Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Olesta,2010 08 20, 22:27]
Zibute77, Tu čia pas mus kaip ir naujokė ar ne skaitaisi cool.gif tai ką aš Tau galiu pasakyti, tai, kad kiek jau mačiau, tai nėr prie ko prikibti, sveikinu, matosi, kad viską teisingai susidėjai į galvą ir turi tą cinkelį, kurio reikia 4u.gif

Tikrai esu naujoke, tiesiog daznai uzeidavau kaip svecias ir vartydavau vartydavau tuos puslapelius, bet nedrisdavau uzsiregistruoti, bet dabar labai dziaugiuos, kad tai padariau, nes dar daugiau visko gali susizinoti, kas man labai idomu.
kai kuriu merginu darbai toki nuostabus, kad ziureciau ir ziureciau, visu neisvardinsiu, bet manau ir taip dauguma is musu zino smile.gif
Aciu uz ivertinima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 20, 21:43)
Na įdedu savo pirmą bandymą daryti užverstą knygą, viduj snikeris, dengta

Skaitai mano mintis, ieskojau dvieju variantu knygu biggrin.gif ta atversta ideali! Norejau paklausti, ten ir sonai mase dengti? Ir abi knygos puses atskirai dengtos, ar kartu?
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 21, 00:05)
bandau dar karteli ikelti nuotraukele, tikiuosi pavyks si karteli.  Medutis (receptas brolienes smile.gif ) apteptas sviestiniu kremu, puosimas pastilazas ir aisingas.
kritika priimu  ax.gif

šaunus tortas.....nepasakyčiau ,kad naujokes darbas...viskas gražu.lygu,suderinta...ir kiek yžiuriu,tai šoniukai kažkaip gražiai padaryti....tik nelabai matosi......
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 21, 00:27)

Agniuk@s, kažkas su foto nelabai gerai, manau nesimato tikrųjų spalvų, ypač antro tortuko...kairiam mašiniuko šonui remonto ne pro šalį būtų??? ar irgi foto kažkas ni to???

Taip ir parasiau kad nemoku fotkint,spalvos tikrai netokios antrojo tortuko, jis baltesnis ir tos gelytes ne tokios pilkos kaip fotkej ,bet skubejau lb fotkint nes laiko turejau 5minutes maximum fotkinimui.
O masinai taip jau isejo kad neapsidenge lygiai ir sonuose liko klostes ,bet jos abiejuose sonuose vienodose vietose tai lyg butu kitoks dizainas lotuliukas.gif kitakart dengsiu atskirai,nes kadangi virsus siauresnis uz apacia todel taip ir isejo,nes kai dengiau lygius virsu ir apacia buvo normaliai. na ka gyveni ir mokaisi zmogau smile.gif O masinos spalva tokia ir buvo g.gif

p.s. ismokykit tepti dulkes,nemokuuuuuu doh.gif
Atsakyti
mano tailandietiškų bananų....
grietinėlė,kokoso drožlės,meškiukai-marcipanas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 21, 00:41)
tai va kad jau per vėlai pasakė kažkas komentarą, aš jau atidavus buvau... bet man tokio prašė tai manau kad gerai ten viskas smile.gif

ne, ir nereikėjo to rašto irnesakyk.gif taigi sakiau - su raštu tas tortas kainos neturėtų rolleyes.gif Kur dėtum po to laugh.gif

QUOTE(zibute77 @ 2010 08 21, 01:05)
bandau dar karteli ikelti nuotraukele, tikiuosi pavyks si karteli.  Medutis (receptas brolienes smile.gif ) apteptas sviestiniu kremu, puosimas pastilazas ir aisingas.
kritika priimu  ax.gif

nu kur jau ten kritika.. vieni pagyrimai bigsmile.gif
o receptą brollienės tai prašom atnešti rolleyes.gif

MOOOOONIKA 4u.gif SU GRAŽIA TAVO GYVENIMO ŠVENTE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 21, 07:48)
Skaitai mano mintis, ieskojau dvieju variantu knygu biggrin.gif ta atversta ideali! Norejau paklausti, ten ir sonai mase dengti? Ir abi knygos puses atskirai dengtos, ar kartu?

Ačiū 4u.gif Taip visa knyga uždengta iš vieno pilno lapo, šonus paraižau, kad būtų puslapių imitacija.

Monikute, sveikinu su jūsų diena 4u.gif
Atsakyti
O galit pametet linka kur jus tortui dezyutes perkat, ir kokia paytiksle kaina ax.gif Kur serveteles po tortu perkat.... Nu niekaip nerandu verysad.gif
Atsakyti
user posted image

tortas-apelsinu sufle,su apelsinu gabaliukais,puosta bezu.batukai ir gelytes is pastilazo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 21 rugpjūčio 2010 - 11:17
user posted image
tortas medutis,su zele gabaliukais,draugės mergvakariui, mirksiukas.gif puosta mmg, kiskutis dazytas at virsaus smile.gif kaip ten sakot smile.gif dovanotam arkliui i dantis neziuri ax.gif
Atsakyti
Jooo,Cipciuko tortus is tolo pazinsi wub.gif Tik kazin kur pati ji dingus,reikia i pirde duot
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Agniuk,nu ka tu masiniuke 4u.gif Ir antras tortas labai jau,tik sunku iziuret kaip tu ten ta leliuka darei g.gif

Zibute77,liuks viskas 4u.gif
Adriu,kur masinos?Kur? lotuliukas.gif Pradejai meskiu era,ania?Kokie jie faini wub.gif
Jolka,bezo karaliene 4u.gif
Wingaile,super duper thumbup.gif

Rekaliuke-knyga isties tobula drinks_cheers.gif
Atsakyti
jone prajuokinai biggrin.gif ...reik meškius dabar mokintis daryt rolleyes.gif sūnus tai sako tu man sutepi,aš jau pats pasipuošiu kaip norėsiu-11 gimtadienis bus...nu matysim ką jis čia sumąstė g.gif
Atsakyti