Pirmasis vestuvinis, Napoleonas, snikersas, medutis, pastilažas, meškiai iš MMG.
QUOTE(neli @ 2010 08 13, 22:30)
nepaisant nelygumų, kurių aš nematau meškiai afigieni
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 13, 23:45)
nepaisant nelygumų, kurių aš nematau meškiai afigieni
Yra ir nelygumų, ir tortas iš po masės šviečiasi, ypač snikersas reik pastilažą baltai dažyti, na ne baltas jis, palyginus su aisingu.
nu jau masės plonumas, Neli, šaunuolė, kad taip moki iškočioti, ale masės tikslas, paslėpti biskvitus šiaip tortas labai gražus o už Napoleono apdengimą - medalis, nes aš tai turėjau vargo vakar su jais labai labai gražios figūrytės ir bendras vaizdas
štai 7 kg tortas, apačia snikersas, viršus Rafaelo svajonė, dengta pastiliažu, aisingas, karoliukai, kurių deja nesimato nuotraukoje, 32 pastiliažinės rožės, ir pirktinės supynės kaip figūrėlė...
ir nelaimingieji Napoleonai ...jau kol aš juos išlyginau pasidalinkit patirtimi, kaip Jums tai pavyksta pastiliažas, aisingas, figūrytė
štai 7 kg tortas, apačia snikersas, viršus Rafaelo svajonė, dengta pastiliažu, aisingas, karoliukai, kurių deja nesimato nuotraukoje, 32 pastiliažinės rožės, ir pirktinės supynės kaip figūrėlė...
ir nelaimingieji Napoleonai ...jau kol aš juos išlyginau pasidalinkit patirtimi, kaip Jums tai pavyksta pastiliažas, aisingas, figūrytė
neli, meskuciai nerealus , tai tortas toks atrodo jaukus
Olesta - eilini karta nuginklavai. Pasakyk, ka tau dar lygiau uzdet??? Toks lygumas, kad negaliu akiu atitraukti. O gal ten mase iskociota kokio 1 cm storio, kad taip nieko nesimato is po apacios? Ir rozes laaabai dailiai israitytos
Olesta - eilini karta nuginklavai. Pasakyk, ka tau dar lygiau uzdet??? Toks lygumas, kad negaliu akiu atitraukti. O gal ten mase iskociota kokio 1 cm storio, kad taip nieko nesimato is po apacios? Ir rozes laaabai dailiai israitytos
QUOTE(neli @ 2010 08 13, 21:30)
Pirmasis vestuvinis, Napoleonas, snikersas, medutis, pastilažas, meškiai iš MMG.
Jetus koks jaukus, mielas, grazus
Olesta, suuper O rozes kokios grazios
ačiū, nea, ne masė ten 1 cm, būtų negelbėjęs ir toks variantas, viskas būtų vis tiek išsibangavęs, nes viršutinis lakštas buvo labai banguotas, Spyglis2 matė, žino, ką man teko čia išlyginti aš dariau taip: užtepiau Šarlotės sviestinio kremo, į šaldiklį, kremas-šaldiklis, kremas-šaldiklis ir tada 4 mm masė, kitos išeities nebuvo... tai tie buvo lygiausi du, o kitus tai palikau net nepuoštus neapsiėmiau taip gadinti tokių skanių tortų, kvapas tai dar dabar nosyje stovi, tokio skanumo kvapo ai aš nežinau, nei vienas tortas taip nekvepia, kaip šitie Napoleonai, kur man atvežė papuošti, toks jausmas, kad ten turėtų tirpti burnoj
o rožes tai su krikšto dukra raitėm dvi dienas, pasidarėm 40 vienetų liko tik viena
o rožes tai su krikšto dukra raitėm dvi dienas, pasidarėm 40 vienetų liko tik viena
Olesta, mane pribaigė tavo rožės reik masinius kursus organizuotis, kad viena iš kitos mokytis galėtumėm
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 14, 07:19)
Olesta, mane pribaigė tavo rožės reik masinius kursus organizuotis, kad viena iš kitos mokytis galėtumėm
aš Tau, Tu man ..... kaip ten ta daina
Skaiciu era tesiasi ....Snikersas,pastiliazas,aisingas.
Olesta dar kart Aciu
Olesta dar kart Aciu
as napaleona sarlotes kremu su trupinukais aptepu tiems nelygumams palyginti, jis skonio negadina, nes ir napaleonas sviestiniu kremu perteptas , nors olestos tortukai ir taip tobulai lygus
va cia apacioj napaleonas
va cia apacioj napaleonas
QUOTE(neli @ 2010 08 14, 00:30)
neli, koks mielas tortas Meškučiai nuostabiausi mylimiausi
QUOTE(Olesta @ 2010 08 14, 00:58)
štai 7 kg tortas, apačia snikersas,
...
...
Olesta, auksaranke Tu