Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 08 13, 23:58)

ir nelaimingieji Napoleonai ...jau kol aš juos išlyginau  doh.gif pasidalinkit patirtimi, kaip Jums tai pavyksta  4u.gif pastiliažas, aisingas, figūrytė

kad ir sunkiai,bet išlyginai idealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 08 13, 17:47)
zuliaska, grazu, tik gal noretusi kad kvarbatkos butu biskeli daugiau pasibangave  rolleyes.gif

tikrai pritariu, nu nesigauna dar vis man gražiai pabanguoti... tai liūdniau čia
Atsakyti
Vitmetil-nu gerai,kad rodaisi,reikia rodytis thumbup.gif
Neli-nu meskuciai nerealus,tokie israiskingi,kad nematant torto butu aisku kokiai jie sventei ruosiasi,saunuole 4u.gif
Olesta-na tau tai zodzu truksta jau,viskas tobula uz rozes first.gif
Meskute-vienetuku uzteks daryk dvejetukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 13, 21:01)
Padekit mergaites... nu isitikinus, kad kakzur Migle79 idejo kaip daryti jos permatomus batukus.. nu nors nusauk, nerandu..  verysad.gif

aš atsimenu kaip ji rašė kaip darė, paima paduka tai nu ar pastiliažo, kažkokios masės, iš tokios kaip tiulis, nu matosi kokia medžiaga iršikerpa formytę, ją aisingu priklijuoja ir paskui apipiešia aisingu. ir viskas

QUOTE(Asseni @ 2010 08 13, 21:56)
zuliaska, man tavo boruzele, nu tOOOOOOkia cool. Kuo prigyrdei ja, tokia po gero baliaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

nu čia turėjo būt vyras boružius, nes berniukui smile.gif) man tai visai fainai gavos smile.gif jei jau pati patenkinta tai gerai smile.gif
Papildyta:
eina sau kokie grožiai neli ir olestos. ŠAUNUOLĖS!!!
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 14, 10:11)

Meskute-vienetuku uzteks daryk dvejetukus  biggrin.gif

Sakai biggrin.gif ,na sian dar viena vienetuka padarysiu lotuliukas.gif ,o jei rimtai tai darau ir dvejetus ir penketus ir kitus skaicius ...tik va vakar penketo nespejau nufotkit doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Na tai nepamirsk parodyt dar viena vienetuka,o penketuka galejai nufotkint ale ka jau padarysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Wingaile, kokią tu man idėją užrodei, Tu neįsivaizduoji, aukas ne žmogus, nuo ryto kaip suku galvą kaip padaryti, o ji taukšt ir atneša wub.gif nu fainuole Tu tai negaliu, viršutiniam aukštui ko gero pritrūko palyginimo, arba man vaidenasi blush2.gif o šiaip labai dailu, galėtų neblizgėti ax.gif blush2.gif

Meškute, prašom 4u.gif Tu tik daryk tobulėk, kuo toliau, tuo geriau Tau gaunasi 4u.gif

o aš tai prastai ir šiandien ajučiuosi, kam teko tiek nemažai svietinio pritepti, kad galėčiau uždengti, ir padėklas galėjo būti platesnis, dabar su lig kraštais ir vietomis nedailiai žiūrisi... žodžiu turiu sau priekaištų, bet manau tas torto skonio nekeičia wub.gif nes ten įtariu labai skanu turėjo būti sprendžiant iš kvapo, vos nesusigundžiau iškepti blush2.gif bet kuriou naują citrusinį avietinį skonį šiandien, bus anytos gimtadieniui, jeigu bus valgomas, pasidalinsiu receptu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergos, Респект Jums ir уважуха, kaip rusai sako

Per tokius karscius tokius tortus kepat
Atsakyti
neblizget galetu visi tortukai kokius darau g.gif tik kad jie blizga ir neblizginti lotuliukas.gif jo su lyginimu man ne kas, kaip ir su figurelem doh.gif bet gal kada nors ax.gif kaip tam filmuke : mes stateme, stateme, ir pagaliau pastateme blink.gif pastatysim gal kazkada ir mes tokius tortukus kaip statote jus, mielos musu mokytojos ir ikvepejos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pagarba visoms už Jūsų darbą, kuriamą grožį, sumanumą ir kruopštumą.

Studijuoju jūsų patarimus, pamėginu ką nors palipdynėt ir eilinį kart savim nusiviliu. Dievuliau, dievuliau, ir kaip jums taip gražiai ir kruopščiai pavyksta papuošti tortus blink.gif Žodžiu, mokausi iš jūsų 4u.gif

Pirmą kartą pakringiliavau su aisingu, per naktį šaldytuve formos nepakeitė, na bet sakykit, ar jis nepradės skysti ir čiuožti kambario temperatūroje?

Ačiū Asseni už Napoleono receptą, Olestai už praktiškus patarimus, Naitui už aprūpinimą darbo priemonėmis (tik su jom žinoma pirmiausia reik išmokti dirbti doh.gif )

Napoleonas, 3 kg, šokoladas, pastiliažas.

URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incikas: 14 rugpjūčio 2010 - 10:35
merginos jusu skanumynai thumbup.gif neispasakyti...

o cia sakykite jus gamiate ir pardavimui tortukus ?
gal yra gaminanciu Kaunas, prienai, birstonas, alytus ?
Atsakyti
Nu mergaites padirbejot kokiu graziu ir nauju ideju idomiu formu ir labai dailiu tortuku
Olesta meistriski vestuviniai ir rozes ziuriu pamilai labai dailios super as tai vis po viena iskepu ir neturiu kada ikelt tai idesiu iskart kelis 4u.gif
jogurtinis ir pastiliazas
user posted image
medus ir pastiliazas
user posted image
medus ir pastiliazas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 14 rugpjūčio 2010 - 11:44