ir tas labai labai matosi, kad kreipi dėmesį ir įsiklausai, kas pasakyta
o aš tai dar kartą noriu padėkoti Asseni , už visada taikliai, teisingai, subtiliai pateikiamą kritiką AČIŪ TAU MIELOJI
QUOTE(Olesta @ 2010 08 22, 23:15)
nu jau spalvos tai viskas tvarkoj, bent jau man labai gražu edita, be darbo, be indėlio, nei vieno grožio nesukursi, darbo įdėjai tikrai daug, ir viskas labai dailiai padaryta, aš būčiau patenkinta tokiu tortu iš vis, kaip nesenai kepanti, tai Tu čia šedevrus vartai
QUOTE(Olesta @ 2010 08 23, 09:19)
o aš tai dar kartą noriu padėkoti Asseni , už visada taikliai, teisingai, subtiliai pateikiamą kritiką AČIŪ TAU MIELOJI
, ka jau pridirbau
tiek prisidirbi, kad nebežinai kąąąą viskas gerai mieloji
[quote=Asseni,2010 08 23, 08:54]
Niu jau jeigu prisidirbau, tai va, parodau
Liute
Pats liutukas man nelabai patinka. Galva per didele ir kojos siek tiek negerai padarytos. Planavau perlipdyt, bet pritrukau laiko.
Labai nuostabus liutukas, tik liudnutis toks, net gaila pasidare
Papildyta:
paskutiniai ideti torciukai visu merginu puikus, kruopsciai padaryti.
As tai kai darau koki torciuka prasedziu ilgiausiai, poto galvoju jog kita karta bus greiciau, bet kur ten, beveik panasiai
Niu jau jeigu prisidirbau, tai va, parodau
Liute
Pats liutukas man nelabai patinka. Galva per didele ir kojos siek tiek negerai padarytos. Planavau perlipdyt, bet pritrukau laiko.
Labai nuostabus liutukas, tik liudnutis toks, net gaila pasidare
Papildyta:
paskutiniai ideti torciukai visu merginu puikus, kruopsciai padaryti.
As tai kai darau koki torciuka prasedziu ilgiausiai, poto galvoju jog kita karta bus greiciau, bet kur ten, beveik panasiai
Merginos priminkit kur jus perkat macipana skirta lipdymui?...
QUOTE(Olesta @ 2010 08 23, 11:14)
Mascarponės šokoladinis tortas, dengtas MMG, rožės iš pastiliažo...
sveikutes
labai grazu Oleste
o rozes pastiliazo tai tas kur figurytem lipdyt ar tortam dengt
aciu
QUOTE(Olesta @ 2010 08 23, 12:14)
noreciau receptuko
Olesta, grazi zydra roziu spalva, tik labai viduriukas issiskiria. Reikejo padaryti pati viduriuka zydra, po to kelis ziedlapius sviesesnes zydros spalvos , dar kelis zydros beveik i baltuma ir pabaigti balta spalva. Butu lengvas spalvu perejimas.
Ale, ziuriu pradejo tavo tortu papuosimas kartotis. Ideju krize
Ale, ziuriu pradejo tavo tortu papuosimas kartotis. Ideju krize