rekaliuke -grazus tortukas man tos raidės ir skaičiukai nerealiai gražūs pagailėjau pinigėlių tokiam dalykui, o veltui
pasirodau ir aš su savo vienu kitų nedėsiu, nes dar prie padėkliukų kabinėtis pradėsit
krikštynų tortukas, su vyšniom, MMG ir aisingas
krikštynų tortukas, su vyšniom, MMG ir aisingas
mergai, kokie krikštynukai gražūs nu šaunuolės Jūs be žodžių Spyglis, koks angeliukas dailus aš tau sakau, ruoškis plotą kursams, aš atvarau
tikrai labai labai grazus angeliukas
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 21, 13:52)
tikrai labai labai grazus angeliukas
Aga labai grazzuuuuuuu , prasom nuotraukele is arciau
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 08 21, 12:57)
Aga labai grazzuuuuuuu , prasom nuotraukele is arciau
kad fotikas prastas labai, iš arti fotkinant vaizdas išsilieja
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 21, 13:19)
kitų nedėsiu, nes dar prie padėkliukų kabinėtis pradėsit
Kaip cia nedesiu Tik greitai prasom
QUOTE(Asseni @ 2010 08 21, 13:17)
Kaip cia nedesiu Tik greitai prasom
tai,kad padėkliukai negražūs
spyglis2 - labai gražu
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 21, 14:32)
tai,kad padėkliukai negražūs
Na gana jau cia lauzytis
QUOTE(karapuzike @ 2010 08 21, 12:03)
o as niekaip neisdrystu bandyti lipdyti figureles. Bet itariu reikes vistiek spirti sau i sikna koki vakara, issivirti gabaliuka ir paslipdyti ka nors
kas cia klause kaip dirbti su blizganciomis dulkemis ? Ir mane domina instruktazas
ir dar as kazkuria nakty sapnavau, kad sitos temos etatines pasidare meeta su savo tortais. Tai atsikelusi pagalvojau, kad gal ir nieko ideja, tik kas tiek tortu suvalgys ?
kas cia klause kaip dirbti su blizganciomis dulkemis ? Ir mane domina instruktazas
ir dar as kazkuria nakty sapnavau, kad sitos temos etatines pasidare meeta su savo tortais. Tai atsikelusi pagalvojau, kad gal ir nieko ideja, tik kas tiek tortu suvalgys ?
Teisingai isispirk ir dafaiiiiiiiiiiiiii
Spyglis2-nu klausyk vaizdelis koks ,labai grazus angelelis,ko tu nedesi?Tik greiciau,prie padeklu nekibsiu
Mergaitės reikia patarimo, liko bezo puse normos ką su juo daryti? kur sunaudoti gal galite koki patarimą mestelt