Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ir tas labai labai matosi, kad kreipi dėmesį 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir įsiklausai, kas pasakyta 4u.gif

o aš tai dar kartą noriu padėkoti Asseni , už visada taikliai, teisingai, subtiliai pateikiamą kritiką 4u.gif 4u.gif 4u.gif AČIŪ TAU MIELOJI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 22, 23:15)
nu jau spalvos tai viskas tvarkoj, bent jau man labai gražu  wub.gif edita, be darbo, be indėlio, nei vieno grožio nesukursi, darbo įdėjai tikrai daug, ir viskas labai dailiai padaryta, aš būčiau patenkinta tokiu tortu  wub.gif iš vis, kaip nesenai kepanti, tai Tu čia šedevrus vartai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 23, 09:19)
o aš tai dar kartą noriu padėkoti Asseni , už visada taikliai, teisingai, subtiliai pateikiamą kritiką 4u.gif  4u.gif  4u.gif AČIŪ TAU MIELOJI  4u.gif

unsure.gif , ka jau pridirbau unsure.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif tiek prisidirbi, kad nebežinai kąąąą lotuliukas.gif wub.gif viskas gerai mieloji 4u.gif
Atsakyti
Niu jau jeigu prisidirbau, tai va, parodau laugh.gif

Liute
Pats liutukas man nelabai patinka. Galva per didele ir kojos siek tiek negerai padarytos. Planavau perlipdyt, bet pritrukau laiko.

Na ir nuotraukos rakursas nelabai.
Viduje sokoladinis tortas su vysniomis. Pastilazas, kokoso drozles

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 rugpjūčio 2010 - 10:06
[quote=Asseni,2010 08 23, 08:54]
Niu jau jeigu prisidirbau, tai va, parodau laugh.gif

Liute
Pats liutukas man nelabai patinka. Galva per didele ir kojos siek tiek negerai padarytos. Planavau perlipdyt, bet pritrukau laiko.

Labai nuostabus liutukas, tik liudnutis toks, net gaila pasidare unsure.gif

Papildyta:
paskutiniai ideti torciukai visu merginu puikus, kruopsciai padaryti.
As tai kai darau koki torciuka prasedziu ilgiausiai, poto galvoju jog kita karta bus greiciau, bet kur ten, beveik panasiai blush2.gif
Atsakyti
Merginos priminkit kur jus perkat macipana skirta lipdymui?...
Atsakyti
Asseni, liūtukas be nuotaikos, bet APLINKA puiki, tai pasikels ta nuotaika thumbup.gif

Dasitoj perkam marcipaną 4u.gif

Mascarponės šokoladinis tortas, dengtas MMG, rožės iš pastiliažo...
user posted image

ir labai kuklus dengtas MMg ir trupučiuku aisingo, ir pastiliažinės gėlės....varškės gaivumėlis su persikais

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 23, 11:14)

sveikutes
labai grazu Oleste
o rozes pastiliazo tai tas kur figurytem lipdyt ar tortam dengt g.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 23, 12:14)

noreciau receptuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Olesta, grazi zydra roziu spalva, tik labai viduriukas issiskiria. Reikejo padaryti pati viduriuka zydra, po to kelis ziedlapius sviesesnes zydros spalvos , dar kelis zydros beveik i baltuma ir pabaigti balta spalva. Butu lengvas spalvu perejimas.

Ale, ziuriu pradejo tavo tortu papuosimas kartotis. Ideju krize g.gif
Atsakyti
Sveikos,
na juz mergaitės menininkės smile.gif labai gražu..
Gal aš praleidau kur, bet niekur nerandu, kaip daryti tą masę kur puošiat tortus? smile.gif ačiū už info wink.gif wub.gif
Atsakyti