Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Julialas @ 2010 08 23, 12:30)
Sveikos,
na juz mergaitės menininkės smile.gif labai gražu..
Gal aš praleidau kur, bet niekur nerandu, kaip daryti tą masę kur puošiat tortus? smile.gif ačiū už info wink.gif  wub.gif

Jauciu, mieloji, kad praleidai visas 40 temu wink.gif

Keliauk i virsu tongue.gif , ten rasi daug budu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 rugpjūčio 2010 - 11:33
Čia norų ir pageidavimų krizė, ne visi pasiduoda inovacijoms, jei čia sudėčiau visus vasaros krikštynų tortus lotuliukas.gif tai tu sakytum, kad man į Rokiškį laikas, vieni batai, vieni batai ir dar kartą batai lotuliukas.gif Dėl rožių tai taip, sutinku, kaltas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

visas gėlėes darau iš pastiliažo lipdymui, nors kartais, jei lieka masių nuo dengimo, tai nevengiu ir jas sunaudoti papuošimams, nes formas laiko puikiai 4u.gif

visos dengiamosios masės yra aprašytos viršutinėje papuošimų temoje be komentarų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

šokoladinis mascarponės tortas aš kažkur buvau aprašius tortų temoj...einu ieškoti...
Papildyta:
šokoladinis tortas su mascarponės sūriu ir šokoladu 4u.gif tik mascarponės šį kartą dėjau daugiau 500 mascarponės +840 grietinėlės, ir viso kito daugiau atitinkamai, laisčiau amaretu... smile.gif biskvitas svarbu rudas, tiesiog man asseni skaniausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 23, 12:39)
Čia norų ir pageidavimų krizė, ne visi pasiduoda inovacijoms, jei čia sudėčiau visus vasaros krikštynų tortus lotuliukas.gif  tai tu sakytum, kad man į Rokiškį laikas, vieni batai, vieni batai ir dar kartą batai  lotuliukas.gif Dėl rožių tai taip, sutinku, kaltas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

visas gėlėes darau iš pastiliažo lipdymui, nors kartais, jei lieka masių nuo dengimo, tai nevengiu ir jas sunaudoti papuošimams, nes formas laiko puikiai  4u.gif

visos dengiamosios masės yra aprašytos viršutinėje papuošimų temoje be komentarų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

šokoladinis mascarponės tortas aš kažkur buvau aprašius tortų temoj...einu ieškoti...
Papildyta:
šokoladinis tortas su mascarponės sūriu ir šokoladu  4u.gif tik mascarponės šį kartą dėjau daugiau 500 mascarponės +840 grietinėlės, ir viso kito daugiau atitinkamai, laisčiau amaretu... smile.gif biskvitas svarbu rudas, tiesiog man asseni skaniausias  4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 23, 12:14)

nu kokie abu gražūs wub.gif

Atsakyti
[quote=Olesta,2010 08 23, 10:14]
Asseni, liūtukas be nuotaikos, bet APLINKA puiki, tai pasikels ta nuotaika thumbup.gif

Neturejau minty nieko blogo taip sakydama, cia buvo visai nekaltas pastebejimais.

Man is viso Asseni ir jusu bei dar keleto mergyciu torciukai be priekaistu, jais visuomet zaviuosi, nes paciai iki tokiu tai dar augti ilgai reiks. 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 23, 12:39)
Čia norų ir pageidavimų krizė, ne visi pasiduoda inovacijoms, jei čia sudėčiau visus vasaros krikštynų tortus lotuliukas.gif  tai tu sakytum, kad man į Rokiškį laikas, vieni batai, vieni batai ir dar kartą batai  lotuliukas.gif Dėl rožių tai taip, sutinku, kaltas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

visas gėlėes darau iš pastiliažo lipdymui, nors kartais, jei lieka masių nuo dengimo, tai nevengiu ir jas sunaudoti papuošimams, nes formas laiko puikiai  4u.gif

visos dengiamosios masės yra aprašytos viršutinėje papuošimų temoje be komentarų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Papildyta:
šokoladinis tortas su mascarponės sūriu ir šokoladu  4u.gif tik mascarponės šį kartą dėjau daugiau 500 mascarponės +840 grietinėlės, ir viso kito daugiau atitinkamai, laisčiau amaretu... smile.gif biskvitas svarbu rudas, tiesiog man asseni skaniausias  4u.gif

recepte parasyta 0,5 citrinu sultys,tai cia ko? sauksto? ar puse citrinos?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 23, 18:42)
recepte parasyta 0,5 citrinu sultys,tai cia ko? sauksto? ar puse citrinos?

Apie tortu receptus kalbam tortu temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 23, 19:03)
Apie tortu receptus kalbam tortu temoje  mirksiukas.gif

na su vienu klausimu tikrai neuzimsiu visos temos,cia parase atsakyma,cia ir paklausiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 23, 19:05)
na su vienu klausimu tikrai neuzimsiu visos temos,cia parase atsakyma,cia ir paklausiau doh.gif

atsakiau tortai-8 temoje 4u.gif
Atsakyti
Asseni - net nebeidomu, kad tenka kartotis, jog tavo tortas be priekaistu! O del roziu darymo su spalvu perejimais - puiki mintis, manau, kad pasinaudosiu ateityje smile.gif

Olesta - fantastiska zalsva spalva! Abu torciukai labai grazus, neperkrauti, bet isbaigti. Jei gerai manenu, tai anksciau buvai darisui krutine ax.gif Itariu, kad sekancia savaite teks ir man ja daryti. Ar gerai bus, jei issikepsiu du paprastus torciukus, o forma suformuociau is biskvito atraizu sumaisytu su sviestiniu kondencuoto pieno kremu? Kaip tu darai forma?
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 23, 20:22)
Asseni - net nebeidomu, kad tenka kartotis, jog tavo tortas be priekaistu!

o man šis tortas palyginus su kitais Asseni ŠEDEVRAIS tai kažkaip nesižiūri... žiūrėjau žiūrėjau.. atskirai detalės visos labai gražios ir idealios wub.gif bet visuma man nesižiūri g.gif gal pagrindo spalva labiausiai pjaunas su viskuo g.gif nu net nežinau ax.gif va kokia aš bjauri cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 23 rugpjūčio 2010 - 20:19
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 23, 21:18)
o man šis tortas palyginus su kitais Asseni ŠEDEVRAIS tai kažkaip nesižiūri... žiūrėjau žiūrėjau.. atskirai detalės visos labai gražios ir idealios  wub.gif  bet visuma man nesižiūri  g.gif  gal pagrindo spalva labiausiai pjaunas su viskuo  g.gif  nu net nežinau  ax.gif va kokia aš bjauri cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti