Rozinio neturejau... tik rysku toki numarginta... jau jis ten butu tikrai tas turimas per ryskus... man kazkaip ten norejosi spalvos geltonos, kad priderint prie gelyciu viduriuku specialiai tam tortui drugelius ir dariau... bet kita kart reiks ivairesniu pasidaryt spalvu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 11:57)
Rozinio neturejau... tik rysku toki numarginta... jau jis ten butu tikrai tas turimas per ryskus... man kazkaip ten norejosi spalvos geltonos, kad priderint prie gelyciu viduriuku specialiai tam tortui drugelius ir dariau... bet kita kart reiks ivairesniu pasidaryt spalvu.
ai matai nedažlibinau,kad viduriukai geltoni-tada gerai viskas
QUOTE(adriu @ 2010 08 20, 12:00)
ai matai nedažlibinau,kad viduriukai geltoni-tada gerai viskas
Gal tikrai butu buve geriau ruzavas... ale kitam kartui zinosiu jau
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 12:06)
Gal tikrai butu buve geriau ruzavas... ale kitam kartui zinosiu jau
aš turiu gražų ružavą-galiu paskolint
O as prisipirkau formeliu ir visas norejau isbandyti, tad dariau torta dengta MMG, viduje medaus tortas. Nu kazkaip man jis nesiziuri nors tu ka, berods blogai sudeliota kompozicija o ir perkrautas siek tiek, celiulitas man matosi o kaip ji panaikinti tai nezinau, krastuose gelytes daziau valgomais dazais tai kreivos rankos ir torta siekt iek apdaziau
o jus kokius trukumus matot?
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 20, 10:25)
taigi aišku kad ne prie ko, eik čia iš viso nesąmonė tokia buvo... kad išėjo taip kad turėjau dėt ant veikdrodžio, o šito veidrodžio kraštas vienas taip neblogai nuskilęs, tai ir sugalvojau bent taip padaryti, kad nesimatytų, dar norėjau po drugį ant kampų, bet pagalvojau per daug jau bus. tai va, taip ir gavosi, nepatinka ir man, bet kitos išeities nebuvo...
viskas gerai...čia aš bile pasikabinet....kaip kad kitos daro....
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 10:55)
.
klausimas... gal kas atradęs kokį būdą kaip su stacionariu ikseriu padaryt beze??? esmė apie tai kad reikia jį šaldyt... o kaip tai padaryt su stacionaru
klausimas... gal kas atradęs kokį būdą kaip su stacionariu ikseriu padaryt beze??? esmė apie tai kad reikia jį šaldyt... o kaip tai padaryt su stacionaru
aš visada plaku su stacionariu mikseriu......o kas ten kitaip jei su paprastu.....ka jus ruošioates šaldyt......?supylus sirupa plakam tol,kol atšala ir viskas.....
QUOTE(kirbe @ 2010 08 20, 13:12)
aš visada plaku su stacionariu mikseriu......o kas ten kitaip jei su paprastu.....ka jus ruošioates šaldyt......?supylus sirupa plakam tol,kol atšala ir viskas.....
nu parašyta kad reik supylus sirupą statyt į šaltą vandenį puodą ir plakt tai vadinas ne tame bėda buvo ryškiai sirupas tada ne toks
ir apskritai.. kokia konsistencija pasidaro bezo jau papuošus tortą??? jis apdžiūva? apkietėja ar kaip nelabai įsivaizduoju na suprantu kad formą turi laikyt o daugiau
QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 13:05)
O as prisipirkau formeliu ir visas norejau isbandyti, tad dariau torta dengta MMG, viduje medaus tortas. Nu kazkaip man jis nesiziuri nors tu ka, berods blogai sudeliota kompozicija o ir perkrautas siek tiek, celiulitas man matosi o kaip ji panaikinti tai nezinau, krastuose gelytes daziau valgomais dazais tai kreivos rankos ir torta siekt iek apdaziau
Cia gal viskas gerai butu, ir dailiai padaryta, tik man melynas kudikis nesiziuri...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 13:18)
Cia gal viskas gerai butu, ir dailiai padaryta, tik man melynas kudikis nesiziuri...
an tai apskritai perkrautas visko gal reikėjo balto leliuko ir tupdyt ant gelytės...
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 13:16)
nu parašyta kad reik supylus sirupą statyt į šaltą vandenį puodą ir plakt tai vadinas ne tame bėda buvo ryškiai sirupas tada ne toks
ir apskritai.. kokia konsistencija pasidaro bezo jau papuošus tortą??? jis apdžiūva? apkietėja ar kaip nelabai įsivaizduoju na suprantu kad formą turi laikyt o daugiau
Apdziusta, bet nebuna kietas
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 12:18)
kuno spalvos niekaip nesugebejau isgaut... ir kiek dariau tai geriau daryti balta o paskiau su valgomais dazais apdazyti geriau ziurisi tada... o kai iminkai dazais tai spalva tokia kitokia gaunas...
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 12:20)
an tai apskritai perkrautas visko gal reikėjo balto leliuko ir tupdyt ant gelytės...
perkrautas nes daug nauju formeliu prisipirkau ir visas reikejo isbandyt
QUOTE(Atize @ 2010 08 20, 13:29)
su valgomais dazais apdazyti geriau ziurisi tada... o
pasidaryk po truputį riužavos, geltonos ir ?? oranžinės gal (nipomniu ) ir tada jau imi po gabaliuką masės ir minkai... žodžiu pridedinėji masės o ne dažų
kantrybė- dorybė