Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zibute77 @ 2010 08 18, 18:55)
padariau kita porcija pastilazo, tai si karta viskas gavos pukiai, siek tiek limpa prie ranku, bet siaip viskas puiku. o vakar jauciu zinau, kur klaida padariau, susimaisiau ir cukraus pudros visu 110g idejau maziau. O poto atejus cia skundziuos, oi tai  doh.gif
soriux ax.gif

Labai saunu, kad pavyko. Padek ji pagulet, jis susigules ir nelips prie ranku. Arba ka nors darant tiesiog pakrakmolink siek tiek rankas ir darbo pavirsiu
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 18, 17:55)
eda.dita su gimtadieniu tave happybday.gif
padariau kita porcija pastilazo, tai si karta viskas gavos pukiai, siek tiek limpa prie ranku, bet siaip viskas puiku. o vakar jauciu zinau, kur klaida padariau, susimaisiau ir cukraus pudros visu 110g idejau maziau. O poto atejus cia skundziuos, oi tai  doh.gif
soriux ax.gif

Aciu uz sveikinimus.

O del pastiliazo, puiku, kad gavos - gerai, kai suprantame, ka darem ne taip - kita syk nesikartos klaidos smile.gif

As pasidariau dabar rozytes ir ryt dar vienas torciukas laukia - mat sestadieni dar bus sveciu antpludis smile.gif bandysiu kurti dvieju aukstu torciuka, kur dominuos balta ir raudona. Na ziuresim kas gausis.
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 18, 17:08)
koks sunkus  blink.gif

jis sunkus, nes dvi skardines koncervuotu kriausiu sudejau o ir surio 500g., grietineles 400 g. ir dar jogurto apie 500 g. jau neskaitant biskvitu, sulaistymo ir papuosimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 18, 18:02)
]
Pasidovanojau sau siandiena gimtadienio proga si torciuka:
3,5 kg. mascarpones surio tortas su kondencuotu pienu, kriausemis ir migdolais.
Puosta sokolado tvorele ir grietineles kremu. Geles is pastiliazo.

su gimtadieniu.....torčiukas atrodo labai skaniai...tik vat tvorele reiketu tankesne daryti.....o šiaip viskas ok......norečiau dabar gabaliuko prie kavytes..... ax.gif

QUOTE(rutyte11 @ 2010 08 18, 18:43)
Merginos kokietortai  wub.gif
O dabar atejau pagalbos, jus man pasakykit jei darysiu toki torta ir kur melyna pilsiu dekorgeli, kazin ar gerai jis pjausis?

tikrai gerai pjaustysis.....decorgelis gi toks kaip pasakyti ne skystas,bet jis ir nekietas buna.....

pora torčiuku....

medutis,MMG
user posted image

tortas su mascarpones suriu.....lektuvelis irgi toks pat tortas,skirtas mažam žmogučiui......
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 18, 21:12)

tortas su mascarpones suriu.....lektuvelis irgi toks pat tortas,skirtas mažam žmogučiui......

koks fainas šitas wub.gif wub.gif wub.gif

aš šiandien kažkokia nenormali ir baisiai priekabi blush2.gif rytoj turbūt gailėsiuos lotuliukas.gif doh.gif šįkart kibsiu prie padėklo... ne tik jūsų.. dažnai pastebėjau klad pas kelias jie eina ne į temą blush2.gif na suprantu nusiperkat ruloną popieriaus ir paskui traukiat.. nu bet negi negalima balto nusipirkt. ar kokio vienspalvio ax.gif toks fainas lėktuvėlis ir taip tas padėklas vaizdą gadina sad.gif

vėlgi nieko nenoiru įžeist 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 18, 20:12)

pakviesciau puodeliui kavos ir torto gabaleliui, tik gyvenu ne LT smile.gif

Torciukai vienas uz kita grazesni thumbup.gif , tiek meskiukas, tiek lektuvelis . O i padekla net demesio neatkreipiau blink.gif , paskui sugrizau, paziurejau dar karta - nei jis trukdo, nei jis priduoda kazka. Galima manyti, kad tai dangus melynas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 18 rugpjūčio 2010 - 20:25
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 18, 21:24)
O i padekla net demesio neatkreipiau 

na čia gal tik aš tokia smulkmeniška ne ten kur reikia blush2.gif doh.gif mano bėda čia....
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 18, 21:24)

Torciukai vienas uz kita grazesni  thumbup.gif , tiek meskiukas, tiek lektuvelis . O i padekla net demesio neatkreipiau  blink.gif , paskui sugrizau, paziurejau dar karta - nei jis trukdo, nei jis priduoda kazka. Galima manyti, kad tai dangus melynas  biggrin.gif

na man irgi netrukdo padeklo spalva...kaip tik su melynom juostelem.....
merginos jau kitasyk nežinot prie ko kabinetis.....sorry irgi nenoriu nieko yžeisti..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 18, 21:27)
merginos jau kitasyk nežinot prie ko kabinetis.....sorry irgi nenoriu nieko yžeisti..... 4u.gif

friends.gif nesipykstam 4u.gif aš nesikabinėju 4u.gif šiaip pastebėjimas ir tiek smile.gif
Atsakyti
SU GIMIMO DIENA 4u.gif happybday.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 18, 19:02)

man ši tvorelė pasirodė labai STILINGA ir graži wub.gif Neliko ji labai plika, nes tarpeliuose žybsi deimantai cool.gif . Man patinka, kad tas šokolado plonumas taip gražiai išsimuša kreminės spalvos grietinėlės fone. Ir kad ta tvorelė žymiai aukštesnė už tortą. Tortas sunkus, bet ta tvorelė priduoda trapumo ir elegancijos.

Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 08 18, 15:41)
Ai man taip gražiau pasirodė tongue.gif

Man tai laaabai grazus masiniukas, tavo masiniukas, kaip nori taip ir dazai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
eda.dita- jei nesikabinejant, tai pamacius tortuka pirma mintis buvo- toks bagotas, turtingas... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 18, 21:27)
na man irgi netrukdo padeklo spalva...kaip tik su melynom juostelem.....

drinks_cheers.gif kita syki atrodo,kad kitos tik ir iesko prie ko prikibti doh.gif jei negali prie torto,tai bent prie padeklo ax.gif

akvilyte,netaikau tau asmeniskai,kalbu aplamai smile.gif ,nes paskutiniu metu dauguma tortuose iesko tik trukumu rolleyes.gif

3,5 kg. mascarpones surio tortas su kondencuotu pienu, kriausemis ir migdolais.
Puosta sokolado tvorele ir grietineles kremu. Geles is pastiliazo.

user posted image

saunuole jus! puiku torta pasidovanojot thumbup.gif tikiuosi kepsit dazniau 4u.gif

kas del tvoreles,juk ir gyvenime ju buna visokiu biggrin.gif aukstu,zemu, ir pan biggrin.gif taip kad,nieko blogo,kad ji reta ir aukstoka,bet uztat kitokia nei visu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 18 rugpjūčio 2010 - 23:00