Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Sandr_e @ 2010 08 21, 15:05)
Mergaitės reikia patarimo, liko bezo puse normos ką su juo daryti? kur sunaudoti gal galite koki patarimą mestelt  g.gif

Orkaitej morengiuku isdziovink.
Atsakyti
Oj ačiū mergyt už patarimą, lekiu dirbt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 21 rugpjūčio 2010 - 14:15
gal ne i tema,bet bandau uzsisakyti prekiu is surbiton...prekes issirinkau,o kur toliau? doh.gif niekur manes neileidzia,ta prasme neleidzia uzklausos padaryti... schmoll.gif padekit jei galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 08 21, 12:25)
dovanotam arkliui i dantis neziuri ax.gif

gaučiau tokį tai dantų net neieškočiau wub.gif super thumbup.gif

QUOTE(adriu @ 2010 08 21, 12:52)
labai dailus,ir man tas vardas ant kubelių super atrodo :

drinks_cheers.gif labai labai tortukas wub.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 21, 13:19)
kitų nedėsiu, nes dar prie padėkliukų kabinėtis pradėsit

krikštynų tortukas, su vyšniom, MMG ir aisingas

nu tai kas biggrin.gif pasikabinėsim ir psio biggrin.gif DĖK bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 08 21, 12:25)
dovanotam arkliui i dantis neziuri ax.gif

na jau čia ar dovanotam ar nedovanotam nieko prikibt neina...labai lygus ,gražus tortas....ideja super......kopinsiu..... blush2.gif
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 08 21, 12:55)

Del leliuko siaip tikrovej viskas gerai matesi ,bent jau man  g.gif  tiesiog lb paskubom fotkinau gal ne tais kampais,niekaip nerandu fotkes kad viskas kartu gerai matytusi ir kad spalvos butu tikroviskos

tikrai ne visada foto matosi visas torto grožis.....tikiu ,kad taviškis realiai dar gražesnis negu nuotraukoj....
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 21, 13:19)
pasirodau ir aš su savo vienu ax.gif kitų nedėsiu, nes dar prie padėkliukų kabinėtis pradėsit cool.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tortas žavingas......

na viena ir aš del vaizdo ymesiu....Rafaeo,MMG,kriaukle,rožes,lapeliai-paslilažas.....
truputy gal perkrautas,bet čia iš tos serijos-taip norejo..... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kirbe,grazu thumbup.gif spalva isvis jegine thumbup.gif
Atsakyti
RiMami , ziuriu kaip snipas ph34r.gif . KAsdien ateina, paziuri ir tyli. Rimuk, dafaj islisk. Gana ten slapstytis

Jauciu pomidoru bijai. Ne, cia pomidorais nemeto, nebent tapkem tik laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 21 rugpjūčio 2010 - 15:32
Merginos pasakykit kur perkat tortams dezes ir popierines serveteles po tortu?...
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 21, 17:11)
Merginos pasakykit kur perkat tortams dezes ir popierines serveteles po tortu?...

padekliukus thome philipse. serveteliu buna maximose,rimi,iki
dezes anksciau pirkau sangaidoj bet jos lb "skystos" http://www.sangaida.lt/ bet geriau sios negu jokiu.
Atsakyti
Atnesu papus.. Labai patiko saldainiu mase - spalva kaip tik tokia, kokios reikia wink.gif O va kringelius daryti - reikia mokytis ir mokytis dar.. pirmas bandymas buvo..
Manau pavykes, nes uzsakovas aikciojo kokias 5 min ziuredamas.. Nu nebutu vyras..
user posted image

Sis tortumkas mergvakariui - tokios kuklios merginos.. Skyles prase sampanui smile.gif Irgi saldainiu mase. Spalva - tokia kaip auksciau esancio torto, bet del fotogafo prastumo visai kitokia atrodo..
user posted image

Atsakyti
Kice,aha šauni spalva gavosi...aš kaip tik nešiau parodyti torčiuka su saldainiu mase....tik tam ,kad parodyti spalva,nes trukumu yra tikrai...kažkaip nenorejo lygiai apsidengti su šita mase man..... g.gif .pripratus prie MMG,tai va kas buna..... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 21 rugpjūčio 2010 - 16:46
Kirbe, jau to žalio kokia spalva wub.gif wub.gif wub.gif ir nė kiek jis neperkrautas schmoll.gif
Atsakyti