Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Rozinio neturejau... tik rysku toki numarginta... jau jis ten butu tikrai tas turimas per ryskus... man kazkaip ten norejosi spalvos geltonos, kad priderint prie gelyciu viduriuku lotuliukas.gif specialiai tam tortui drugelius ir dariau... bet kita kart reiks ivairesniu pasidaryt spalvu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 11:57)
Rozinio neturejau... tik rysku toki numarginta... jau jis ten butu tikrai tas turimas per ryskus... man kazkaip ten norejosi spalvos geltonos, kad priderint prie gelyciu viduriuku  lotuliukas.gif specialiai tam tortui drugelius ir dariau... bet kita kart reiks ivairesniu pasidaryt spalvu.

ai matai nedažlibinau,kad viduriukai geltoni-tada gerai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 08 20, 12:00)
ai matai nedažlibinau,kad viduriukai geltoni-tada gerai viskas thumbup.gif

Gal tikrai butu buve geriau ruzavas... ale kitam kartui zinosiu jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 12:06)
Gal tikrai butu buve geriau ruzavas... ale kitam kartui zinosiu jau smile.gif

aš turiu gražų ružavą-galiu paskolint biggrin.gif
Atsakyti
O as prisipirkau formeliu ir visas norejau isbandyti, tad dariau torta dengta MMG, viduje medaus tortas. Nu kazkaip man jis nesiziuri nors tu ka, berods blogai sudeliota kompozicija o ir perkrautas siek tiek, celiulitas man matosi o kaip ji panaikinti tai nezinau, krastuose gelytes daziau valgomais dazais tai kreivos rankos ir torta siekt iek apdaziau doh.gif

user posted image

o jus kokius trukumus matot?
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 20, 10:25)

taigi aišku kad ne prie ko, eik čia iš viso nesąmonė tokia buvo... kad išėjo taip kad turėjau dėt ant veikdrodžio, o šito veidrodžio kraštas vienas taip neblogai nuskilęs, tai ir sugalvojau bent taip padaryti, kad nesimatytų, dar norėjau po drugį ant kampų, bet pagalvojau per daug jau bus. tai va, taip ir gavosi, nepatinka ir man, bet kitos išeities nebuvo...

viskas gerai...čia aš bile pasikabinet....kaip kad kitos daro.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 10:55)
.

klausimas... gal kas atradęs kokį būdą kaip su stacionariu ikseriu padaryt beze??? esmė apie tai kad reikia jį šaldyt... o kaip tai padaryt su stacionaru g.gif

aš visada plaku su stacionariu mikseriu......o kas ten kitaip jei su paprastu.....ka jus ruošioates šaldyt......?supylus sirupa plakam tol,kol atšala ir viskas.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 20, 13:12)
aš visada plaku su stacionariu mikseriu......o kas ten kitaip jei su paprastu.....ka jus ruošioates šaldyt......?supylus sirupa plakam tol,kol atšala ir viskas.....

nu parašyta kad reik supylus sirupą statyt į šaltą vandenį puodą ir plakt g.gif tai vadinas ne tame bėda buvo g.gif ryškiai sirupas tada ne toks unsure.gif

ir apskritai.. kokia konsistencija pasidaro bezo jau papuošus tortą??? jis apdžiūva? apkietėja ar kaip g.gif nelabai įsivaizduoju blush2.gif na suprantu kad formą turi laikyt o daugiau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 13:05)
O as prisipirkau formeliu ir visas norejau isbandyti, tad dariau torta dengta MMG, viduje medaus tortas. Nu kazkaip man jis nesiziuri nors tu ka, berods blogai sudeliota kompozicija o ir perkrautas siek tiek, celiulitas man matosi o kaip ji panaikinti tai nezinau, krastuose gelytes daziau valgomais dazais tai kreivos rankos ir torta siekt iek apdaziau  doh.gif

o jus kokius trukumus matot?

Cia gal viskas gerai butu, ir dailiai padaryta, tik man melynas kudikis nesiziuri... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 13:18)
Cia gal viskas gerai butu, ir dailiai padaryta, tik man melynas kudikis nesiziuri...  blush2.gif

an tai apskritai perkrautas visko ax.gif gal reikėjo balto leliuko ir tupdyt ant gelytės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 20 rugpjūčio 2010 - 12:21
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 13:16)
nu parašyta kad reik supylus sirupą statyt į šaltą vandenį puodą ir plakt  g.gif  tai vadinas ne tame bėda buvo  g.gif  ryškiai sirupas tada ne toks  unsure.gif

ir apskritai.. kokia konsistencija pasidaro bezo jau papuošus tortą??? jis apdžiūva? apkietėja ar kaip  g.gif  nelabai įsivaizduoju  blush2.gif  na suprantu kad formą turi laikyt o daugiau  g.gif  g.gif

Apdziusta, bet nebuna kietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 12:18)
Cia gal viskas gerai butu, ir dailiai padaryta, tik man melynas kudikis nesiziuri...  blush2.gif

kuno spalvos niekaip nesugebejau isgaut... ir kiek dariau tai geriau daryti balta o paskiau su valgomais dazais apdazyti geriau ziurisi tada... o kai iminkai dazais tai spalva tokia kitokia gaunas...
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 12:20)
an tai apskritai perkrautas visko  ax.gif gal reikėjo balto leliuko ir tupdyt ant gelytės...

perkrautas nes daug nauju formeliu prisipirkau ir visas reikejo isbandyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 13:29)
su valgomais dazais apdazyti geriau ziurisi tada... o

perkrautas nes daug nauju formeliu prisipirkau ir visas reikejo isbandyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pasidaryk po truputį riužavos, geltonos ir ?? oranžinės gal (nipomniu blush2.gif ) ir tada jau imi po gabaliuką masės ir minkai... žodžiu pridedinėji masės o ne dažų mirksiukas.gif

kantrybė- dorybė tongue.gif 4u.gif
Atsakyti