QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 09:48)
biskvitinių neaptepei sviestiniu kremu prieš bezuodama??? štai ir atsakymas ko gero
pagavo drėgmę nuo biskvitų
nemanau.
As ir ne visada aptepu sviestiniu. Aptepu tik jogurtinius tortus. O paprastu su varskes kremu , grietinele ir pan neaptepu.
Man jau jeigu gavosi beze, tai ji stovi tada ant bet kokio torto. O jeigu nesigavo, tai daba net nepradedu ka nors ja puost, is kart ismetu. Nors ir sirupas buna gerai isvires, ir baltymai gerai iki sirupo isplakti. Manau ne tame esme.
Jeigu beze gera, tai kai tepi ant torto ji tokia kaip pusiau geras zefyrinis kremas, aptepi ir matai pusles sprogstancias. Man tokia beze laikosi ant bet kokio torto, be sviestinio kremo (apart jogurtinio, kaip jau minejau visada ji siek tiek aptepu)
O jeigu kas nors negerai, tai kai tepi beze, matai tokia atrodo slapoka buna.
akvilyte, galvoju, jeigu tepei beze ant labai salto sviestinio kremo per karsti, tai tada galejo ir leistis. Nes istraukus torta, sviestas gali stipriai rasoti.
Kadangi nesu didelis specas su beze, tai stai tokie mano pastebejimai.