Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

neturiu aš mažesnio veidrodžio sad.gif( neapteptos uogos niekuo
Atsakyti
zuliaska,tortas tiesiog puikus,kad man toki dabar,deciau su saukstu per visus aukstus essen.gif
Atsakyti
Medaus tortas,MMG
user posted image
Atsakyti
[quote=Asseni,2010 08 20, 16:31]
blink.gif , kaip tau pavyko sokoladine saldainiu mase apdengt blink.gif . Ar gal va dabar darei, kai nekarsta? As su ja prasikeikiau, bet niekaip nesugebejau savaite atgal padengt torto schmoll.gif doh.gif
Papildyta:

Man puikiai issiima , jeigu mase kiek pagulejo ant stalo ir siek tiek apdziuvo.
[/quo

Viska dariau palei receptura ir bandziau kocioti ant stalo tai tikrai jis truputi lipo tada uzsidejau ant kepimo popieriaus kaip ir raso tai kuo puikiausiai gavosi pabandyk taip

http://www.supermama...;#entry20004514
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 20, 16:33)
na va ir as viena torciuka sumeistravau, bet nemoku parodyt, nezinau kaip ikelti. kazkuri is merginu rase kaip tai padaryti, bet esu ne kompiuteraste blush2.gif  verysad.gif ir nesupratau gerai doh.gif

zinai pabandyk sita puslapi paskaitineti cia visai neblogai aprasyta man pavyko.

http://www.supermama...?showtopic=6669
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 17, 20:13)
As is vakaro pasidarau pastilaza, kita diena jau lipdau ka reik. Ir dedu 3 saukstus vandens, o ne 60 ml.

Manau, kad 3 šaukštai ir bus 60ml. smile.gif
Atsakyti
Mergaiii, patarimo reikia: ar nei6tirps marcipaniniai teletabiai sugulę ant grietinėlės žolės g.gif

zuliaska, jau koka elegantiškas su drugeliais ir avietinis puikiausiai pavykos wub.gif

Cipciuk, pasakiškas tortas wub.gif

kirbe, jau spalvos spalvytės, ir viskas taip suderinta
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regike @ 2010 08 20, 19:32)
Manau, kad 3 šaukštai ir bus 60ml. smile.gif

Deja ne...
Atsakyti
zuliaska, grazus tortas, ideja superine. As dar tik per visa tvora padaryciau rasta. Arba aisingini balta, arba ruda.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 19:36)
Deja ne...

pamatavau 3v.s yra 30ml vandens man tai tikrai per daug buvo nu gal 4 butu i pats syki.
Atsakyti
labukas atnešu kelis savo tortukus:ax:
dukters gimtadienio proga cipsiuko medutis dengtas platelažu
user posted image
ir kitas medutis dengtas plastelažu visa kita irgi iš plastelažo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butke: 20 rugpjūčio 2010 - 19:23
QUOTE(butke @ 2010 08 20, 20:19)
dukters gimtadienio proga cipsiuko medutis dengtas platelažu

kokia nematyta barbė thumbup.gif sketukas liux bigsmile.gif

zuliaska
, puikiai pavyko torčiukas thumbup.gif labai labai man wub.gif

kirbe
, jėgiška aplikacija bigsmile.gif norėčiau ir aš tiek kantrybės turėt tokius piešdama rolleyes.gif

dėl k.lapelytes, tai žavu kad žmogus taip pasitiki savim bigsmile.gif norėčiau ir aš taip... ir nors sulaukiau jau ne vieno ir ne dviejų užklausimų dėl tortų, bet tikrai nesu pasirengus kažka dayrt už pinigus schmoll.gif kad nenutiktų kaip nutiko šianakt... vakar kaime vėl nebuvo elektros tai teko tortą puošt naktį kai ji atsirado... prasiknisau prie paišymo lygiai keturias valandas.. o rezultate šiandien ryte apsižliubiau.. nes bent jau man tai klaikiai viskas atrodė... va .bet vėlgi... vyras sakė kad baigčiau taip kabinėtis prie savo darbų.... tai gal tikrai paprasti žmonės nepastebi tų trūkumų kuriuos mato čia g.gif na šiuo atveju tai an tikrai buvo gėda už savo darbą... jei būčiau puošus dieną tai tikrai bučiau viską valius ir perdengus mase.. tiesiog pdabar pritrūkau laiko ir pasiguodžiau kad dovanotam arkliui į dantis nežiūri lotuliukas.gif ok.. nebenoriu čiupt už vadžių lotuliukas.gif

k.lapelyte, kokiu tikslu tu dedi čia savo tortus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 20 rugpjūčio 2010 - 20:36
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 21:06)

Megai dovanu bigsmile.gif
Atsakyti