Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nebūkit tokios jautrios doh.gif

nebesakau nieko cool.gif suprantu kad jei kažkas nepatinka tai geriau patylėt biggrin.gif atsiprašau kad nesupratau temos taisyklių 4u.gif pasitaisysiu pioneers.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 24, 16:47)
man gal spalvos per ryškios gėlių, aš daryčiau blankesnes,

o tai kuo šitas pasakymas skiriasi nuo mano pasakyo kad per ryškūs drugeliai g.gif doh.gif ar aš kažkokiu ne tokiu tonu pasakiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 08 24, 16:01)
Negro bučinys. Papuošimai- šokoladinė saldainių masė, pastiliažas ir sviesto-kondencuoto pieno kremas...

laurechka, gal turi nuotrauka kito rakurso. Bais idomiai atrodo.

QUOTE(zuliaska @ 2010 08 24, 16:34)
snikersas. bezė ir pastiliažas. nu nelabai čia vykęs, bet ką padarysi

zuliaska, cia rozes pastilazas? Kokiais dazais dazyta. As niekaip negaliu isgaut geros raudonos spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 rugpjūčio 2010 - 15:58
Laurechka, labai grazus, o ypac ramunes wub.gif

Parodysiu ir as kelis smile.gif
Medutis, MMG

user posted image

Medutis, MMG, papuosimai marcipano, sviestinis kremas:

user posted image

Sokoladinis su riesutais

user posted image

Stiklo sukes, grietinele, sokoladine aplikacija

user posted image

Jogurtinis, MMG

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 08 24, 17:05)
Laurechka, labai grazus, o ypac ramunes  wub.gif

Parodysiu ir as kelis smile.gif
Medutis, MMG

Medutis, MMG, papuosimai marcipano, sviestinis kremas:

Jogurtinis, MMG

user posted image

nu jau tikrai silikonas cia, ne naturalus... biggrin.gif
Labai ispudinga.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 24 rugpjūčio 2010 - 16:11
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 24, 16:31)

zinot,nebsinori cia ne eiti,nes kabinejasi prie menkiausio nieko doh.gif jei su tortu viskas gerai,tai jau padeklai uzkliuva........ blink.gif

visiškai tu teisi....paskutiniu metu ir man jau nebesinori užeiti čia...ir kiek žinau ne man vienai......

Gitule,liuks tortai,o krutine tai kaip reik tokia..... thumbup.gif turbut silikonine.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o dabar dar del kopijuotu tortu.......pilnas internetas nuotrauku ir visa kita,tai kame reikalas?kodel reikia vis užsimint ,kad kažkur matytas ir taip toliau...... g.gif aš pavyzdžiui tik džiaugiuosi jeigu kam kokia mano ideja patiko ir visai nebijau pasiskolinti kito kieno nors ideja.......kas čia blogo?jeigu viešai rodom ,tai ir tikekimes,kad kažkas pasižiures,kažkam patiks ir žmogus pabandys kažka panašaus padaryti......
Atsakyti
o nebuvo anksčiau pagyrų temos g.gif ten tai suprantu kad tik girt reiktų... ar ji persikėlė čia g.gif pasijaučiau tokia sena bambeklė doh.gif aš tikrai niekada nesėdžiu ir nežiūriu į tortą 15 min ieškodama prie ko prikibt.. visada rašau savo pirmą įspūdį... tikrai atsiprašau jei įžeidžiau 4u.gif stengsiuos tylėt kiek išeis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 24, 15:54)

o tai kuo šitas pasakymas skiriasi nuo mano pasakyo kad per ryškūs drugeliai  g.gif  doh.gif ar aš kažkokiu ne tokiu tonu pasakiau  g.gif

aš apie padėkliukus, jeigu ką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 24, 17:24)
o nebuvo anksčiau pagyrų temos  g.gif ten tai suprantu kad tik girt reiktų... ar ji persikėlė čia  g.gif  pasijaučiau tokia sena bambeklė  doh.gif aš tikrai niekada nesėdžiu ir nežiūriu į tortą 15 min ieškodama prie ko prikibt.. visada rašau savo pirmą įspūdį...  tikrai atsiprašau jei įžeidžiau  4u.gif  stengsiuos tylėt kiek išeis  biggrin.gif  4u.gif

nebutinai girti,bet ir kritikuoti reikia tureti ka....o tai vis pasikartojančios užuominos apie padeklus,jau atsiprašant atsibodo......
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 24, 17:32)
aš apie padėkliukus, jeigu ką  cool.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 08 24, 17:35)
nebutinai girti,bet ir kritikuoti reikia tureti ka....o tai vis pasikartojančios užuominos apie padeklus,jau atsiprašant atsibodo......

akej, akej biggrin.gif susirenku savo padėkliukus 4u.gif supratau kad čia tema apie tortus o ne padėklus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 14:58)
laurechka, gal turi nuotrauka kito rakurso. Bais idomiai atrodo.

Kažkaip nepagalvojau nufotografuot iš kitos pusės blush2.gif Dariau apvalų tortuką, bet kadangi jis buvo mažo svorio, tai ir aukščio nebuvo... Atrodė kaip pyragas.... doh.gif Tai aš jį perpjoviau pusiau ir sulipdžiau abi puses į pusę torto....
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 08 24, 17:38)
Kažkaip nepagalvojau nufotografuot iš kitos pusės blush2.gif  Dariau apvalų tortuką, bet kadangi jis buvo mažo svorio, tai ir aukščio nebuvo... Atrodė kaip pyragas.... doh.gif  Tai aš jį perpjoviau pusiau ir sulipdžiau abi puses į pusę torto....

Ta prasme, viena ant kito padejai?
padarei auksti? Teisingai supratau?
Tai o ta tvora per visa torta? Siaip labai idomiai atrodo ideja. good.gif

gitule
, o jau papai, grazesniu nemaciau, tobula forma. Cia mergos apie silikona kalba is pavydo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 15:59)
man daug jų matytų, o čia kas nors nenormalaus unsure.gif  g.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 24, 16:17)
Nu tikrai  g.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 08 24, 17:15)
o dabar dar del kopijuotu tortu.......pilnas internetas nuotrauku ir visa kita,tai kame reikalas?kodel reikia vis užsimint ,kad kažkur matytas ir taip toliau...... g.gif aš pavyzdžiui tik džiaugiuosi jeigu kam kokia mano ideja patiko ir visai nebijau pasiskolinti kito kieno nors ideja.......kas čia blogo?jeigu viešai rodom ,tai ir tikekimes,kad kažkas pasižiures,kažkam patiks ir žmogus pabandys kažka panašaus padaryti......

Viskas cia normalu. Ko cia daba puolat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 15:47)
Ta prasme, viena ant kito padejai?
padarei auksti? Teisingai supratau?
Tai o ta tvora per visa torta? Siaip labai idomiai atrodo ideja.  good.gif

Taip, padariau, kad būtų aukštesnis tortukas.Kadangi tortas toks, kad nereik jo formoj stingdyt, tai kai perpjoviau, kremuku sutepiau abi dalis ir sulipdžiau smile.gif Tvorelė buvo aplink visą tortuką.
Atsakyti