Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 09:48)
biskvitinių neaptepei sviestiniu kremu prieš bezuodama??? štai ir atsakymas ko gero  4u.gif  pagavo drėgmę nuo biskvitų  4u.gif

aš tepiau ant sviestinio kremo.. bet vistiek leidosi, nors ant lapuko padariau dzibukų tai laikėsi viskas g.gif na beze ne mano nosiai lotuliukas.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
as taip pamasciau,o jei torta apliejus baltu sokoladu ir ant jo uzkelus antra torta? g.gif ar tas apatinis su sokoladu nesutrukines nuo antrojo svorio?? g.gif
Atsakyti
jei kelsi ant sušalusio, visko gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 09:48)
biskvitinių neaptepei sviestiniu kremu prieš bezuodama??? štai ir atsakymas ko gero  4u.gif  pagavo drėgmę nuo biskvitų  4u.gif

nemanau.
As ir ne visada aptepu sviestiniu. Aptepu tik jogurtinius tortus. O paprastu su varskes kremu , grietinele ir pan neaptepu.

Man jau jeigu gavosi beze, tai ji stovi tada ant bet kokio torto. O jeigu nesigavo, tai daba net nepradedu ka nors ja puost, is kart ismetu. Nors ir sirupas buna gerai isvires, ir baltymai gerai iki sirupo isplakti. Manau ne tame esme.

Jeigu beze gera, tai kai tepi ant torto ji tokia kaip pusiau geras zefyrinis kremas, aptepi ir matai pusles sprogstancias. Man tokia beze laikosi ant bet kokio torto, be sviestinio kremo (apart jogurtinio, kaip jau minejau visada ji siek tiek aptepu)

O jeigu kas nors negerai, tai kai tepi beze, matai tokia atrodo slapoka buna.

akvilyte, galvoju, jeigu tepei beze ant labai salto sviestinio kremo per karsti, tai tada galejo ir leistis. Nes istraukus torta, sviestas gali stipriai rasoti.

Kadangi nesu didelis specas su beze, tai stai tokie mano pastebejimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 rugpjūčio 2010 - 09:46
QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 10:45)

akvilyte, galvoju, jeigu tepei beze ant labai salto sviestinio kremo per karsti, tai tada galejo ir leistis. Nes istraukus torta, sviestas gali stipriai rasoti.

drinks_cheers.gif buvo parasojęs...

ai apseisiu be beze irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 24, 10:53)
ai apseisiu be beze irnesakyk.gif

maza cia beda irnesakyk.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
visu tortai labai grazus wub.gif man iki tokiu sedevru dar toli ax.gif
atsiprasau kad ne vietoj klausiu bet gal atsirastu klaipediete kepejele kuri galetu tortuka krikstynoms iskept? ax.gif
Atsakyti
Napoleonas, sviestinis šarlot kremas, figūrėlės MMG + marcipanas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 24, 11:59)

labai matytas bigsmile.gif bet vistiek labai fainas biggrin.gif kaip norėčiau dabar napaleono gabaliuko wacko.gif

progos baigės, o nagus niežti čia į viską žiūrint doh.gif
Atsakyti
[quote=neli,2010 08 24, 11:59]
user posted image
[/quo

Nu labai grazus tortukas,jau darbo kiek matau ideta g.gif
O man tik sventes prasideda nuo rugsejo 1d. kazkoks kosmaras 7 gimtadienei nusimato tai jau ruosiuosi figureles po turputi lipdau kai bus tortukai imesiu. aisku man nera ka cia su jus ir lygintis bet parodisiu ka ismokau.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 24, 10:59)
user posted image

Superinis tortukas, as pagalvojau gal man is plastilino pradzioje pasimokyt figureles lipdyt lotuliukas.gif Paziuret ar apskritai rankos teisingai isdygusios lotuliukas.gif Esu kelis puosnesnius tortus padariusi, tai kaip ir yra polinkis, bet aisku toli grazu iki jusu grozybiu doh.gif Reik bandyt, artimiausia realiausia proga spalio vidury, bet gal ir anksciau kokia proga sugalvosiu, labai jau kniedi pabandyt smile.gif Sakau jei reiktu kokiu priemoniu reiktu iki spalio spet supirkt, bet kai sakot, kad nieko nereikia, pastudijuosiu labiau jusu patarimus, receptus ir bandysiu kibti i darba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 24, 09:59)

Fantastisko grozio torciukas wub.gif Mano suneliui labai patiktu smile.gif
Atsakyti