Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 22, 21:52)
Tik as buciau apacioj dejus Snikeri, o virsuj rafaela, bet cia ne i tema as biggrin.gif

drinks_cheers.gif man pirma mintis irgi tokia buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 22, 21:55)
drinks_cheers.gif  man pirma mintis irgi tokia buvo  biggrin.gif

o koks skirtumas...sverbu atlaiko svory ir viskas gerai.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 22, 22:04)
o koks skirtumas...sverbu atlaiko svory ir viskas gerai.....

Tai va klausimas kaip su tuo svoriu... snikeris sunkus tortas, o rafaellas purutis...
Atsakyti
Na, bet juk snikerso daug maziau - jis maziukas smile.gif, nespejo susmegti, nes buvo suvalgyti zaibo greiciu ax.gif Rafaelo pasakisko skonio, aciu kas sukure si recepta 4u.gif
Atsakyti
jokio skirtumo kurį ant kurio dėti 4u.gif tortas labai gražus, tik tos padrikos rožės šiek tiek išmuša iš konteksto, bet šiaip 10 balų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ir spalvos nuotraukoj ziaurokos smile.gif Gal taip tik nuotraukoj atrodo smile.gif
Atsakyti
eda.dita, kontrastui atmusti buciau dejus raudonos spalvos rutuliukus o ne baltus
Atsakyti
labai paprastas puosimo būdas: išsikirpti formelę iš popieriaus: eglutę, savo vardą, gėlytes, bet ką, ko tik norisi smile.gif uždėti tą formelę ant torto ir sijoti kakava, galima dar ir cukraus pamaišyti smile.gif po to atsargiai nuimti formelę, gražu ir paprasta. Galima formelę padaryti, tuščiavidurę, pilnavidurę smile.gif fantazijos dalykas
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 22, 22:06)
eda.dita, kontrastui atmusti buciau dejus raudonos spalvos rutuliukus o ne baltus

Is pradziu ir norejau deti raudonus, bet cia susiduriau su problema - rozes ant virsaus jau buvo padarytos pries savaite, tad jau tos mases nebeturejau, o ir tos spalvos dazu - taip pat, kai bandziau nudazyti pastiliaza ta pacia spalva, kuria paisiau - tai gavos kitas atspalvis nei roziu ir oagalvojau, kad bus negrazu, jei roziu ir rutuliuku spalva skirsis, arba butu reikeje visas rozes perlipdyti. Tai va taip ir nusprendziau deti tos pacios spalvos, kaip ir pastiliazas smile.gif
Visumoje - darbo daugiau nei tikejausi, vargu ar dar kada toki daryciau smile.gif
Atsakyti
nu jau spalvos tai viskas tvarkoj, bent jau man labai gražu wub.gif edita, be darbo, be indėlio, nei vieno grožio nesukursi, darbo įdėjai tikrai daug, ir viskas labai dailiai padaryta, aš būčiau patenkinta tokiu tortu wub.gif iš vis, kaip nesenai kepanti, tai Tu čia šedevrus vartai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 22 rugpjūčio 2010 - 22:16
QUOTE(linxmutia @ 2010 08 22, 23:10)
labai paprastas puosimo būdas: išsikirpti formelę iš popieriaus: eglutę, savo vardą, gėlytes, bet ką, ko tik norisi smile.gif uždėti tą formelę ant torto ir sijoti kakava, galima dar ir cukraus pamaišyti smile.gif po to atsargiai nuimti formelę, gražu ir paprasta. Galima formelę padaryti, tuščiavidurę, pilnavidurę smile.gif fantazijos dalykas

Cia klausimas ar pasiulymas? Apie tai kalbat PUOŠIMAS TRAFARETO PAGALBA

3 kartus perskaiciau, tai supratau, kad pasiulymas. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 22 rugpjūčio 2010 - 22:29
QUOTE(Olesta @ 2010 08 22, 22:15)
nu jau spalvos tai viskas tvarkoj, bent jau man labai gražu  wub.gif edita, be darbo, be indėlio, nei vieno grožio nesukursi, darbo įdėjai tikrai daug, ir viskas labai dailiai padaryta, aš būčiau patenkinta tokiu tortu  wub.gif iš vis, kaip nesenai kepanti, tai Tu čia šedevrus vartai  thumbup.gif

Olesta, esi teisi, kad be vargo nieko nebuna smile.gif As kai pradejau piesti smulkius rastelius, tai torto mase eme rasoti, nes per silta jai be saldytuvo. O ir siaip, geriau kreminiu gaminiu nelaikyti kambario temperaturoje ilga laika, tad vis kas pusvalandi nesiau bvent va;andai torta i saldytuva, tai paisiau beveik visa diena biggrin.gif Pagalvojau, gal geriau trafareta pasidaryti ir nupurksti pridejus prie torto su dazais - paprasciau, graziau, vienodziau ir greiciau - be ilgo torto laikymo silumoje. Taciau kaip savo vartojimui - ouikiai suejo.
As dar tik mokausi. Aciu Jums visoms uz komentarus, patarimus, pasiulymus 4u.gif Po ju kiekviena syk darydama torta daugiau ir daugiau demesio kreipiu i detales smile.gif
Atsakyti