Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2010 08 20, 21:17)
Megai dovanu  bigsmile.gif

lotuliukas.gif beveik wink.gif nors suvalgytas tai ne megoj buvo tongue.gif
Atsakyti
Akvilyte, nu kaip nakty be elektros darytas sakyciau visai liuksiskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 20, 14:10)
nieks negime mokedamas. Tam kad ismokt, reikia idet nemazai pastangu. Bet nevisada pastangos pasiteisina, jeigu tai daroma kitu zmoniu saskaita.

pasakysiu tai apie ka cia draudziama kalbet. Jeigu imi pinigus, daugiau nei tau kainuoja produktai, tai tada ir pastangu dek daugiau. Jeigu mokaisi ir darai sau, draugams tik uz produktus, tai tada Valio. Tada tai ir parasyk, kad butu aisku. Nes pagal tavo nuoroda suprantu visiskai kitaip.

drinks_cheers.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 20, 14:15)
na sorry ,bet cia jau visai ne i tema.tada gal as temos nesuprantu,kaip ir niekur nebuvo parasyta,darai uz pinigus daryk idealiai,darai sau arba kaimynui daryk jovala. cia mes mokinames,kaip as suprantu,

Taip mes cia mokinames smile.gif ,tik pirma ismokt reikia bent minimuma,kad galetai kitiems kept,o ne mokintis ju saskaita,neiseina rasyt nerasyk ar mokinkis ant lentutes.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 08 20, 21:29)
Akvilyte, nu kaip nakty be elektros darytas sakyciau visai liuksiskas  thumbup.gif  thumbup.gif

su elektra jau lotuliukas.gif dieną negalėjau nei isiplakt nei sirupo issivirt.. paskui į baliuką išvariau... tada ir elektra atsirado... tai darbavausi nuo 12 iki 4 ryto doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 20, 21:30)
mokinkis ant lentutes.

geras patarimas biggrin.gif ar bent jau su adata issiraizyt pirma.. paskui su aisingu g.gif
Atsakyti
man atrodo, kad reta kuri sugeba ant torto is rankos graziai uzrasyti.. Gal tuos uzrasus reiktu daryti su spec priemonemis, arba visai nerasyti, jei tu priemoniu neturi.. Nes pats tortas butu pusiau su beda, bet uzrasa viska gadina..

kirbes aplikacija - aukstumoj.. smile.gif

Kalusimas - man reikia padaryti "papus".. Jei marshmallow saldainiai is baltos- rausvos ir oranzines - gausis kuno spalva? Pasirode, kad tai butu paprasciausias variantas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 20 rugpjūčio 2010 - 20:37
QUOTE(kice @ 2010 08 20, 21:35)
man atrodo, kad reta kuri sugeba ant torto is rankos graziai uzrasyti.. Gal tuos uzrasus reiktu daryti su spec priemonemis, arba visai nerasyti, jei tu priemoniu neturi.. Nes pats tortas butu pusiau su beda, bet uzrasa viska gadina..

va va.. kiek meginau su aisingu ir maisiukais tai eina kaku doh.gif doh.gif Tai parsisiunciau dabar maistinius flomasterius, bet dar nebuvo progos ismeginti. Va sekmadieny draugai ateis. Reikes kokia lepiocke prakepti ir pameginti su jais ka nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 20, 21:35)
.

Kalusimas - man reikia padaryti "papus".. Jei marshmallow saldainiai is baltos- rausvos ir oranzines - gausis kuno spalva? Pasirode, kad tai butu paprasciausias variantas smile.gif

ačiu.....

bus panaši y kuno spalva......gal šiek tiek šviesoka,bet aš kita syk ydedu dar trupučiuka rudos spalvytes arba šokoladines mases mažyty gabaliuka ir buna liuks......
padarysi mase ir matysi,jei per šviesi,ydesi dar trupučiuka dažu.....
Atsakyti
Na įdedu savo pirmą bandymą daryti užverstą knygą, viduj snikeris, dengta šokoladine saldainiu mase, šonai grietinėle, truputis pastilažo, na buvo labai karšta, tai tikrai nepavyko gerai išlygint blush2.gif
user posted image
Atversta knyga, viduj snikeris ir rafaelo, puošta pastilažu ir aisingu.
user posted image
Ie mano pirmieji ax.gif medutis ir snikersas, dengta pastilažu, kringeliuota aisingu.
user posted image
Atsakyti
Tada puiku, as bijojau, kad nebutu skaisciai oranzine smile.gif

Atversta knyga - ideali.. Uzverstoj kazko man truksta.. Gal tokia labai moksline atrodo? atsigrauziau ju, nebenoriu smile.gif
Papus - i soliariuma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 20 rugpjūčio 2010 - 20:48
QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 20, 21:43)
Atversta knyga, viduj snikeris ir rafaelo, puošta pastilažu ir aisingu.

wow wub.gif seniai jau nemačiau čia tokios idelios, paprastos, subtilios.. na tobulos knygutės wub.gif

QUOTE(kice @ 2010 08 20, 21:46)

Papus - i soliariuma smile.gif

lotuliukas.gif gal čia aristokratės kokios bigsmile.gif arba paksaitės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 21:50)
arba paksaitės  rolleyes.gif

jezau, jei as kvatodamasi seimyna prizadinsiu - pasakysiu kas kalta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 20 rugpjūčio 2010 - 20:55
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 21:50)
lotuliukas.gif  gal čia aristokratės kokios  bigsmile.gif  arba paksaitės  rolleyes.gif

Ačiū. lotuliukas.gif na soliariumo gal reikėtų truputuką, čia kaip vyras sakė, vasaros pradžioj tokie būna lotuliukas.gif
Atsakyti