Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

rekaliuke -grazus tortukas wub.gif man tos raidės ir skaičiukai nerealiai gražūs thumbup.gif pagailėjau pinigėlių tokiam dalykui, o veltui doh.gif
Atsakyti
pasirodau ir aš su savo vienu ax.gif kitų nedėsiu, nes dar prie padėkliukų kabinėtis pradėsit cool.gif doh.gif
krikštynų tortukas, su vyšniom, MMG ir aisingas
user posted image
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif mergai, kokie krikštynukai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu šaunuolės Jūs be žodžių 4u.gif 4u.gif 4u.gif Spyglis, koks angeliukas dailus wub.gif aš tau sakau, ruoškis plotą kursams, aš atvarau wub.gif cool.gif
Atsakyti
tikrai labai labai grazus angeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 21, 13:52)
tikrai labai labai grazus angeliukas wub.gif

Aga labai grazzuuuuuuu , prasom nuotraukele is arciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 08 21, 12:57)
Aga labai grazzuuuuuuu , prasom nuotraukele is arciau wink.gif

kad fotikas prastas labai, iš arti fotkinant vaizdas išsilieja doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 21, 13:19)
kitų nedėsiu, nes dar prie padėkliukų kabinėtis pradėsit

Kaip cia nedesiu g.gif Tik greitai prasom
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 21, 13:17)
Kaip cia nedesiu  g.gif  Tik greitai prasom

tai,kad padėkliukai negražūs doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
spyglis2 - labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 21, 14:32)
tai,kad padėkliukai negražūs  doh.gif  lotuliukas.gif

Na gana jau cia lauzytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 08 21, 12:03)
o as niekaip neisdrystu bandyti lipdyti figureles. Bet itariu reikes vistiek spirti sau i sikna koki vakara, issivirti gabaliuka ir paslipdyti ka nors  doh.gif
kas cia klause kaip dirbti su blizganciomis dulkemis ? Ir mane domina instruktazas

ir dar as kazkuria nakty sapnavau, kad sitos temos etatines pasidare meeta su savo tortais. Tai atsikelusi pagalvojau, kad gal ir nieko ideja, tik kas tiek tortu suvalgys ?  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Teisingai isispirk ir dafaiiiiiiiiiiiiii

Spyglis2-nu klausyk vaizdelis koks ,labai grazus angelelis,ko tu nedesi?Tik greiciau,prie padeklu nekibsiu
Atsakyti
Mergaitės reikia patarimo, liko bezo puse normos ką su juo daryti? kur sunaudoti gal galite koki patarimą mestelt g.gif
Atsakyti