Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 13:53)
o kur jus perkat auksinius perlus?

kaip jau rašyta, visose maximose yra 4u.gif
user posted image
Atsakyti
ir cia man atrodo tema yra kaip puosti tortus,tai toks jausmas ,jei nemoki tai cia net ir nelysk
Atsakyti
O man sikart lapelytes uzrasas visai gerai atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 20, 15:04)
kaip jau rašyta, visose maximose yra 4u.gif
user posted image

Ne visose nono.gif tokiu pas mus ner...
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 20, 14:02)
blyn nesupratu,kuri gume mokeda ir rasyti ir lyginti?  kad nemoku,tai turiu to nedaryti? ziuredama tikrai neismoksiu
del tu 7 svaru.. dar ne tiek ATGAILIU doh.gif

aš pirmająm tortui savo irgi žiaurų užrašą padariau, ir man buvo baisiai gėda jį čia dėt, nes jis klaikus, pati mačiau... ir nedėjau į supermamas. gėda... o tik skaičiau ir mokiausi... antrąjam, kad nepadaryt tos pačios klaidos, iš popieriaus išsikarpiau raides ir iš masės išpjaučiau, gavosi žyyymiai dailesnis cool.gif
dėl išlyginimo, nepyk, bet per mažai stengiesi, matosi 4u.gif ne vieną kartą olesta rašė kaip tinkamai išlyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 20, 15:02)
blyn nesupratu,kuri gume mokeda ir rasyti ir lyginti?  kad nemoku,tai turiu to nedaryti? ziuredama tikrai neismoksiu
del tu 7 svaru.. dar ne tiek ATGAILIU doh.gif

nieks negime mokedamas. Tam kad ismokt, reikia idet nemazai pastangu. Bet nevisada pastangos pasiteisina, jeigu tai daroma kitu zmoniu saskaita.

pasakysiu tai apie ka cia draudziama kalbet. Jeigu imi pinigus, daugiau nei tau kainuoja produktai, tai tada ir pastangu dek daugiau. Jeigu mokaisi ir darai sau, draugams tik uz produktus, tai tada Valio. Tada tai ir parasyk, kad butu aisku. Nes pagal tavo nuoroda suprantu visiskai kitaip.

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 20, 15:10)
nieks negime mokedamas. Tam kad ismokt, reikia idet nemazai pastangu. Bet nevisada pastangos pasiteisina, jeigu tai daroma kitu zmoniu saskaita.

pasakysiu tai apie ka cia draudziama kalbet. Jeigu imi pinigus, daugiau nei tau kainuoja produktai, tai tada ir pastangu dek daugiau. Jeigu mokaisi ir darai sau, draugams tik uz produktus, tai tada Valio. Tada tai ir parasyk, kad butu aisku. Nes pagal tavo nuoroda suprantu visiskai kitaip.

na sorry ,bet cia jau visai ne i tema.tada gal as temos nesuprantu,kaip ir niekur nebuvo parasyta,darai uz pinigus daryk idealiai,darai sau arba kaimynui daryk jovala. cia mes mokinames,kaip as suprantu,
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 08 20, 13:55)
Viltei geriau bet Rugilei  gala sustumei  4u.gif

Atize,maximoi yra pirkt  mirksiukas.gif

tai sidabrinius tai jo as tokius irgi maksimoj perku, bet auksiniu tai nemaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 15:18)
tai sidabrinius tai jo as tokius irgi maksimoj perku, bet auksiniu tai nemaciau  blush2.gif

Pas mus maciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 08 20, 14:19)
Pas mus maciau  g.gif

o galit parodyt kaip jie atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 20, 15:04)
ir cia man atrodo tema yra  kaip puosti tortus,tai toks jausmas ,jei nemoki tai cia net ir nelysk

taip čia tikrai tema kaip puošti tortus,tik reiketu atsižvelgt y kitu kepejeliu pamokymus,patarimus ir stengtis ,kad kiekviena karta vis geriau atrodytu.....o pas tave vis atrodo tortai taip,lyg nekreiptum jokio demesio y patarimus irnesistengtum gražiau padaryti.....vaizdas tokslyg paemei viens du ir tortas gatavas......taip nebuna...reikia daug pastangu ir laiko skirti.....
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 14:20)
o galit parodyt kaip jie atrodo  doh.gif

keliais postais aukščiau pažiūrėk, įmečiau 4u.gif
Atsakyti
Labas mergytes
atnesu ir as savo du tortus jusu teismui. Kritikos nebijau. Ir zinau, kad iki tobulybes man dar ooooi kaip toli doh.gif Biski kreivi, sleivi... bet stengiausi blush2.gif Antrojo apdengimas tragiskas ( nekritikuokit, pati zinau, lyginau, glosciau, trukinejo, lysinejo... skaudi vieta unsure.gif )
Juodas miskas. MMG
user posted image
Rafaelas, MMG,aisingas, guminukai ir M&Msai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 20 rugpjūčio 2010 - 14:28