Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 19, 19:09)
apzios apzios
jis nera jau toks didelis,viso torto svoris 1,3kg

Eik eik blink.gif tai gal vien to "daikto" toks svoris? Ar viso torto?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 19, 19:09)
Negali zinot zmoniu galimybiu  laugh.gif neapzios, tai apgrauz  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 19, 19:11)
Eik eik  blink.gif tai gal vien to "daikto" toks svoris? Ar viso torto?

Gi raso Viso torto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 19, 19:11)
Eik eik  blink.gif tai gal vien to "daikto" toks svoris? Ar viso torto?

viso torto ir su apacia
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 19, 19:12)
viso torto ir su apacia

Tai is ko tas daikciukas? Kazkaip man tai vien puosimas mase kokius 500 g svorio duoda, tai kiek ten gryno torto tada... atrodo tai galingai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, visu pirma lenkiu galvas pries jusu darbus 4u.gif ir turiu toki gal kvailoka klausima: niekaip nesuprantu, kaip ta spalvota marcipano mase i6gaunat? ar reikia tuos dazus iminkyti i ja, ar kaip? nes planuoju daryti marcipaninius papuosimus tortui (figureles) ir nesuprantu sito dalyko, man cia mistika g.gif
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2010 08 19, 20:02)
Sveikos, visu pirma lenkiu galvas pries jusu darbus  4u.gif  ir turiu toki gal kvailoka klausima: niekaip nesuprantu, kaip ta spalvota marcipano mase i6gaunat? ar reikia tuos dazus iminkyti i ja, ar kaip? nes planuoju daryti marcipaninius papuosimus tortui (figureles) ir nesuprantu sito dalyko, man cia mistika  g.gif

Taip iminkai dazus i mase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2010 08 19, 20:02)
Sveikos, visu pirma lenkiu galvas pries jusu darbus  4u.gif  ir turiu toki gal kvailoka klausima: niekaip nesuprantu, kaip ta spalvota marcipano mase i6gaunat? ar reikia tuos dazus iminkyti i ja, ar kaip? nes planuoju daryti marcipaninius papuosimus tortui (figureles) ir nesuprantu sito dalyko, man cia mistika  g.gif

Iminkyt biggrin.gif
Atsakyti
Taip ir maniau, dekui 4u.gif . O kur Kaune perkat dazu?
Atsakyti
ir aš klausimuką turiu ax.gif
kiek dedat alkoholio torto sulaistymui g.gif
kepiau juodą mišką, vyšnias apie pusvalanduką pamirkiau vyšnių likeriuke ir tuo likeriuku gal 100ml + vyšnių kompoto 200ml, nu ir valgytojai sako mažoka šnapso, tai kiek dėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 19 rugpjūčio 2010 - 19:37
QUOTE(-Radė @ 2010 08 19, 20:34)
ir aš klausimuką turiu  ax.gif
kiek dedat alkoholio torto sulaistymui  g.gif
kepiau juodą mišką, vyšnias apie pusvalanduką pamirkiau vyšnių likeriuke ir tuo likeriuku gal 200 + vyšnių kompoto 100, nu ir valgytojai sako mažoka šnapso, tai kiek dėt  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tegu uzsigeria snapsu, jei truksta... o jei rimtai, tai as viena karta Negro bucini suliejau vien amaretu, nu gausiai gausiai, tai sake super buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 08 19, 20:34)
ir aš klausimuką turiu  ax.gif
kiek dedat alkoholio torto sulaistymui  g.gif
kepiau juodą mišką, vyšnias apie pusvalanduką pamirkiau vyšnių likeriuke ir tuo likeriuku gal 200 + vyšnių kompoto 100, nu ir valgytojai sako mažoka šnapso, tai kiek dėt  g.gif

gabaliuką torto ir stiklinę šnapso į skyles kaip svočios tortui, gal tada pakaks lotuliukas.gif nekreipk Tu dėmesio, torto reikia ragauti, o ne gerti 4u.gif

K.Lapelyte, iš ko visgi falas, a??? nes man iš medučio gavosi 2,5 kg doh.gif tik čia jo nerodysiu, jis LABAI ARABIŠKO dydžio, užmėtysit čia mane akmenimis už formas lotuliukas.gif

Atsakyti