Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 13:05)
O as prisipirkau formeliu ir visas norejau isbandyti, tad dariau torta dengta MMG, viduje medaus tortas. Nu kazkaip man jis nesiziuri nors tu ka, berods blogai sudeliota kompozicija o ir perkrautas siek tiek, celiulitas man matosi o kaip ji panaikinti tai nezinau, krastuose gelytes daziau valgomais dazais tai kreivos rankos ir torta siekt iek apdaziau  doh.gif

user posted image

o jus kokius trukumus matot?

kokie cia trukumai,tiesiog matosi,kad visas formeles norejot isbandyti biggrin.gif viskas gerai butu,tik visko perdaug 4u.gif

pirma mintis buvo,kad leliukas is salcio pamelo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 20, 10:40)
Labas rytas  4u.gif

Pati nespėjau išsikepti torto, tad pristatau savo nuostabų tortą, kurį iškepė turbūt atspėsit kas  blush2.gif hihihi.gif

Gražios, jautrios, mielos, jausmingos, žaismingos, viltingos, šeimyniškos, draugiškos šventės 4u.gif

Tai aš ir tikėjaus, kad pati suknelės nesiūsi, šukuosenos sau nedarysi, makiažo irgi pati sau nedarysi, vyrui kostiumo nesiūsi ir karbonadų nekepsi savo šventei cool.gif ir tikiuos kad Tavo vyras nevairuos mašinos, su kuria į Santuokų rūmus važiuosit laugh.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 14:16)
ir apskritai.. kokia konsistencija pasidaro bezo jau papuošus tortą??? jis apdžiūva? apkietėja ar kaip  g.gif  nelabai įsivaizduoju  blush2.gif  na suprantu kad formą turi laikyt o daugiau  g.gif  g.gif

tirštas kremas. Lipnus labai. Matosi kiekvienas prisilietimas. Jeigu detalę ant beze padėjai ir pakėlei, viskas, jau beveik ir neišlyginsi tos vietos. Kiek ilgiau pastovėjusį sluoksnį beze norint nuimti, nubraukus kokį milimetrą, matosi oro burbuliukai. šiaip tai linkęs žėrėti. Net nedėjus baltų dažų, man atrodo, yra labai baltas kremas.
Čia gi toks pusiau morengas, tik apyskystis.
Atsakyti
dar idedu
anansinis ir persikinis tortukai
mmg,pastilazas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 20, 14:43)

Ir vel su uzrasu bedos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 12:05)

o jus kokius trukumus matot?

kilimėlio spalva iškrenta iš konteksto, lėliuko spalva... nu nežinau, šitoj ar anoj temoj, tikrai rašiau kaip išgauti kūno spalvą mirksiukas.gif labai paprasta 4u.gif imi dalį rožinės ir truputį oranžinės spalvos, gaunasi kūno spalva 4u.gif ta žydra tikrai nei šis nei tas 4u.gif ir man visada (čia ne vien tavo torte, bet apskritai) labai kliūna tie margi pabarstukai, jau geriau dėk "auksinius perlus", jie ne taip krenta į akis ir žiūrisi visai neblogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 08 20, 14:47)
Ir vel su uzrasu bedos  smile.gif

na jau si karta geriau.nesu graveris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 20, 13:51)
na jau si karta geriau.nesu graveris  biggrin.gif

nei viena mes nesame graveriai 4u.gif nors šį kartą tikrai užrašas gražesnis 4u.gif tik daugiau kruopštumo tau reiktų 4u.gif bet viskas laikui bėgant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 20, 13:51)
kilimėlio spalva iškrenta iš konteksto, lėliuko spalva... nu nežinau, šitoj ar anoj temoj, tikrai rašiau kaip išgauti kūno spalvą  mirksiukas.gif labai paprasta 4u.gif imi dalį rožinės ir truputį oranžinės spalvos, gaunasi kūno spalva 4u.gif ta žydra tikrai nei šis nei tas 4u.gif ir man visada (čia ne vien tavo torte, bet apskritai) labai kliūna tie margi pabarstukai, jau geriau dėk "auksinius perlus", jie ne taip krenta į akis ir žiūrisi visai neblogai 4u.gif

o kur jus perkat auksinius perlus?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 20, 14:51)
na jau si karta geriau.nesu graveris  biggrin.gif

Viltei geriau bet Rugilei gala sustumei 4u.gif

Atize,maximoi yra pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 20 rugpjūčio 2010 - 13:55
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 08 20, 14:55)
Viltei geriau bet Rugilei  gala sustumei  4u.gif

Atize,maximoi yra pirkt  mirksiukas.gif

nu jo drinks_cheers.gif
Atsakyti
k.lapelyte, brangioji, na tu man pasakyk. Ar tau paciai grazu? Ar butina rasyti ant torto? Tai gi matai, kad turi beda, kam tada darai? Nusipirt raidziu, atgailek viena kart 7 svarus, na bet turesi, galesi tada jau ka nori rasyt.

Tau ir taip reikia padirbet ir su islyginimu, ir su kremais. KAs ten pas tave aisingas ar beze? Kodel visada tokios skystos konsistencijos?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 20, 14:59)
k.lapelyte, brangioji, na tu man pasakyk. Ar tau paciai grazu?  Ar butina rasyti ant torto? Tai gi matai, kad turi beda, kam tada darai? Nusipirt raidziu, atgailek viena kart 7 svarus, na bet turesi, galesi tada jau ka nori rasyt.

Tau ir taip reikia padirbet ir su islyginimu, ir su kremais. KAs ten pas tave aisingas ar beze? Kodel visada tokios skystos konsistencijos?

blyn nesupratu,kuri gime mokeda ir rasyti ir lyginti? kad nemoku,tai turiu to nedaryti? ziuredama tikrai neismoksiu
del tu 7 svaru.. dar ne tiek ATGAILIU doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 20 rugpjūčio 2010 - 14:05