Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aš jį laikau šaldytuve, pirkau senokai, niekas jam nesidaro, bet paskutiniu metu kepu mažai, tai tą marcipaną "palesu" prie kavos
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif ka mes, neismaneles, darytumem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 14, 00:30)
Pirmasis vestuvinis, Napoleonas, snikersas, medutis, pastilažas, meškiai iš MMG.
user posted image

doh.gif Tiesiog idealus meskinai!!!!!!!!! Ieskau kazka panasiaus sunelio gimtadieniui daryti, beliko 3sav, o dar reikia pasipraktikuoti. O tie papuosimai taip lengvai laikosi ant torto, ar juo kazkuo paklijuojat? Kai pasiziuriu jusu grozybes, tai man net silpna pasidaro swoon.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Dėl laiko stokos nespėju pasižiūrėti kokius grožius kepate, bet po visko tikrai peržiūrėsiu blush2.gif

Pati nespėjau išsikepti torto, tad pristatau savo nuostabų tortą, kurį iškepė turbūt atspėsit kas blush2.gif hihihi.gif

Žodžiu mano nerealus tortas wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 20, 09:40)
Žodžiu mano nerealus tortas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

na tikrai nerealus wub.gif wub.gif šaunuolė cipciukas wub.gif gražios šventės jum wub.gif 4u.gif

kas viduj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 20 rugpjūčio 2010 - 08:47
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 09:46)
na tikrai nerealus  wub.gif  wub.gif  šaunuolė cipciukas  wub.gif  gražios šventės jum wub.gif  4u.gif

kas viduj  blush2.gif

Morenginis smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 19, 21:22)
o čia mano, nu kad vakare fotkinau ir išvežiau, tai normaliai spalvų ir neišgavau kokios realiai yra.

sveiki
o apacioje juostele g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 20, 09:40)

Pati nespėjau išsikepti torto, tad pristatau savo nuostabų tortą, kurį iškepė turbūt atspėsit kas  blush2.gif hihihi.gif

Žodžiu mano nerealus tortas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o mama-mia.... blink.gif blink.gif blink.gif groooožis.....tikrai žinom kas dare..... lotuliukas.gif
gražios šventes jums..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zuliaska,tortas puikus,tik vat pagalveles ne prie ko...... lotuliukas.gif
Atsakyti
joooooooooooooooooo , nu nerealus tikrai wub.gif , man gaila net valgyt tokį būtų wub.gif
*monikute* gražios Jums šventės wub.gif
Atsakyti
cipciuko šedėvras-nė parašo nereik wub.gif wub.gif wub.gif tik gaila ,kad ji pati nebepasirodo verysad.gif
monikute,gražaus rytojaus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 08 20, 10:00)
sveiki
o apacioje juostele  g.gif

jo juostelės apačioje.

QUOTE(kirbe @ 2010 08 20, 10:09)
o mama-mia.... blink.gif  blink.gif  blink.gif groooožis.....tikrai žinom kas dare..... lotuliukas.gif
gražios šventes jums..... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zuliaska,tortas puikus,tik vat pagalveles ne prie ko...... lotuliukas.gif

taigi aišku kad ne prie ko, eik čia iš viso nesąmonė tokia buvo... kad išėjo taip kad turėjau dėt ant veikdrodžio, o šito veidrodžio kraštas vienas taip neblogai nuskilęs, tai ir sugalvojau bent taip padaryti, kad nesimatytų, dar norėjau po drugį ant kampų, bet pagalvojau per daug jau bus. tai va, taip ir gavosi, nepatinka ir man, bet kitos išeities nebuvo...
Papildyta:
nerealus tortas monikutės. sveikinu ir geros šventės
Atsakyti
Atpazinau Cipciuko torta is padeklo smile.gif laaabai grazus wub.gif grazios sventes Jums wub.gif ir gero oro wink.gif o jei bus lietingas - tai sako geras zenklas wink.gif
Atsakyti