nu va ismokau ir as ikelti savo nuotraukas,dabar galiu pasirodyti ka is jusu jau ismokau .
Snikersas sokoladine saldainiu mase
cia medutis pagal cipsiuka
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 20, 14:23)
keliais postais aukščiau pažiūrėk, įmečiau
dabar matau, pas mus ju pirkti irgi yra tik maisytu t.y. auksiniai su baltais, bet vien auksiniu nemaciau
O del torto puosybos tai kiek as i siukslyne esu ismetusi nevykusiu Ir kiek artimieji gavo nevisai vykusiu ragauti tik dabar idejau noredama sulaukti jusu komentaru i mano nuomone labiau vykusi torta Nu ne visom iseina is pirmo karto viskas graziai, kitoms reikia puse metu pasikankint
apie kritika snekat. As asmeniskai cia dedama torto tikiuosi sulaukti kritikos is profesionaliu. Kas ne taip tai ir pati matau, bet gal kitos pamatys tai, ko dar ir pati nepastebiu . Labai naudinga. O as savo tortu nepardavineju ( tik uz produktus paskaiciuoju, jei kokia drauge papraso iskepti), todel mano tortai grynai nekomerciniai Aisku moderatorems pasirode visiskai kitaip, kai istryne mano parasa kur buvo nuoroda i mano hobbu, bet tegu pasiuntasi
As irgi dazniausiai kepu tik saviems ir pazystamiems, visada kepdama renkuosi produktus kokybiskus, tad paskaiciavus su papuosimais su viskuo kaina gaunasi netokia jau ir maza Aisku viskas nuo torto dydzio priklauso... Bet man dazniausiai gaunasi kepu 1 kg torta o gaunasi 4 kg tortas O kaip jus torto svori apskaiciuojat, nu niekaip nenutaikau svorio tokio kokio man reiktu...
Ciupt uz vadziu - vel is pradziu
QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 14:31)
dabar matau, pas mus ju pirkti irgi yra tik maisytu t.y. auksiniai su baltais, bet vien auksiniu nemaciau
jie vadinasi auksiniai perlai, o yra maišyti, kaip kad tu ir matei
QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 15:56)
As irgi dazniausiai kepu tik saviems ir pazystamiems, visada kepdama renkuosi produktus kokybiskus, tad paskaiciavus su papuosimais su viskuo kaina gaunasi netokia jau ir maza Aisku viskas nuo torto dydzio priklauso... Bet man dazniausiai gaunasi kepu 1 kg torta o gaunasi 4 kg tortas O kaip jus torto svori apskaiciuojat, nu niekaip nenutaikau svorio tokio kokio man reiktu...
as dazniausiai pagal formu diametrus is patirties. Mazdaug jei 26iu cm tai man apie 3-4kg gaunasi. jei 19diametras, tai 1,5 kg gaunasi...
Bet tai nieko tokio. Didziausias mano rekortas del svorio +2kg
QUOTE(Asseni @ 2010 08 20, 14:59)
Nusipirt raidziu, atgailek viena kart 7 svarus, na bet turesi, galesi tada jau ka nori rasyt.
kad jau prakalbot apie raidelių formas noriu paklaust
bandžiau aš jas spausti, bet jos man prilipo, negalėjau gražiai iš formelės išimti. Gal yra kokių paslapčių jas darant
QUOTE(Rueta @ 2010 08 20, 15:26)
nu va ismokau ir as ikelti savo nuotraukas,dabar galiu pasirodyti ka is jusu jau ismokau .
, kaip tau pavyko sokoladine saldainiu mase apdengt . Ar gal va dabar darei, kai nekarsta? As su ja prasikeikiau, bet niekaip nesugebejau savaite atgal padengt torto
Papildyta:
QUOTE(jurguliux @ 2010 08 20, 16:29)
kad jau prakalbot apie raidelių formas noriu paklaust
bandžiau aš jas spausti, bet jos man prilipo, negalėjau gražiai iš formelės išimti. Gal yra kokių paslapčių jas darant
Man puikiai issiima , jeigu mase kiek pagulejo ant stalo ir siek tiek apdziuvo.
na va ir as viena torciuka sumeistravau, bet nemoku parodyt, nezinau kaip ikelti. kazkuri is merginu rase kaip tai padaryti, bet esu ne kompiuteraste ir nesupratau gerai
karapuzike, kreivas, sleivas , bet ideja su saldainiais jegiska
zibute77, radikal.ru, ikeli fotke per Browse ir nukopina 2 nuoroda
zibute77, radikal.ru, ikeli fotke per Browse ir nukopina 2 nuoroda
QUOTE(Asseni @ 2010 08 20, 16:31)
, kaip tau pavyko sokoladine saldainiu mase apdengt . Ar gal va dabar darei, kai nekarsta? As su ja prasikeikiau, bet niekaip nesugebejau savaite atgal padengt torto
As lygiai pries sav dengiau ir pasidenge kuo puikiausia ,bet mase man pries tai saldytuve gulejo kelias dienas