norėtųsi blush2.gif kas prie stalo nuogą šikną rodo blush2.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 14, 17:39)
niu mergės, nederkit man Saulės pieno grietinėlės, ką tik susitepiau du tortus prie + 32 ir nieko - cukrus šaldiklyje, grietinėlė kokias 10 minučių šaldiklyje, indeliui grietinėlės 3 šaukštai cukraus  ir ant šaukštelio galiuko citrinos rūgštelės, pabandykit man neišplakt  yess.gif  lotuliukas.gif neklausot Olestinos visai, jau kelintą kartą rašau  4u.gif

Naitai  wub.gif  wub.gif  wub.gif niu labai gražūs Tavo leliukai  wub.gif ale šiubeliuko ant torto pridengto norėtųsi  blush2.gif kas prie stalo nuogą šikną rodo  blush2.gif  lotuliukas.gif

tai visada taip būna kai darai ne su savais priprastais produktais biggrin.gif bet sustingo atrodo viskas... apšarlotinau viską... gal kas ir gausis unsure.gif

lotuliukas.gif nu bet tie mažiukų šikniukai tokie faini wub.gif va jei koks diedas plaukuotą atstatytų tai jau doh.gif
Atsakyti
Angel1203, jau krikštynų kokie wub.gif o užrašas pirmojo labai labai dailus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

naitai,nu man tas leliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 14, 18:39)
Naitai  wub.gif  wub.gif  wub.gif niu labai gražūs Tavo leliukai  wub.gif ale šiubeliuko ant torto pridengto norėtųsi  blush2.gif kas prie stalo nuogą šikną rodo  blush2.gif  lotuliukas.gif

kaip PASKUTINIAM tortui bus gerai irnesakyk.gif
Olesta, mastyk - toks karštis - iššus leliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 14, 18:59)

Olesta, mastyk - toks karštis -  iššus leliukas  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai kad ten po juo tiek cukraus PUDROS, kad manau neiššus lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif baikit, šitaip karšta, o Jūs dar juokinat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi sukuriau viena stai toki, kaip visada mase rasoja, viskas tyzt nori, va kas gavos
tortas snikersas, puosta pastiliazu, truputis aisingo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 14 rugpjūčio 2010 - 21:17
QUOTE(neramuole @ 2010 08 14, 22:16)
as irgi sukuriau viena stai toki, kaip visada mase rasoja, viskas tyzt nori, va kas gavos

wub.gif koks fainas wub.gif

aš baigiau savo pilį, bet taip tragiškai dar nebuvau nieko padarius doh.gif ai nuo durnumo vaistų nėr....
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2010 08 14, 23:16)

tai kad gerai viskas gavos thumbup.gif
Aš noriu paklausti grynai darbinių klausimų - kaip tas ilgas užrašas? lengvai pavyko? Pirkau ir aš šitas raides, bet dar neišmėginau.

Ir dar matau naujus "kantukus" išbandytus? Ir šitas daiktas kaip? Patiko? Aš kai užsakinėju, tai lyg ir noriu pirkti, o kai reikia galutinai apsispręsti, vis išmetu iš krepšio doh.gif . Dabar galvoju, jeigu juo išspaudus tuos kraštelius pakočiot plonai, dar padaryt skylučių su kokteiliniu šiaudeliu, super "nėriniai" gautųs.. ar ne? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 14, 23:59)
wub.gif  koks fainas  wub.gif
aš baigiau savo pilį, bet taip tragiškai dar nebuvau nieko padarius  doh.gif  ai nuo durnumo vaistų nėr....

prašom parodyt savo pilį 4u.gif

Atsakyti
ar jus mase kai pagaminat dedat i saldytuva pastoveti?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 15, 00:08)
ar jus mase kai pagaminat dedat i saldytuva pastoveti?

niekada. O kam? Receptai nurodo laikyti kambario temperatūroj. Lygtai g.gif
Masę laikau kambario temperatūroj. Pastilažą irgi kambario temperatūroj. Netgi tokio karšto kambario, kaip šiandien.
Atsakyti