QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 21:50)
butke --barbė galvoju ant kokio čia podiumo , su apšvietimu šūstru, o ten lentynoj dama sėdi, man labai fainutė
nu aristokratiški papuliai , soliariuminės ne madoj
QUOTE(kice @ 2010 08 20, 21:46)
Tada puiku, as bijojau, kad nebutu skaisciai oranzine
Atversta knyga - ideali.. Uzverstoj kazko man truksta.. Gal tokia labai moksline atrodo? atsigrauziau ju, nebenoriu
Papus - i soliariuma
Atversta knyga - ideali.. Uzverstoj kazko man truksta.. Gal tokia labai moksline atrodo? atsigrauziau ju, nebenoriu
Papus - i soliariuma
nu aristokratiški papuliai , soliariuminės ne madoj
QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 20, 21:55)
Ačiū. na soliariumo gal reikėtų truputuką, čia kaip vyras sakė, vasaros pradžioj tokie būna
dar nepagyriau....šaunus torčiukai.....su išlyginimu dar reiks padirbeti,bet spalvos,krupštumas.gelytes -viskas labai dailu......
Rekaliuke ,atversta knyga ideali......jau tokia graži,kads neina akiu atitraukt....o ir balta balta kaip sniegas......super......
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 19, 18:44)
lapelyte,su uzrasu tikrai galejai labiau pasistengti....
o del to daikto....nu reikejo orginala apziureti atidziau,ir tik tada daryti
drugeliu pieva man patiko,ramuniu irgi o tortas-apelsinu sufle tikrai skanus
o del to daikto....nu reikejo orginala apziureti atidziau,ir tik tada daryti
drugeliu pieva man patiko,ramuniu irgi o tortas-apelsinu sufle tikrai skanus
Aš net nepagalvojau, kad čia daiktas. Galvojau-ledų porcija, bet ką čia veikia tos dvi bandelės?
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 21:06)
kokia nematyta barbė sketukas liux
Ačiū labai skėtis dukters prašimu
QUOTE(Naktibalda @ 2010 08 20, 21:57)
butke --barbė galvoju ant kokio čia podiumo , su apšvietimu šūstru, o ten
ačiū
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 20, 19:21)
mano nu net nžn, kaip ir nieko.
snikersas, karamelisnis aguoninis su vyšniom ir imaskarponė su persikais
marcipanas, šokoladinė saldainių masė ir avientės. yra minusų pati matau
snikersas, karamelisnis aguoninis su vyšniom ir imaskarponė su persikais
marcipanas, šokoladinė saldainių masė ir avientės. yra minusų pati matau
Tobulas tortas. Tik kaip Asseni ir sakė, jeigu būtum truputį raštelį užmetus ant šonų, būtų tas tortas kainos neturėjęs
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 22:06)
o rezultate šiandien ryte apsižliubiau.. nes bent jau man tai klaikiai viskas atrodė...
tai gal tikrai paprasti žmonės nepastebi tų trūkumų kuriuos mato čia na šiuo atveju tai an tikrai buvo gėda už savo darbą...
tai gal tikrai paprasti žmonės nepastebi tų trūkumų kuriuos mato čia na šiuo atveju tai an tikrai buvo gėda už savo darbą...
gal bet iš tikro, juk tai tik cukrus..
QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 20, 22:43)
Atversta knyga, viduj snikeris ir rafaelo, puošta pastilažu ir aisingu.
Dieve dieve.. kooooks grožis Saldu žiūrėt
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 22:50)
ha ha ha
Nu cipciuko tortai tai visuomet pribloskia
O cia mano 2 greitukai
Baltasis braskiu sapnas su mano korekcijom dengtas pastiliazu
Cia velgi baltasis braskiu sapnas su kitokia korekcija irgi pastiliazas
Nemoku fotkint tortu nors pasiusk,realybej gelytes zydros sviesiai neturi tokio ziauraus pilko atspalvio,ir tortas baltesnis
O cia mano 2 greitukai
Baltasis braskiu sapnas su mano korekcijom dengtas pastiliazu
Cia velgi baltasis braskiu sapnas su kitokia korekcija irgi pastiliazas
Nemoku fotkint tortu nors pasiusk,realybej gelytes zydros sviesiai neturi tokio ziauraus pilko atspalvio,ir tortas baltesnis
QUOTE(kirbe @ 2010 08 20, 21:58)
dar nepagyriau....šaunus torčiukai.....su išlyginimu dar reiks padirbeti,bet spalvos,krupštumas.gelytes -viskas labai dailu......
Rekaliuke ,atversta knyga ideali......jau tokia graži,kads neina akiu atitraukt....o ir balta balta kaip sniegas......super......
pacituosiu pati save......šitas komentaras skirtas butkes torčiukams....nes parašiau taip ,kad atrodo apie Rekaliukes tortus kalba eitu.....
pasikartosiu,kad Rekaliukes knyga nuostabi.....
QUOTE(naitas @ 2010 08 20, 22:35)
Tobulas tortas. Tik kaip Asseni ir sakė, jeigu būtum truputį raštelį užmetus ant šonų, būtų tas tortas kainos neturėjęs
ha ha ha
ha ha ha
tai va kad jau per vėlai pasakė kažkas komentarą, aš jau atidavus buvau... bet man tokio prašė tai manau kad gerai ten viskas
QUOTE(kirbe @ 2010 08 20, 23:31)
pacituosiu pati save......šitas komentaras skirtas butkes torčiukams....nes parašiau taip ,kad atrodo apie Rekaliukes tortus kalba eitu.....
Pritariu nu niekaip man lygiai išlyginti neinu nors tu ką sviestiniu kremu aptepiau ir į šaldytuva ikišau nu vistiek nelygiai nieko tikiuos išmoksiu kad tik tų progu būtų tortam kepti ir ačiū už pagirimą
Zibute77, Tu čia pas mus kaip ir naujokė ar ne skaitaisi tai ką aš Tau galiu pasakyti, tai, kad kiek jau mačiau, tai nėr prie ko prikibti, sveikinu, matosi, kad viską teisingai susidėjai į galvą ir turi tą cinkelį, kurio reikia
Kirbe, kaip visada, profesionalo ranka yra profesionalo
Agniuk@s, kažkas su foto nelabai gerai, manau nesimato tikrųjų spalvų, ypač antro tortuko...kairiam mašiniuko šonui remonto ne pro šalį būtų??? ar irgi foto kažkas ni to???
šaunuolės, merginos, kad stengiatės, tortai iš tiesų vienų žadą atimantys, kaip Rėkaliukės knyga baltoji, kiti kiek kuklesni...bet savaip gražūs, įdomūs...
na, o kam pasistengti dar reikia, tai neaštrinsiu kampų, norės žmogus, išmoks...
Monikute su Tavo didžiąja diena
Kirbe, kaip visada, profesionalo ranka yra profesionalo
Agniuk@s, kažkas su foto nelabai gerai, manau nesimato tikrųjų spalvų, ypač antro tortuko...kairiam mašiniuko šonui remonto ne pro šalį būtų??? ar irgi foto kažkas ni to???
šaunuolės, merginos, kad stengiatės, tortai iš tiesų vienų žadą atimantys, kaip Rėkaliukės knyga baltoji, kiti kiek kuklesni...bet savaip gražūs, įdomūs...
na, o kam pasistengti dar reikia, tai neaštrinsiu kampų, norės žmogus, išmoks...
Monikute su Tavo didžiąja diena