Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 13, 12:06)
kad tokiais ilgais nagais negalima nieko lipdyti

drinks_cheers.gif pas mane tai gan4tinai trumpi, bet vistiek schmoll.gif o šiaip tai iš manikiūrinio rinkinio praverčia instrumentai rolleyes.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 13, 12:08)
mano pirmieji batukai...

mmdaaaa... va tokie batukai tai tikrai aukštasis pilotažas wub.gif net neįsivaizduoju nuo ko reiktų pradėt g.gif

atnešu dar savo vieną cool.gif išvargtą, išverktą.... esu ganetinai patenkinta biggrin.gif beleika tikėtis kad konstrukcija atlaikys kelionę unsure.gif ir apskritai kad atlaikys, nes čia viskas valgoma cool.gif

šokoladiniai biskvitai pertepti šokoladiniu ganašu, grietinėle. dengta mmg, detalės iš pastiliažo rolleyes.gif

išties tai tokį tortą dariau pirmą ir paskutinį kartą rolleyes.gif žiauriai norėjau išmėgint.. smalsumas patenkintas ir gana biggrin.gif

user posted image

psio dar rytoj martelei padarysiu pilaitę kokią ir užrišu su tais tortais doh.gif kaip jum bloga nepasidaro tiek daug jų darant blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 13 rugpjūčio 2010 - 13:09
Akvilyte, srekas labai fainas!

Spyglis... jau batuku dailumas..

------------------------------------------------

Rafaello tortas, dengta pastilazu, dekoracijos irgi pastilazas. 3,100 kg. Ir vel Asseni ideja kopijavau blush2.gif tikiuosi ji nepyksta...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 13 rugpjūčio 2010 - 13:11
nu tortai mergaitės visų tikrai gražūs, ta karuselė man tai labai graži, o tas su batukais nuostabiais, iš viso pasakiškas, aš irgi ruošiuosi kada tokius daryt, gal kitą savaitę, nes man labai gražu, laiko bus prisidarysiu ir paliksiu, kada reiks panaudosiu.
akvilyte, kai daug būna tortų, tai tikrai būna bloga, bet pailsi ir vėl daryt norisi smile.gif) bent man, būna savaitė poilsio, tada pasiilgsti ir kimbi į darbą. o čia mano, ai paprasti, nėr ką rodyt, ypač krikštynų, po to nuostabaus mėlyno smile.gif
maskarponė su persikais, pastiliažas, aisingas. man rodos čia kirbę kopinau, nes man atsiuntė nuotrauką ir prašė tokį patį, tai padariau
user posted image

tailandietiškas bananų tortas, pastiliažas. net nespėjau normaliau nufotkint, nes atėjo pasiimt.
user posted image
Atsakyti
jau ta karusele.............. wub.gif wub.gif kiek cia darbo ideta doh.gif pagarba jum uz sitoki triusa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 13, 14:08)

Karusele superineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wub.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

akvilytes karusėlė tai thumbup.gif atimtina rolleyes.gif

QUOTE(gitule @ 2010 08 12, 22:53)
Yra yra, prie miltu, papuosimu, Tesco pas jus yra rodos, pasidairyk  4u.gif O kiek skystos dejai?

vos ne visus miltus apčiupinau biggrin.gif nėr šitoj Tesco schmoll.gif

o dėjau buteliuką visą - 140g mirksiukas.gif 3kg tortas apsidengė normaliai, dar liko šlipsui bei kišenei su servetka rolleyes.gif ( tik įgūdžių dar trūksta dirbant su masėm)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 13 rugpjūčio 2010 - 15:22
Kokie visi grazus torciukai 4u.gif
Nusiziurejau ir as savo sunelio gimtadieniui toki dinozauriuka. Norint ji padaryti reikes dengti mase doh.gif bus pirmas kartas tai nezinau ar pavyks, ar nebusiu per aukstai kartele issikelusi unsure.gif Na bet dar laiko yra, tai vis paziurinesiu Jusu darbus, pasimokysiu is kitu klaidu ir galbut pavyks. blush2.gif Tada ir as bandysiu paodyti savo darbuka ax.gif Ir labai lauksiu kritikos, nes ji vercia tobuleti mirksiukas.gif
Atsakyti
Karusele NEREALI wub.gif Dabar laukiam pilies bigsmile.gif
QUOTE(-Radė @ 2010 08 13, 14:19)
vos ne visus miltus apčiupinau  biggrin.gif  nėr šitoj Tesco  schmoll.gif

Tai gal nera pas jus g.gif Pas mus kiekvienam prekybcentryje, prie pabarstuku tortams, miltu rolleyes.gif

Rugiagele, kaip graziai tau jau figureles gaunasi blink.gif wub.gif Grazus tortas wub.gif
zuliaska, grazu, tik gal noretusi kad kvarbatkos butu biskeli daugiau pasibangave rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, taip, mane irgi kritika vercia tobuleti smile.gif, nors pagyrimai malonesni tongue.gif Visad maniau, kad dengiu pakankamai stora mase, o pasirodo, dar per plonai kocioju, anot merginu. Ir stai Olesta pasake, kad trupinuku i sviestini krema pridet, tai graziau apsidengs tortas, nes bus lygesnis. Gyveni ir mokais smile.gif

akvilyte - nenustoji stebinusi! Vos atsigavau nuo Sreko, dabar karusele. Nu jau tuoks kruopstus darbelis thumbup.gif
Turiu tokia problemele ax.gif kopijuoju as kopijuoju visus grazius, man idomesnius torciukus, bet kai reikia paciai gaminti kazka, pabijau kartoti vieno ar kito zmogucio dizaina, kad nesupyktu, o ir kartotis kazkaip nesinori ax.gif nors zinau, kad neatkartosiu taip pat ir iki tokios kokybes man kaip iki menulio, bet vistiek, kazkaip atrodo bus nebeidomu, todel labai suprantu rugegelia26, kai sako, kad ideja pasiskolino is kazko ir tuomet jaucias keistai. Bet zinai, rugegelia26, as tokio torciuko neprisimenu, kad buciau macius, tai jis man kaip nauja ideja thumbup.gif , labai idomus drinks_cheers.gif

zuliaska - jau boruze kokia simpatiska smile.gif tikrai issisaugojau smile.gif

spyglis2 - nu jau azuriniai bateliai kaip mane veza! Nezinau kaip jus anuos gaminate, bet tai yra super!!! Ir spalvos - tikrai tortas atrodo labai skoningai. Man labiau patinka, kai pats tortas baltas ir tik detales zydzos ar rozines , nei atvirksciai smile.gif Ir dar - man labai patiko uzrasiukas - labai skoningai - nei per daug, nei per mazai!

Papildyta:
Pas mus Tesco as irgi radau tik Gliukozes tokia kaip zele, ji tuteleje kaip dantu pastos. Milteliais gliukozes neradau.
Atsakyti
akvilyte, karuselė super, o dar žinant kiek tu prie jos vargai, galiu pasakyt tik viena - šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

rugiagele26, garžus tortukas, tik aš mažiau įvairiaspalvių gėlyčių būčiau darius, o pasirinkus porą spalvų 4u.gif

zuliaska, simpatiški tortukai 4u.gif
Atsakyti
Rugiagėle, Tave tai sumaišiau nuotrauką pamačius su Asseni 4u.gif ir pirma mintis, kaip čia Asseni pasikartojo su idėja blush2.gif o pasirodo, čia Rugiagėlė atkartojusi thumbup.gif niką tik paskui pamačiau 4u.gif žodžiu pagarba, mergaite, tobulėji figūryčių daryme 4u.gif

Akvilyte, esu senai Tavim susižavėjusi ir visai ne dėl tortų, bet dabar apkerėjai ir jais, nu jau tokia Tu kruopšti, kad aš nebežinau kaip ir pagirti - žodžiu 100 balų...

Spyglis2, linkiu, kad tau namie dažniau elektra dingtų, matyt vakar daug gavai energijos tokiam šedevrui sukurti, labai man skoningas, gražus išbaigtas thumbup.gif

Zuliaska, boružytės akys thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte, karuselė bigsmile.gif labai daili, ir kiek dirbta doh.gif

rugiagele26, dailus torčiukas thumbup.gif tik man gal spalvų per daug čiut g.gif

zuliaska, boružėlė kokia fainuolė, nestandartinė bigsmile.gif
Atsakyti