Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 21:50)

lotuliukas.gif  gal čia aristokratės kokios  bigsmile.gif  arba paksaitės  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
butke --barbė galvoju ant kokio čia podiumo , su apšvietimu šūstru, o ten lentynoj dama sėdi, man labai fainutė wub.gif

QUOTE(kice @ 2010 08 20, 21:46)
Tada puiku, as bijojau, kad nebutu skaisciai oranzine smile.gif

Atversta knyga - ideali.. Uzverstoj kazko man truksta.. Gal tokia labai moksline atrodo? atsigrauziau ju, nebenoriu smile.gif
Papus - i soliariuma smile.gif

nu aristokratiški papuliai lotuliukas.gif , soliariuminės ne madoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 20, 21:55)
Ačiū.  lotuliukas.gif  na soliariumo gal reikėtų truputuką, čia kaip vyras sakė, vasaros pradžioj tokie būna  lotuliukas.gif

dar nepagyriau....šaunus torčiukai.....su išlyginimu dar reiks padirbeti,bet spalvos,krupštumas.gelytes -viskas labai dailu......
Rekaliuke ,atversta knyga ideali......jau tokia graži,kads neina akiu atitraukt....o ir balta balta kaip sniegas......super......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 20 rugpjūčio 2010 - 21:00
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 19, 18:44)
lapelyte,su uzrasu tikrai galejai labiau pasistengti....
o del to daikto....nu reikejo orginala apziureti atidziau,ir tik tada daryti lotuliukas.gif
drugeliu pieva man patiko,ramuniu irgi thumbup.gif  wub.gif o tortas-apelsinu sufle tikrai skanus 4u.gif

Aš net nepagalvojau, kad čia daiktas. Galvojau-ledų porcija, bet ką čia veikia tos dvi bandelės? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 21:06)
kokia nematyta barbė  thumbup.gif  sketukas liux  bigsmile.gif

Ačiū labai 4u.gif skėtis dukters prašimu ax.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2010 08 20, 21:57)
butke --barbė galvoju ant kokio čia podiumo , su apšvietimu šūstru, o ten

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 20, 19:21)
mano nu net nžn, kaip ir nieko.
snikersas, karamelisnis aguoninis su vyšniom ir imaskarponė su persikais
marcipanas, šokoladinė saldainių masė ir avientės. yra minusų sad.gif pati matau sad.gif

Tobulas tortas. Tik kaip Asseni ir sakė, jeigu būtum truputį raštelį užmetus ant šonų, būtų tas tortas kainos neturėjęs wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 22:06)
o rezultate šiandien ryte apsižliubiau.. nes bent jau man tai klaikiai viskas atrodė...
tai gal tikrai paprasti žmonės nepastebi tų trūkumų kuriuos mato čia  g.gif na šiuo atveju tai an tikrai buvo gėda už savo darbą...

gal ax.gif bet iš tikro, juk tai tik cukrus..

QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 20, 22:43)
Atversta knyga, viduj snikeris ir rafaelo, puošta pastilažu ir aisingu.

Dieve dieve.. kooooks grožis wub.gif Saldu žiūrėt wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 22:50)
lotuliukas.gif  gal čia aristokratės kokios  bigsmile.gif  arba paksaitės  rolleyes.gif

ha ha ha laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu cipciuko tortai tai visuomet pribloskia wub.gif

O cia mano 2 greitukai

Baltasis braskiu sapnas su mano korekcijom lotuliukas.gif dengtas pastiliazu
user posted image

Cia velgi baltasis braskiu sapnas su kitokia korekcija irgi pastiliazas bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Nemoku fotkint tortu nors pasiusk,realybej gelytes zydros sviesiai neturi tokio ziauraus pilko atspalvio,ir tortas baltesnis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 20 rugpjūčio 2010 - 22:34
QUOTE(kirbe @ 2010 08 20, 21:58)
dar nepagyriau....šaunus torčiukai.....su išlyginimu dar reiks padirbeti,bet spalvos,krupštumas.gelytes -viskas labai dailu......
Rekaliuke ,atversta knyga ideali......jau tokia graži,kads neina akiu atitraukt....o ir balta balta kaip sniegas......super......

doh.gif pacituosiu pati save......šitas komentaras skirtas butkes torčiukams....nes parašiau taip ,kad atrodo apie Rekaliukes tortus kalba eitu.....

pasikartosiu,kad Rekaliukes knyga nuostabi.....
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 20, 22:35)
Tobulas tortas. Tik kaip Asseni ir sakė, jeigu būtum truputį raštelį užmetus ant šonų, būtų tas tortas kainos neturėjęs  wub.gif
gal  ax.gif  bet iš tikro, juk tai tik cukrus..
Dieve dieve.. kooooks grožis  wub.gif  Saldu žiūrėt  wub.gif
ha ha ha laugh.gif  thumbup.gif

tai va kad jau per vėlai pasakė kažkas komentarą, aš jau atidavus buvau... bet man tokio prašė tai manau kad gerai ten viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 20, 23:31)
doh.gif pacituosiu pati save......šitas komentaras skirtas butkes torčiukams....nes parašiau taip ,kad atrodo apie Rekaliukes tortus kalba eitu.....

Pritariu nu niekaip man lygiai išlyginti neinu nors tu ką doh.gif sviestiniu kremu aptepiau ir į šaldytuva ikišau nu vistiek nelygiai doh.gif nieko tikiuos išmoksiu kad tik tų progu būtų tortam kepti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir ačiū už pagirimą 4u.gif
Atsakyti
bandau dar karteli ikelti nuotraukele, tikiuosi pavyks si karteli. Medutis (receptas brolienes smile.gif ) apteptas sviestiniu kremu, puosimas pastilazas ir aisingas.
kritika priimu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Zibute77, Tu čia pas mus kaip ir naujokė ar ne skaitaisi cool.gif tai ką aš Tau galiu pasakyti, tai, kad kiek jau mačiau, tai nėr prie ko prikibti, sveikinu, matosi, kad viską teisingai susidėjai į galvą ir turi tą cinkelį, kurio reikia 4u.gif

Kirbe, kaip visada, profesionalo ranka yra profesionalo 4u.gif

Agniuk@s, kažkas su foto nelabai gerai, manau nesimato tikrųjų spalvų, ypač antro tortuko...kairiam mašiniuko šonui remonto ne pro šalį būtų??? ar irgi foto kažkas ni to???

šaunuolės, merginos, kad stengiatės, tortai iš tiesų vienų žadą atimantys, kaip Rėkaliukės knyga baltoji, kiti kiek kuklesni...bet savaip gražūs, įdomūs...

na, o kam pasistengti dar reikia, tai neaštrinsiu kampų, norės žmogus, išmoks... 4u.gif

Monikute wub.gif su Tavo didžiąja diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti