aš jį laikau šaldytuve, pirkau senokai, niekas jam nesidaro, bet paskutiniu metu kepu mažai, tai tą marcipaną "palesu" prie kavos
Aciu labai ka mes, neismaneles, darytumem
QUOTE(neli @ 2010 08 14, 00:30)
Tiesiog idealus meskinai!!!!!!!!! Ieskau kazka panasiaus sunelio gimtadieniui daryti, beliko 3sav, o dar reikia pasipraktikuoti. O tie papuosimai taip lengvai laikosi ant torto, ar juo kazkuo paklijuojat? Kai pasiziuriu jusu grozybes, tai man net silpna pasidaro
Labas rytas
Dėl laiko stokos nespėju pasižiūrėti kokius grožius kepate, bet po visko tikrai peržiūrėsiu
Pati nespėjau išsikepti torto, tad pristatau savo nuostabų tortą, kurį iškepė turbūt atspėsit kas
Žodžiu mano nerealus tortas
Dėl laiko stokos nespėju pasižiūrėti kokius grožius kepate, bet po visko tikrai peržiūrėsiu
Pati nespėjau išsikepti torto, tad pristatau savo nuostabų tortą, kurį iškepė turbūt atspėsit kas
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 20, 09:40)
na tikrai nerealus šaunuolė cipciukas gražios šventės jum
kas viduj
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 20, 09:46)
Morenginis
Ačiū
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 19, 21:22)
o čia mano, nu kad vakare fotkinau ir išvežiau, tai normaliai spalvų ir neišgavau kokios realiai yra.
sveiki
o apacioje juostele
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 20, 09:40)
o mama-mia.... groooožis.....tikrai žinom kas dare.....
gražios šventes jums.....
Zuliaska,tortas puikus,tik vat pagalveles ne prie ko......
joooooooooooooooooo , nu nerealus tikrai , man gaila net valgyt tokį būtų
*monikute* gražios Jums šventės
*monikute* gražios Jums šventės
cipciuko šedėvras-nė parašo nereik tik gaila ,kad ji pati nebepasirodo
monikute,gražaus rytojaus
monikute,gražaus rytojaus
QUOTE(rikke @ 2010 08 20, 10:00)
jo juostelės apačioje.
QUOTE(kirbe @ 2010 08 20, 10:09)
o mama-mia.... groooožis.....tikrai žinom kas dare.....
taigi aišku kad ne prie ko, eik čia iš viso nesąmonė tokia buvo... kad išėjo taip kad turėjau dėt ant veikdrodžio, o šito veidrodžio kraštas vienas taip neblogai nuskilęs, tai ir sugalvojau bent taip padaryti, kad nesimatytų, dar norėjau po drugį ant kampų, bet pagalvojau per daug jau bus. tai va, taip ir gavosi, nepatinka ir man, bet kitos išeities nebuvo...
Papildyta:
nerealus tortas monikutės. sveikinu ir geros šventės
Atpazinau Cipciuko torta is padeklo laaabai grazus grazios sventes Jums ir gero oro o jei bus lietingas - tai sako geras zenklas