gitule, nu ir pavarei vienas už kitą gražesni tortukai
uij
Aciu, merginos Papai natur produkt
QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 16:11)
Cia daba kas?
Gal ne cia papuole
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 24, 16:47)
jau pereboras
aš suprantu, kai yra išsakoma konstruktyvi kritika, bet ieškojimas šiknoj musyčių jau biški perdaug, sakyčiau
neli, man labai gražu
laurechka, šaunuolė, super
zuliaska, o kuom tau pačiai jis nepatinka? man gal spalvos per ryškios gėlių, aš daryčiau blankesnes, bet šiaip tai man visai gražu
aš suprantu, kai yra išsakoma konstruktyvi kritika, bet ieškojimas šiknoj musyčių jau biški perdaug, sakyčiau
neli, man labai gražu
laurechka, šaunuolė, super
zuliaska, o kuom tau pačiai jis nepatinka? man gal spalvos per ryškios gėlių, aš daryčiau blankesnes, bet šiaip tai man visai gražu
spalvų kaip tik norėjo raudonų buvau nulipdžius 20 stovinčius, bet sulaužiau, ir žiedai man mažesnių norėtųsi, o ir apdzibavau negrąžiai. o ir b ezas gavos, negaliu patikėt
Papildyta:
o čia tai pastiliažas tos rožės, dėjau extra red spalvą ir truputį ruby spalvos ir gavos raudonos
oij blyn ir vėl čia pekla, susirenku šmutkes, varau į rojų
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 18:43)
oij blyn ir vėl čia pekla, susirenku šmutkes, varau į rojų
velnias jau išėjo grįžk
Sukurkit naujus namus, tuoj be stogo liksim
QUOTE(gitule @ 2010 08 24, 18:51)
Sukurkit naujus namus, tuoj be stogo liksim
Gituliuk, senai matyta, bet su kokiu vėjeliu šaunuolė Tu
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 24, 15:24)
o nebuvo anksčiau pagyrų temos[FONT=Arial][SIZE=7][U][B] ten tai suprantu kad tik girt reiktų... ar ji persikėlė čia pasijaučiau tokia sena bambeklė aš tikrai niekada nesėdžiu ir nežiūriu į tortą 15 min ieškodama prie ko prikibt.. visada rašau savo pirmą įspūdį... tikrai atsiprašau jei įžeidžiau stengsiuos tylėt kiek išeis
Buvo buvo "pagyru" tema. Ir man, keik zinau ir ne tik man, jos truksta, nes norisi pasirodyti su savo tortukais keptais savai seimynai, na tiesiog tik pasigirti ir poasirodyti, kad ne siaip cia kartais sio bei to paklausiu (nors paskutiniu metu, nelabai kas ir atsakinedavo, tai senai ir klausiau ), o irgi si bei ta iskepu. Nesinori cia deti savo kukliai puostu tortu, kai mergaites tokiu grozybiu prideda.
Taip, kad as visom keturiom (na dar ir sunio keturias pasiskolinsiu) uz "PAGYRU PUODA".
Vat ir pasisakiau, laikiau viska nuo tada kai tik nusprendet, kad pagyru puodo nereoikia