Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 18, 21:26)
na čia gal tik aš tokia smulkmeniška ne ten kur reikia  blush2.gif  doh.gif  mano bėda čia....

o aš manau čia nesikabinėjimas, nes man mama su sese dažnai sako, nusipirk vienspalvio popieriaus, ir daryk padėklus, nes dažnai visą vaizdą popierius gadina. tad yra tikrai žmonių kurie mato padėklus.
padariau tortuką
snikersas, pastiliažas ir aisingas, jau naktis tai fotkint sunku
user posted image
šiaip čia asseni kopija, man būtų kaip ir viskas gerai, tik batai ne kokie, nors realiai jie normalesni nei fotkėj smile.gif blogu kampu nufotkinau smile.gif
Atsakyti
naitas, aciu uz sveikinima smile.gif o jau sugebejimas tavo trukumus paversti privalumais, su tokia iskalba pirsliene turetumei buti biggrin.gif

Jolka999, isties buna visokiu tvoreliu ir isties ji kitokia, bet kai tik nuemiau popieriu ir su drauge paziurejome i ta tvorele, iskart pasakeme, kad reiktu kita syk tankesne daryt, as jau isivaizduoju koki torta su tvorele, bet kazkodel isivaizduoju tokia, kaip veduokle ar 'karalienes apykakle' - manau suprantat, kokia turiu galvoje smile.gif

zuliaska, man labai grazu, kai taip graziai su aisingu padarei rastus, o ir simetrija man labai ziurisi 4u.gif Grazus ir skoningas torciukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 18 rugpjūčio 2010 - 23:26
QUOTE(airius @ 2010 08 18, 21:19)
eda.dita- jei nesikabinejant, tai pamacius tortuka pirma mintis buvo- toks bagotas, turtingas... bigsmile.gif

airius, tai galima kabinetis, juk as irgi matau trukumus, bet idomu ir kitu nuomone. Pvz. - man asmeniskai tvoreles aukstis neuzkliuvo, o stai merginos issake, kad auksta. Vadinas reikes atkreipti demesi ir bent siek tiek zemesne daryt, kita syk, kai sumastysiu tora tvorele puosti smile.gif

Mes jau paragavome si torta - skonis fantastiskas, bet jau sotumas - nesvietiskas, net gabalelio neistengiau suvalgyti doh.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius, as nieko blogo neiziurejau toje tvoroje. Pagal mane tas azuras gali but bet koks. Ir aukstas ir zemas. Dar ne kiekvinas sugebes taip plonai uztept sokolada, dar su rastu, o ne bile kaip ir pritvirtinti prie torto. Man labai patiko. Sutikciau su naitu, kad tai priduoda tortui elegantiskumo

Bet jau puslapis tokios bjaurios spalvos, kad ner noro cia ir eit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 18 rugpjūčio 2010 - 23:58
Asseni, tu uzeik, uzeik cia dazniau, nes tavo nuomone, bent jau man asmeniskai, labai svarbi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 19, 00:04)

labai fainas tortukas wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 08 19, 00:45)
Bet jau puslapis tokios bjaurios spalvos, kad ner noro cia ir eit

jau neberadai prie ko prisikabint tai jau spalva puslapio bloga umn.gif jok'as jei ką biggrin.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif reik asseni dėkot už įdėja, nes viskas copy paste smile.gif pati vaikui krikštynom norėčiau tokio torto
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 19, 01:04)
o aš manau čia nesikabinėjimas, nes man mama su sese dažnai sako, nusipirk vienspalvio popieriaus, ir daryk padėklus, nes dažnai visą vaizdą popierius gadina. tad yra tikrai žmonių kurie mato padėklus.
padariau tortuką

ne, ne padėklą žmonės mato. Žmonės mato VISUMĄ. Padėklas tai kaip žmogui drabužis. Užsivilksi suplyšusį ar nesuderintą, iš karto aplinkiniai keistai reaguoja. Na ir kas, kad viduje medutis ar meilė sudėta.. ax.gif

Tortas labai mielas.. ir tas meškiukas tikrai Asseni stiliaus rolleyes.gif .
cha cha cha.. tik va fone tai netinkamam nufotkintas.. reik vienspalvio cool.gif .. kodėl neklausai mamos unsure.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 19, 01:24)
naitas, aciu uz sveikinima  smile.gif o jau sugebejimas tavo trukumus paversti privalumais, su tokia iskalba pirsliene turetumei buti  biggrin.gif

rolleyes.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 19, 08:35)
labai fainas tortukas  wub.gif
jau neberadai prie ko prisikabint tai jau spalva puslapio bloga umn.gif jok'as jei ką biggrin.gif

jokE, jeigu ką biggrin.gif

peace 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 19 rugpjūčio 2010 - 10:29
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 18, 23:04)

Ar galit duoti linka pagal kuri siuos kedus daret ax.gif Is anksto dekoju...
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 19, 11:41)
Ar galit duoti linka pagal kuri siuos kedus daret  ax.gif  Is anksto dekoju...

Virsutineje papuosimu temoje. Nors as niekad nedarau pagal originala. Visada ka nors pakeiciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 19 rugpjūčio 2010 - 12:19
QUOTE(Asseni @ 2010 08 18, 11:15)
Nu dar papildysiu. Jus nelyginkit Cipciuko pastilazo ir pastilazo lipdymui. Tai gi du skitringi receptai ir kiekiai.

Perkeliu cia receptus. Raudonai pazymejau skirtumus skystu produktu. Tai kaip Jus norit, kad ir vienu ir kitu atvieju butu tas pats pudros kiekis.  g.gif

Lipdymui
1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
120 gr. krakmolo.
250 gr. cukraus pudros,
Aliejaus nera

Dengimui
1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
60 ml. vandens ,
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .
Gal blogai receptus skaitot?

zuliaska, taip, tik is pastilazo lipdymui. Jis minkstas, malonus, bet labai tvirtas. Laikau neilgai, nes greitai sunaudoju, bet ir po 2-ju savaiciu jis maiselyje gan minkstas ir be problemu galima dirbt

O as va katik pabandziau padaryti mase pastilazo lipdymui ir man 60ml vandens ten per daug gerai kad ne visa supyliau gal koki 10ml maziau i r tai ji per minksta.
Ogal ji turi pastoveti kad apstinktu net nezinau ar dar cukraus pudros deti gal patarsit nes neradau aprasymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 08 19, 14:38)
O as va katik pabandziau padaryti mase pastilazo lipdymui ir man 60ml vandens ten per daug gerai kad ne visa supyliau gal koki 10ml maziau i r tai ji per minksta.
Ogal ji turi pastoveti kad apstinktu net nezinau ar dar cukraus pudros deti gal patarsit nes neradau aprasymo g.gif

Maziau vandens reik, as dedu 3 saukstus biggrin.gif kas antram puslapy ta pamenu biggrin.gif tada viskas gaunasi iskart idealiai smile.gif
Atsakyti