Ačiū visoms už pastabas
Agniuk@s, mašinytė graži, o antram gal blogai matosi tas leliukas?
Zibute77, dailus torčiukas, šonai kiek matau labai gražu
Adriu, dailūs meškiai, kaip tuos liežuviukus tokius mažus prilipdot?
JOLKA999, nu pavydžiu bezo
Wingaile, kruopštus darbelis, tikrai manau liks patenkinti, kam jis skirtas
Na aš parodysiu dar vieną, viduj medutis, puošta pastilažu. Gyvai taip neatrodo, bet nuotraukoj man gal nelabai meškutis išryškėja nuo apklotėlio?
labai dailus,ir man tas vardas ant kubelių super atrodo
Rekaliuke nu koks mielas tortukas ,man patinka tokie svelniu spalvu ir neperkrautas. Tik va as vis mastau del tu 4tuku, sone, nu gi vaiku dziaugsmas (musu giminej vaikai mase iskart suvalgo ) bet ir svorio priduoda.....
Del leliuko siaip tikrovej viskas gerai matesi ,bent jau man tiesiog lb paskubom fotkinau gal ne tais kampais,niekaip nerandu fotkes kad viskas kartu gerai matytusi ir kad spalvos butu tikroviskos
Del leliuko siaip tikrovej viskas gerai matesi ,bent jau man tiesiog lb paskubom fotkinau gal ne tais kampais,niekaip nerandu fotkes kad viskas kartu gerai matytusi ir kad spalvos butu tikroviskos
QUOTE(adriu @ 2010 08 21, 11:42)
jone prajuokinai ...reik meškius dabar mokintis daryt sūnus tai sako tu man sutepi,aš jau pats pasipuošiu kaip norėsiu-11 gimtadienis bus...nu matysim ką jis čia sumąstė
Teisingai vyriska kalba pats pasipuosiu
QUOTE(naitas @ 2010 08 21, 10:35)
ne, ir nereikėjo to rašto taigi sakiau - su raštu tas tortas kainos neturėtų Kur dėtum po to
nu kur jau ten kritika.. vieni pagyrimai
o receptą brollienės tai prašom atnešti
MOOOOONIKA SU GRAŽIA TAVO GYVENIMO ŠVENTE
nu kur jau ten kritika.. vieni pagyrimai
o receptą brollienės tai prašom atnešti
MOOOOONIKA SU GRAŽIA TAVO GYVENIMO ŠVENTE
nu tai tikrai, viena nepajėgčiau suvalgyt ) gerai kad ir nedariau raštų ))))))
o visų tortukai labai gražūs, šaunuolės jūs
Rekaliuke,koks torciukas
Sveikuteles mergytes, labai aciu uz pagyrimus
Adriu labai jau grazus meskuciai ir torciukas puikus, labai skaniai atrodo
visu kitu mergyciu irgi grazus, juk tiek daug darbo ideti reik, kol juos papuosi
Adriu labai jau grazus meskuciai ir torciukas puikus, labai skaniai atrodo
visu kitu mergyciu irgi grazus, juk tiek daug darbo ideti reik, kol juos papuosi
QUOTE(adriu @ 2010 08 21, 12:42)
...nu matysim ką jis čia sumąstė
man kaip sumaste drakona, tai 3 dienas vargau . Musu suneliu amzius panasus. A ne?
Rekaliuke, labai man raides grazios ir skaiciai ant tortuko, gal gali pasakyt cia formeles tokios? labai noreciau tokias isigyti, galima butu suzinoti kur pirkai?
o as niekaip neisdrystu bandyti lipdyti figureles. Bet itariu reikes vistiek spirti sau i sikna koki vakara, issivirti gabaliuka ir paslipdyti ka nors
kas cia klause kaip dirbti su blizganciomis dulkemis ? Ir mane domina instruktazas
ir dar as kazkuria nakty sapnavau, kad sitos temos etatines pasidare meeta su savo tortais. Tai atsikelusi pagalvojau, kad gal ir nieko ideja, tik kas tiek tortu suvalgys ?
kas cia klause kaip dirbti su blizganciomis dulkemis ? Ir mane domina instruktazas
ir dar as kazkuria nakty sapnavau, kad sitos temos etatines pasidare meeta su savo tortais. Tai atsikelusi pagalvojau, kad gal ir nieko ideja, tik kas tiek tortu suvalgys ?
QUOTE(Asseni @ 2010 08 21, 13:01)
man kaip sumaste drakona, tai 3 dienas vargau . Musu suneliu amzius panasus. A ne?
mano sakė nelies man puošt,pats puoš man tik iškept paliks nu žėsiu ką pasidaris,parodysiu rugsėjo gale
as irgi siandien tortus sapnavau turiu proga kita sestadieni kepti tortuka draugei, noriu lipdyti bata kaip papuosima , bet nesumastau nei koki nei ant ko ji statyt, ar ant dezes tipo? ar siaip ant kazko. siokiu tokiu minciu turiu, bet dar kazkaip nesusiveda viskas i viena konteksta.