Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 19, 20:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tegu uzsigeria snapsu, jei truksta... o jei rimtai, tai as viena karta Negro bucini suliejau vien amaretu, nu gausiai gausiai, tai sake super buvo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Olesta @ 2010 08 19, 20:42)
gabaliuką torto ir stiklinę šnapso į skyles kaip svočios tortui, gal tada pakaks  lotuliukas.gif  nekreipk Tu dėmesio, torto reikia ragauti, o ne gerti  4u.gif

drinks_cheers.gif

skonio reikalas tubūt, aš galvojau, kad subtiliai turi jaustis, kad yr, kad speliot yr ar nėr rolleyes.gif ir kavutės gurkštelėjus darytus tik šilta, linksma....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 19 rugpjūčio 2010 - 19:48
labukas visoms. noriu labai jusu patarimo, bet nezinau kaip foto ikelti? padariau rozes ir lapelius, bet nezinau kokius lapelius geriau deti, parodyciau jums visgi ne karta esate kepe tai gal kokia nuomone bruksteletumet ax.gif
Papildyta:
ir koks dydis turi buti? gal kuri zinote?
Atsakyti
o Tu susivesk į google „rose cake“ arba wedding cake, arba floral cake, pamatysi daug maž, kaip dėliojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 19, 19:12)
o Tu susivesk į google „rose cake“ arba wedding cake, arba floral cake, pamatysi daug maž, kaip dėliojama  4u.gif

taip ir padarysiu, aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 19, 19:27)

soriux parasiau visai ne ten doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 19, 19:28)
Papildyta:

soriux parasiau visai ne ten  doh.gif  blush2.gif

ne tikrai jau galva nedirba, viska gerai pasirodo atsakiau doh.gif doh.gif doh.gif
Dar karteli dekui.
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 08 19, 20:47)

skonio reikalas tubūt, aš galvojau, kad subtiliai turi jaustis, kad yr, kad speliot  yr ar nėr  rolleyes.gif ir kavutės gurkštelėjus darytus tik šilta, linksma....

taip ir turi buti.....juk torta ragauja,o ne stikliuka brendžio susiverčia..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 19, 20:42)
gabaliuką torto ir stiklinę šnapso į skyles kaip svočios tortui, gal tada pakaks  lotuliukas.gif  nekreipk Tu dėmesio, torto reikia ragauti, o ne gerti  4u.gif

K.Lapelyte, iš ko visgi falas, a??? nes man iš medučio gavosi 2,5 kg  doh.gif tik čia jo nerodysiu, jis LABAI ARABIŠKO dydžio, užmėtysit čia mane akmenimis už formas  lotuliukas.gif

is meducio,bet as cia ziuriu kad labai jau priartinusi esu,nes tortukas tikrai mazas
Atsakyti
nu kaip visada, daikčiuką atneša į tortus, ir prasideda diskusijos smile.gif)))

tas užrašas krikštynų torto tikrai nevykęs... o pimpis tai net nžn.

o čia mano, nu kad vakare fotkinau ir išvežiau, tai normaliai spalvų ir neišgavau kokios realiai yra.
rafaelo, pastiliažas, svoris 6kg
user posted image
Atsakyti
zuliaska,man labai grazu wub.gif tik nematau torto apacios g.gif
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 19, 21:05)
labukas visoms. noriu labai jusu patarimo, bet nezinau kaip foto ikelti? padariau rozes ir lapelius, bet nezinau kokius lapelius geriau deti, parodyciau jums visgi ne karta esate kepe tai gal kokia nuomone bruksteletumet ax.gif
Papildyta:
ir koks dydis turi buti? gal kuri zinote?

kelk per radikal.ru,pasirink foto is kompo,kai uzkraus nuotrauka,nukopink 2 nr,ir iklijuok cia i atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 19, 22:22)

o čia mano, nu kad vakare fotkinau ir išvežiau, tai normaliai spalvų ir neišgavau kokios realiai yra.
rafaelo, pastiliažas, svoris 6kg

Super thumbup.gif ,o drugeliu grozis wub.gif
Atsakyti
O kazi, kiek laiko galima laikyti is namie daryto marcipano torto papuosimus? ar jie turi saldytuve stoveti g.gif ?
Atsakyti
siaip marcipanas yra laikomas kambario temperaturojo,is jo padarytos figureles taip pat smile.gif as cia kalbu apie pirktini.
Atsakyti
šiandien mano vaikui 1 metai 11 mėnesių, jo 1,5 metukų jubiliejaus beždžionėlė iki šiol sėkmingai tebestovi virtuvės spintelėje 4u.gif taigi 5 mėnesius jai nieko nenutiko 4u.gif Zuliaska wub.gif wub.gif wub.gif be žodžių wub.gif
Atsakyti