Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 08 13, 17:40)

Spyglis2, linkiu, kad tau namie dažniau elektra dingtų

несыпь мне соль на рану ph34r.gif iš ryto lėkiau pas kaimynę, kad man puoduką dujų paskolintų, kad vaikui košę išvirt, o sau kavos... doh.gif kad aš dar kada gyvenime, jei teks iš naujo įsikūrinėt, daryčiau viską elektrifikuotą doh.gif o už gražius žodžius, ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
Matosi ,kad savaitgalis ant nosies.... lotuliukas.gif
Rugiagele, puikus torčiukas,figureles labai dailios.... thumbup.gif
Akvilyte ,tikiuosi viskas bus gerai su karusele,nes atrodo tikrai šauniai....Šrekas taip pat.....
Zuliaska ,nežinau ar čia mano kopinai ar ne,bet atrodo gražiai,.tik truputy kvarbatkytes reikejo labiau paraityti....
sorry jei ka pamiršau.... blush2.gif po tiek darbu jau galva nebeveikia.... doh.gif

Rafaelo,MMG
user posted image

Apelsininis sufle,kokosas ir MMG
user posted image

Vestuvinis tortas.....vaisinis ir mascarpones,MMG,geles gyvos
user posted image
user posted image
ir knyga
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 13 rugpjūčio 2010 - 19:16
Laba diena visoms kepejelems, skaitau, ziuriu ir akys raibsta. Toki visu nuostabus tortai, ech... Esu naujoke cia. gal kada apsiskaicius ir as isbandysiu koki torciuka ir tuomet pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
na tortukų grozis wub.gif jum fabrikėlis reiktų visom atidaryt thumbup.gif visos tortų parduotuvės bankrutuotų g.gif lotuliukas.gif atnešu savo kuklų krikštynų smile.gif dviem vaikučiam 1 tortukas smile.gif
user posted image
napaleonas, dengta mmg

Papildyta:
ir jogurtinis, mergytei 1 metukas ir krikštynos kartu smile.gif kadangi mano rankos ne visai is ten isdygusios figurėlėm lipdyt doh.gif tai leliukas dirbtinis rolleyes.gif tortas jogurtinis, dengta mmg blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 13 rugpjūčio 2010 - 19:34
Padekit mergaites... nu isitikinus, kad kakzur Migle79 idejo kaip daryti jos permatomus batukus.. nu nors nusauk, nerandu.. verysad.gif
Atsakyti
Idomu, o kaip atrodytu, jei dviem vaikuciams daroma torta puosti ant baltos serveteles sudedant viena zydra, o kita rozini batuka? g.gif
Man labai dailus tortai su batukais 4u.gif

kirbe, nu ir pavarei su tortu gausybe blink.gif
Vestuvinis - fantastinis 4u.gif
Zveja ir parasutininka - MMG spalvini jau uzdengus? Labai grazios spalvos, o ideja su dazytais kokosais thumbup.gif , tikrai pasinaudosiu ax.gif
O, kad man kas 50 mecio proga iskeptu toki torta-knyga wub.gif
Kasdien cia uzsuku ir vis atrandu kazka naujo. Aciukas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 13, 21:05)
Idomu, o kaip atrodytu, jei dviem vaikuciams daroma torta puosti ant baltos serveteles sudedant viena zydra, o kita rozini batuka?  g.gif
Man labai dailus tortai su batukais  4u.gif
tikrai mačius esu toky torta...gerai visai atrodo....
kirbe, nu ir pavarei su tortu gausybe  blink.gif
čia dar ne visi šiandienos darbai....
Vestuvinis - fantastinis  4u.gif
Zveja ir parasutininka - MMG spalvini jau uzdengus? Labai grazios spalvos, o ideja su dazytais kokosais  thumbup.gif , tikrai pasinaudosiu  ax.gif

taip,dažiau ant viršaus
O, kad man kas 50 mecio proga iskeptu toki torta-knyga  wub.gif

ax.gif
Kasdien cia uzsuku ir vis atrandu kazka naujo. Aciukas  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 13, 14:10)
Ir vel Asseni ideja kopijavau 

tie meškiukai su zuikučiais tarkim, tai tikrai mano jau seniai matyti interneto platybėse ax.gif aš manau kad jei jau dedi nuotrauką į viešą erdvę tai ir susitaikai kad kopijuos.. tai normalu... ir neatau čia jokios tragedijos ax.gif aš irgi turiu prisisaugojus n fotkių ax.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 13, 17:50)
o ir kartotis kazkaip nesinori  ax.gif

dviračio jau neišrasi.. dauguma čia turbūt pirmiausia dairosi idėjų internete ax.gif nu gal klystu rolleyes.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 08 13, 20:03)

Apelsininis sufle,kokosas ir MMG

nu kaip smagiai šitas atrodo thumbup.gif wub.gif

ačiū už pagyras blush2.gif ties sakant ta karusele ir aš apsipatenkinus visa... blush2.gif o dar geriau buvo kai pristačiau tiesiai į vakarėlio vietą sveiką , tai tikiu kad šaldytuve jau per naktį nieko blogo nenutiks.. tfu tfu tfu rolleyes.gif
Atsakyti
Akvilyte-tavo vargas pasiteisino,labai grazuuuuuuuuuuuuuuuuu
Rugiagele-nu nuostabu,ot rankas turi,nu ko jau Asseni pykt(beje kokia duona skani "rugiagele")
Zuliaska,krikstynu tortas lieka antram plane,nes boruzele tai "kruta"akeles tik varto
Kirbe,tavo rankele jau atidirbta,man labai patika tavo knygos
Wingaile,pirmas tortukas man labai labai,antras idomus irgi labai,bet mase slapiavo ania?ar tik taip man atrodo?

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Rugiagele einu ieskot apie tuos batukus Migles,nes irgi kazkur skaiciau
Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 08, 13:29)
Dėl batukų. Iš pradžių reikia turėti vaikiško batuko schemą, kurią galima nesunkiai susirasti internete. Padą dariau iš pastilažo, galima iš bet kurios kitos masės (saldainių, MMG). Toliau iš medžiagos iškirpau batuko viršų ir priklijavau jį prie pado aisingu. O toliau vėl gi aisingu "apipaišiau" batuką. Viskas.

Atsakyti
Ne, nepykstu as, nepykstu, ko cia man pykt. Kaip tik dziausgiuosi. Jeigu mano tortus kopina, vadinasi jie patinka zmonems. O tai pats geriausias ivertinimas.

O tortas stai SITAS. Jis buvo darytas daugiau nei pries metus
Atsakyti
sveikos

vis uzsuku, kepu progai pasitaikius. mokausi is jusu. tik kad sunku dar ka doro padaryti bet pradzia yra.

turiu toki klausimeli , gal kuri atsakys nusipirkau meskucio formos kepimo forma. noriu isbandyti beze , supratau tiek kad beze bijo zelatinos. noriu isbandyti jogurtini torta bet juose reikia zelatinos , bet jai jo bus tik viduj ar nieko nenutiks bezei. blush2.gif

nu kad nebuciau cia uzpuolusi su klausimai tai idesiu savo pora pabandimu, zinau kad nieko gero . blush2.gif

user posted image
pirmoji mano masina
cia kriksto sunui blush2.gif medutis degta MMC

user posted image

cia dukrytes vardadieniui irgi medutis ir dengta MMC

Atsakyti
zuliaska, man tavo boruzele, nu tOOOOOOkia cool. Kuo prigyrdei ja, tokia po gero baliaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti