Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aš kepiau pagrindą kaip širdelę ir paskui papulius ledainėse iš tinginio dariau, čia reikia (.)(.) eksperčių klausti lotuliukas.gif jei iš medučio tai paprastas, skirtingų diametrų susikepi lakštelius ir sutepi mažėjančia tvarka, o su biskvitais tai nelabai iš manęs patarėja, neteko man dar daryti, čia Jolka ir Rugiagėlė geriau patartų 4u.gif
Atsakyti
Papus aš dariau taip.....išsikepiau skardoj biskvita plona kaip vyniotiniui.....po to išsispaudžiau skirtingo diametro apskritimus ir tepiau tokiuose moliniuose bliudeliuose,kurie taip gražiai suapvaleja dugne....ytiesiau maistines pleveles,sutepiau viska gražiai sluoksniukais,o kaio sušalo apverčiau ir išemiau....gavosi labai lygus ir apvalus papuliai...belieka tik dengti mase ir puošti......
Atsakyti
o as kepiau pacioj maziausioj formoj biskvita. gavosigrazus - su kalniuku virsuje, kaip ir reikejo smile.gif Supjausciau, sutepiau ir pastovejusi apipjausciau - pati kanta, kad gautusi graziai apvalus smile.gif ir viskas smile.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, reikes pasinaudoti jusu patirtimi 4u.gif , beliko iskepti ir sumastyti kaip puosti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, negaliu atsigrozet, jus tikros menininkes. As dar viiiiiisai zalia, bet pilna entuziazmo, labai noriu irgi kazka grazaus sukurti. Arteja ruduo, ilgi lietingi vakarai ir kaip tycia labai daug progu pasireikst smile.gif Noreciau paprasyti jusu profesionalios pradines konsultacijos. Kiek suprantu, kad pradet kurti grozi, reikia tureti specialius irankius... Kurie yra butiniausi, be kuriu negalima apsieit? Ir kur juos galima gauti Lietuvoje? Busiu labai dekinga uz atsakyma. Kai turesiu priemones, galesiu kibti i darba thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Grožiuosi Jūsų šedevrais
O man Olestos tortai yra tobuli,labai skoningai papuošti, neperkrauti
Tobulumo įsikūnijimas.
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 08 24, 00:56)
..... Kiek suprantu, kad pradet kurti grozi, reikia tureti specialius irankius... Kurie yra butiniausi, be kuriu negalima apsieit? Ir kur juos galima gauti Lietuvoje? Busiu labai dekinga uz atsakyma. Kai turesiu priemones, galesiu kibti i darba  thumbup.gif

Nereikia juokiu irankiu, pradzioje reikia noro ir ranku. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 08 24, 00:56)
Kurie yra butiniausi, be kuriu negalima apsieit? Ir kur juos galima gauti Lietuvoje? Busiu labai dekinga uz atsakyma. Kai turesiu priemones, galesiu kibti i darba  thumbup.gif

aš neturiu jokių spec tongue.gif na torto forma ir tiek.. dar kelias gėlių formeles turiu.. bet tik tiek.. pradžioj, jei tik yra noro tai ir be kažkokių spec priemonių galima puikiai išsiverst...
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

taip taip, pačioj pradžioj užteks kepimo skardos 4u.gif gėlytes galima ir be formelių pirmąsias padaryti, o paskui matysi 4u.gif ir jei susirgsi tortų kepimo liga, tada suspėsis susipirkti „žaisliukus“
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 24, 07:34)
aš neturiu jokių spec  tongue.gif  na torto forma ir tiek.. dar kelias gėlių formeles turiu.. bet tik tiek.. pradžioj, jei tik yra noro tai ir be kažkokių spec priemonių galima puikiai išsiverst...

pritariu, pradžioj ir aš paprastai dariau, tik jau man labai rūpėjo dažų turėt, tai pirmas pirkinys dažai buvo, ir paskiau tik gal po 2,5mėn intensyvių bandymų, darė siuntimą ir pirkau kai ką.
Atsakyti
Nagi nagi, kepiau tortą, puošiau beze(laabai skanus papuošimas), bet dabar klausimas ekspertėms:
Ką padariau ne taip? Bezė gavosi atrodė lyg ir puikiai, išspaudus stovėjo gražiai kauburiukai karpytais kraštais, papuošus tortą, po poros val, visa bezė nubėgo praktiškai nuo apatinio torčiuko, apatinis torčiukas buvo perteptas grietinėlės -plombyro varškės kremu, viršutinysis sviestinis-kavos kremas, ką dariau netaip?
*gal negalima sudrėkinti lakštų kaip puoši beze?
**ar reikia prieš tai aptepti sviestiniu kremu, nes viršutinysis torčiukas nenutekėjo tik beze pasileido truputi...
***sirupą viriau kol imetus lašiuką į vandenuką sustingo i kamuoliuką smile.gif gal per daug?
help.gif kad nebekartočiau kitakart klaidų smile.gif
Atsakyti
biskvitinių neaptepei sviestiniu kremu prieš bezuodama??? štai ir atsakymas ko gero 4u.gif pagavo drėgmę nuo biskvitų 4u.gif
Atsakyti