Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 08 20, 16:39)
As lygiai pries sav dengiau ir pasidenge kuo puikiausia  g.gif  g.gif ,bet mase man pries tai saldytuve gulejo kelias dienas  rolleyes.gif

man ji tirpo kaip nezinau kas. bet buvo svieziai pagaminta, tik gal pora valandu palaikyta.

Kirbe, as konsultacijos del tavo roziu. Pas tave parodyta, kad tu suspaudi ta galiuka, o kaip po to tvirtini, tie suspaudimai tau netrukdo? Ar nupjauni
Atsakyti
as irgi uzsibreziau kirbes rozes ismokti padaryti smile.gif labai jau ispudingos smile.gif
Atsakyti
nezinau ar pavyks ikelti ta nuotraukele, tiesiog bandau blush2.gif
Tortas medutis, papuosimas sviestinis kremas ir pastilazas bei aisingas

http://s45.radikal.r...176f9119c10.jpg
Papildyta:
kritika priimu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Noriu paklausti, iš kokios masės geriausia daryti batukus papuošimui?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 08 20, 15:22)
Sveikutės.

Noriu paklausti, iš kokios masės geriausia daryti batukus papuošimui?
Ačiū už atsakymą 4u.gif

Manyciau is pastilazo
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 20, 17:26)
Manyciau is pastilazo

lipdymui? g.gif Nes dengimo sudžiūna jis, ar galima ir iš jo?
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 08 20, 17:27)
lipdymui? g.gif Nes dengimo sudžiūna jis, ar galima ir iš jo?

Aisku kad lipdymo...juk yra du skirtingi pastiliazai,lipdymui ir dengimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 08 20, 17:33)
Aisku kad lipdymo...juk yra du skirtingi pastiliazai,lipdymui ir dengimui  mirksiukas.gif

supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 18, 20:12)
tortas su mascarpones suriu.....lektuvelis irgi toks pat tortas,skirtas mažam žmogučiui......
user posted image

Laba dienuke, as esu to mazo zmogiuko mamyte ax.gif , norejau padekot kirbe uz toki skanu ir grazu torta aciu 4u.gif , tik neradau jos temeles, tai tikiuos nesupyksit, kad sutrukdziau mirksiukas.gif
Visoms skanaus ir kurybingo darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanet: 20 rugpjūčio 2010 - 17:13
QUOTE(Asseni @ 2010 08 20, 16:42)

Kirbe, as  konsultacijos del tavo roziu. Pas tave parodyta, kad tu suspaudi ta galiuka, o kaip po to tvirtini, tie suspaudimai tau netrukdo? Ar nupjauni

čia apie žiedlapio apačia kalbi taip?kai suspaudi jie vistiek gerai prisiklijuoja,o po to apačia visa šiek tiek nupjaunu ,kad lygi butu....
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 20, 16:42)
man ji tirpo kaip nezinau kas. bet buvo svieziai pagaminta, tik gal pora valandu palaikyta.

Kirbe, as  konsultacijos del tavo roziu. Pas tave parodyta, kad tu suspaudi ta galiuka, o kaip po to tvirtini, tie suspaudimai tau netrukdo? Ar nupjauni

tai dėl to ir tirpo kad tik porą val palaukei. aš vakar pasidariau, tai va šiandien dariau, labai viskas gerai

mano nu net nžn, kaip ir nieko.
snikersas, karamelisnis aguoninis su vyšniom ir imaskarponė su persikais
marcipanas, šokoladinė saldainių masė ir avientės. yra minusų sad.gif pati matau sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 20, 18:21)
tai dėl to ir tirpo kad tik porą val palaukei. aš vakar pasidariau, tai va šiandien dariau, labai viskas gerai

mano nu net nžn, kaip ir nieko.
snikersas, karamelisnis aguoninis su vyšniom ir imaskarponė su persikais
marcipanas, šokoladinė saldainių masė ir avientės. yra minusų sad.gif pati matau sad.gif

na man viskas gražu...o avietes apteptos žele?nes nesimato ,kad blizgetu,tai užtat klausiu......ir dar jei jau kalbam apie viska,tai man padeklas kažkaip per didelis labai pasirode...... g.gif
Atsakyti