Labai grazus Cipsiuko dasrytas tortas , patinka man violetine spalva ant tortu
Grazios sventes
As ziuriu i Cipsiuko torta ir danga tokia akinanciai balta. O stai as pasidariau pastiliaza dengimui pagal Cipsiuka, ziuri i ji ir spalva tokia gelsva, manau, kad nuo medaus. Baltu dazu neturiu, tai dabar mastau ka daryt
pasakykit man,mielosios,is kur perkate ivairias formeles tortam puosti? ivairus turgai man netinka,nes ne lt esu....jei galit imeskit nuorodas is anksto dekoju...
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 20, 10:52)
Baltu dazu neturiu, tai dabar mastau ka daryt
bent jau pastiliažas tai džiūdamas pabala
vakar bandžiau beze daryt... vienas protingas žmogus sakė kad nesigaus.. ale vistiek mėginau... aišku nesigavo bet net gerai.. nes su normaliu nebūčiau padarius ka reikėjo.. nu ne esmė...
klausimas... gal kas atradęs kokį būdą kaip su stacionariu ikseriu padaryt beze??? esmė apie tai kad reikia jį šaldyt... o kaip tai padaryt su stacionaru
QUOTE(Denisute @ 2010 08 20, 10:55)
pasakykit man,mielosios,is kur perkate ivairias formeles tortam puosti? ivairus turgai man netinka,nes ne lt esu....jei galit imeskit nuorodas is anksto dekoju...
http://www.surbitonart.co.uk/
QUOTE(Denisute @ 2010 08 20, 10:55)
as dar is ebay perku
Monikute puikios tau sventes . O torciukas nuostabus
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 09:55)
Labai aciu, tada labai nesuksiu sau galvos
rugiagele,gražiai pinimas atrodo ,su pincetu deliojai? aš tai kaip nesugraibau mažų detalių
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 11:38)
Vel bandymas su beze
Tamsesnem gelytem bandziau atmusti batuku apvedziojima tamsesne spalva, nes su vien baltom gelytem kazkaip nesiziurejo...
Uzrasa vistiek nukreivinau...
Tamsesnem gelytem bandziau atmusti batuku apvedziojima tamsesne spalva, nes su vien baltom gelytem kazkaip nesiziurejo...
Uzrasa vistiek nukreivinau...
po vakar tai man verkt noris pamačius beze
liux pavyko
nu kad nelabai nu gaaaaal galūnės kažkiek.. bet šiaip man tai fainai žiūris viskas
Su pincetu ir drebanciom rankom tuos karoliukus deliojau
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 20, 11:41)
Su pincetu ir drebanciom rankom tuos karoliukus deliojau
viskas gerai... tik drugelio rožinio neturėjai...man kažkaip norisi rožinio