Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Pirmasis vestuvinis, Napoleonas, snikersas, medutis, pastilažas, meškiai iš MMG.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 13, 22:30)
Pirmasis vestuvinis, Napoleonas, snikersas, medutis, pastilažas, meškiai iš MMG.

nepaisant nelygumų, kurių aš nematau user posted image meškiai afigieni user posted image wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 13, 23:45)
nepaisant nelygumų, kurių aš nematau user posted image meškiai afigieni user posted image wub.gif  wub.gif  wub.gif

Yra ir nelygumų, ir tortas iš po masės šviečiasi, ypač snikersas doh.gif reik pastilažą baltai dažyti, na ne baltas jis, palyginus su aisingu. g.gif
Atsakyti
nu jau masės plonumas, Neli, šaunuolė, kad taip moki iškočioti, ale masės tikslas, paslėpti biskvitus 4u.gif šiaip tortas labai gražus o už Napoleono apdengimą - medalis, nes aš tai turėjau vargo vakar su jais doh.gif labai labai gražios figūrytės ir bendras vaizdas thumbup.gif

štai 7 kg tortas, apačia snikersas, viršus Rafaelo svajonė, dengta pastiliažu, aisingas, karoliukai, kurių deja nesimato nuotraukoje, 32 pastiliažinės rožės, ir pirktinės supynės kaip figūrėlė...

user posted image

ir nelaimingieji Napoleonai ...jau kol aš juos išlyginau doh.gif pasidalinkit patirtimi, kaip Jums tai pavyksta 4u.gif pastiliažas, aisingas, figūrytė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 13 rugpjūčio 2010 - 23:00
neli, meskuciai nerealus thumbup.gif , tai tortas toks atrodo jaukus 4u.gif

Olesta - eilini karta nuginklavai. Pasakyk, ka tau dar lygiau uzdet??? Toks lygumas, kad negaliu akiu atitraukti. O gal ten mase iskociota kokio 1 cm storio, kad taip nieko nesimato is po apacios? blink.gif Ir rozes laaabai dailiai israitytos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 13, 21:30)

Jetus koks jaukus, mielas, grazus wub.gif
Olesta, suuper thumbup.gif O rozes kokios grazios wub.gif
Atsakyti
ačiū, nea, ne masė ten 1 cm, būtų negelbėjęs ir toks variantas, viskas būtų vis tiek išsibangavęs, nes viršutinis lakštas buvo labai banguotas, Spyglis2 matė, žino, ką man teko čia išlyginti smile.gif aš dariau taip: užtepiau Šarlotės sviestinio kremo, į šaldiklį, kremas-šaldiklis, kremas-šaldiklis ir tada 4 mm masė, kitos išeities nebuvo... tai tie buvo lygiausi du, o kitus tai palikau net nepuoštus blush2.gif neapsiėmiau taip gadinti tokių skanių tortų, kvapas tai dar dabar nosyje stovi, tokio skanumo kvapo ai aš nežinau, nei vienas tortas taip nekvepia, kaip šitie Napoleonai, kur man atvežė papuošti, toks jausmas, kad ten turėtų tirpti burnoj wub.gif
o rožes tai su krikšto dukra raitėm dvi dienas, pasidarėm 40 vienetų doh.gif liko tik viena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 rugpjūčio 2010 - 06:14
Olesta, mane pribaigė tavo rožės blink.gif doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif reik masinius kursus organizuotis, kad viena iš kitos mokytis galėtumėm cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 14, 07:19)
Olesta, mane pribaigė tavo rožės blink.gif  doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif reik masinius kursus organizuotis, kad viena iš kitos mokytis galėtumėm cool.gif

friends.gif 4u.gif aš Tau, Tu man ..... kaip ten ta daina lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaiciu era tesiasi ....Snikersas,pastiliazas,aisingas.
Olesta dar kart Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
as napaleona sarlotes kremu su trupinukais aptepu tiems nelygumams palyginti, jis skonio negadina, nes ir napaleonas sviestiniu kremu perteptas smile.gif , nors olestos tortukai ir taip tobulai lygus wub.gif
va cia apacioj napaleonas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 14, 00:30)

neli, koks mielas tortas wub.gif Meškučiai nuostabiausi mylimiausi wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 08 14, 00:58)
štai 7 kg tortas, apačia snikersas,
...
ir nelaimingieji Napoleonai ...jau kol aš juos išlyginau  doh.gif pasidalinkit patirtimi, kaip Jums tai pavyksta  4u.gif pastiliažas, aisingas, figūrytė

Olesta, auksaranke Tu wub.gif
Atsakyti