Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kirbe, abu tortai man fainūs, tik sunus sakėm kad jam piratas labiau thumbup.gif lotuliukas.gif

kice, net nepasakyčiau, kad mergvario tortas, matosi, kad tu neištvirkus, ne taip kaip aš doh.gif manęs kai paprašė mergvakariui kukliai merginai, vistiek neatsispyriau pagundai bent biški į tą temą pasireikšt... blush2.gif

gerai jau gerai, atnešu dar šios savaitės darbų cool.gif kritikuokit padėkliukus cool.gif
mergvakario tortas - ricotos sūrio tortas su vyšniom, MMG ir šokoladas
user posted image

dar viena lova tema - mergaičių pižamų vakarėlis, pageidavimas buvo lova, tai kažką ir mąsčiau į tą pusę. snikersas, MMG, šokoladas
user posted image

ir dar vienas mergaitiškas, komentarų jam nereikia, čia ir taip viskas aišku
viduj mano bananis, MMG ir aisingas
user posted image

makvynų jau nebedėsiu tikrai schmoll.gif vistiek jie visada tokie patys cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 21 rugpjūčio 2010 - 17:05
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 21, 18:03)
kirbe, abu tortai man fainūs, tik sunus sakėm kad jam piratas labiau  thumbup.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikiu....vaiko lupomis tiesa kalba...... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės,
Gerai,kad skaitau namuose, tai galima skaniai pasijuokti.
Pasidovanojau sau mylimai tortuką ir pasikviečiau drauges, tad dabar laukiu Sviesūs biskvitai, kremas apelsinų sufle (sugundėte), kremas ganašas, vietoje žolės gavosi rudeniniai Lietuvos laukų stagarai. Tikriausia antgalis turi būti ne 234.Papuošimus sumečiau kurie buvo likę, jie iš visokių masių, bet daugiausia šokoladiniai, matosi aptirpę

user posted image
Atsakyti
Spyglis2, na tas krik6tynu, tai wub.gif nu labai gražu, lova labai patiko.
Kirbe, tas žalias tai tikrai neperkrautas, labai gražus, jau rožės wub.gif piratas liuks thumbup.gif
Kice, na papai liuks thumbup.gif
Likta, na apetitnas tortikas bigsmile.gif
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 21, 13:01)
Rekaliuke, labai man raides grazios ir skaiciai ant tortuko, gal gali pasakyt cia formeles tokios? labai noreciau tokias isigyti, galima butu suzinoti kur pirkai?

Ačiū mergaitės 4u.gif Formeles pirkau iš čia .
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 08 21, 16:32)
padekliukus thome philipse. serveteliu buna maximose,rimi,iki
dezes anksciau pirkau sangaidoj bet jos lb "skystos" http://www.sangaida.lt/ bet geriau sios negu jokiu.

o jie tikrai dezutem prekiauja? Kazkodel ju puslapyje tarp parduodamu produktu nematau dezuciu...
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 21, 20:20)
o jie tikrai dezutem prekiauja? Kazkodel ju puslapyje tarp parduodamu produktu nematau dezuciu...

ne viena karta pirkau,tikrai turi dezuciu,plastikiniu persvieciamu....tik ne visada turi visu dydziu
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 21, 19:02)
:

Ačiū mergaitės  4u.gif  Formeles pirkau iš čia .

na apžiurejau,bet ten tor raidžiu formeles liejimo skaitosi......kaip tu su jom iš mases raides darai.....?
ai radau ir kur yspaudai...bet ten rinkiny ne visos raides yra...... g.gif nesuprantu aš čia su tais pirkimais..... g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 21 rugpjūčio 2010 - 21:15
QUOTE(kirbe @ 2010 08 21, 22:06)
na apžiurejau,bet ten tor raidžiu formeles liejimo skaitosi......kaip tu su jom iš mases raides darai.....?

Ne ne liejimo, prie įspaudų žiūrėkit, ten raidės ir skaičiai parodyti, 28lt kainuoja. Jos tokios liniuotėje po kelias raides yra, kai parsisiunčiau tikrai gailėjaus, niekaip nėjo išspaust, neišimdavau gražiai, tai vyras sako negi mesi lauk, sėdo jis bandyt lotuliukas.gif kantresnis, tai masę kai iškočioji, trumpam palieki, kad pakietėtų ir po to gražiai su adata palei kraštelį išimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 21, 22:06)
na apžiurejau,bet ten tor raidžiu formeles liejimo skaitosi....

Ne liejimo....bet kainyte blink.gif ,parsisiust eina abi liniuotytes raidziu uz panasia kaina kai Naitas siunte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 08 21, 22:20)
Ne liejimo....bet kainyte  blink.gif ,parsisiust eina  abi liniuotytes raidziu uz panasia kaina kai Naitas siunte  ax.gif

tikrai. g.gif ..man su tuo internetiniu apsipirkinejimu tai tamsus miškas.......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 21, 22:28)
tikrai. g.gif ..man su tuo internetiniu apsipirkinejimu tai tamsus miškas.......

Va būtent ir man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 21, 22:28)

Gi Naitas nesenai dare uzsakima ...reikejo junktis rolleyes.gif
Atsakyti