Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labai grazus Cipsiuko dasrytas tortas thumbup.gif , patinka man violetine spalva ant tortu smile.gif
Grazios sventes 4u.gif

As ziuriu i Cipsiuko torta ir danga tokia akinanciai balta. O stai as pasidariau pastiliaza dengimui pagal Cipsiuka, ziuri i ji ir spalva tokia gelsva, manau, kad nuo medaus. Baltu dazu neturiu, tai dabar mastau ka daryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 20 rugpjūčio 2010 - 09:53
pasakykit man,mielosios,is kur perkate ivairias formeles tortam puosti? ax.gif ivairus turgai man netinka,nes ne lt esu....jei galit imeskit nuorodas 4u.gif is anksto dekoju...
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 20, 10:52)
Baltu dazu neturiu, tai dabar mastau ka daryt  g.gif

bent jau pastiliažas tai džiūdamas pabala rolleyes.gif

vakar bandžiau beze daryt... vienas protingas žmogus sakė kad nesigaus.. ale vistiek mėginau... aišku nesigavo lotuliukas.gif bet net gerai.. nes su normaliu nebūčiau padarius ka reikėjo.. nu ne esmė...

klausimas... gal kas atradęs kokį būdą kaip su stacionariu ikseriu padaryt beze??? esmė apie tai kad reikia jį šaldyt... o kaip tai padaryt su stacionaru g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 20 rugpjūčio 2010 - 09:58
QUOTE(Denisute @ 2010 08 20, 10:55)
pasakykit man,mielosios,is kur perkate ivairias formeles tortam puosti? ax.gif ivairus turgai man netinka,nes ne lt esu....jei galit imeskit nuorodas 4u.gif is anksto dekoju...

http://www.surbitonart.co.uk/ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 08 20, 10:55)

as dar is ebay perku thumbup.gif
Atsakyti
Monikute puikios tau sventes 4u.gif . O torciukas nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 09:55)
bent jau pastiliažas tai džiūdamas pabala  rolleyes.gif

Labai aciu, tada labai nesuksiu sau galvos smile.gif
Atsakyti
Vel bandymas su beze smile.gif

"Snickers" tortas, papuosimai - pastilazas, dengta beze kremu. Tamsesnem gelytem bandziau atmusti batuku apvedziojima tamsesne spalva, nes su vien baltom gelytem kazkaip nesiziurejo...

Uzrasa vistiek nukreivinau... cool.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 20 rugpjūčio 2010 - 10:40
rugiagele,gražiai pinimas atrodo smile.gif ,su pincetu deliojai? aš tai kaip nesugraibau mažų detalių biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 11:38)
Vel bandymas su beze smile.gif

Tamsesnem gelytem bandziau atmusti batuku apvedziojima tamsesne spalva, nes su vien baltom gelytem kazkaip nesiziurejo...

Uzrasa vistiek nukreivinau...  cool.gif

po vakar tai man verkt noris pamačius beze verysad.gif

liux pavyko bigsmile.gif

nu kad nelabai g.gif nu gaaaaal galūnės kažkiek.. bet šiaip man tai fainai žiūris viskas biggrin.gif
Atsakyti
Su pincetu ir drebanciom rankom tuos karoliukus deliojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 11:41)
Su pincetu ir drebanciom rankom tuos karoliukus deliojau  doh.gif

viskas gerai... tik drugelio rožinio neturėjai...man kažkaip norisi rožinio blush2.gif
Atsakyti