Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kice @ 2010 08 18, 16:48)
teks ir man krutine daryti siam savaitgaliui.. Bet ka sugalvoti mergvakariui? "tas daiktas" - per stipru.. kazko nori svelnesnio.. smile.gif

idėjų temoj buvo neblogos kelios mintys mirksiukas.gif pažiūrėk ten bigsmile.gif

faini papuliai ax.gif kas viduj???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 18 rugpjūčio 2010 - 15:57
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 18, 16:56)
idėjų temoj buvo neblogos kelios mintys  mirksiukas.gif  pažiūrėk ten  bigsmile.gif

faini papuliai  ax.gif  kas viduj???

dzentelmenu tortas
kapota tesla
idaras
grietinele,sviestas,kondensuotas pienas,anakardziu riesutai
Atsakyti
As kazkada norejau papulius daryti, bet pabijojau, kad neisgausiu odos spalvos, tad kol nenusipirkau naturalios odos spalvos dazu - kol kas susilaikysiu, o ir progu artimiausiu metu nenusimato smile.gif
Labai grazus tortas, k .lapelyte 4u.gif Kokia spalva oda dazei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 18, 17:36)
As kazkada norejau papulius daryti, bet pabijojau, kad neisgausiu odos spalvos, tad kol nenusipirkau naturalios odos spalvos dazu - kol kas susilaikysiu, o ir progu artimiausiu metu nenusimato smile.gif
Labai grazus tortas, k .lapelyte  4u.gif Kokia spalva oda dazei?  ax.gif

dejau morkines,geltonos ir rudos. taip vis dadedama po truputi ir minkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 18, 16:37)
dejau morkines,geltonos ir rudos. taip vis dadedama po truputi ir minkiau 4u.gif

Nu labai naturali spalvele gavos, sakyciau - super thumbup.gif
Papildyta:
Pasidovanojau sau siandiena gimtadienio proga si torciuka:
3,5 kg. mascarpones surio tortas su kondencuotu pienu, kriausemis ir migdolais.
Puosta sokolado tvorele ir grietineles kremu. Geles is pastiliazo.

user posted image

Kazkuri is dalyviu labai grazius koliazus is nuotrauku padaro, tai as tokiu nemoku, bet ideja nusivogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 18, 18:02)

Kazkuri is dalyviu labai grazius koliazus is nuotrauku padaro, tai as tokiu nemoku, bet ideja nusivogiau  ax.gif

koks sunkus blink.gif

aš pakritikuosiu blush2.gif man asmeniškai tvorelė per reta ir per aukšta ax.gif ir gėlių spalva man nedera ax.gif bet čia tik man biggrin.gif

į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 18, 17:08)
koks sunkus  blink.gif

aš pakritikuosiu  blush2.gif  man asmeniškai tvorelė per reta ir per aukšta  ax.gif  ir gėlių spalva man nedera  ax.gif bet čia tik man  biggrin.gif

į sveikatą  4u.gif 

Taip, taip, as tvorele kitasyk daryciau tankesne, kai padariau ir nuemiau popieriu, iskart ta pati pasakiau smile.gif , bet kaip pirma kart darius, isvis nelabai isivaizdavau kas gausis smile.gif Del aukscio, tai man ji neatrodo per auksta, na bent kai ziuriu originaliai g.gif
O del geliu spalvos tai cia kuriozas toks gavos - dariau as jas baltas, isivaizduodama, kad grietineles kremas bus baltas lotuliukas.gif O kas rezultate gavos? Grietineles kremas - gelsvas. Dar tas rozeles buvau paspalvinus rudu siek tiek, paskui auksu paspalvinau, kad nelabai skirtus nuo grietineles kremo, bet... kai ejau fotkinti jau papuosus torta, i duris paskambino pastininkas ir atnese pearl slavos purskala. As buciau ne as, jei neisbandyciau - tai va ir uzpurskiau ant to aukso dar perla, kuris pramuse viska ir geles patapo graziai perlines lotuliukas.gif
Zodziu ... kaip mano mama sakytu - is didelio rasto, isejo is krasto lotuliukas.gif

Uz koliazo ideja, aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 18, 18:02)
Nu labai naturali spalvele gavos, sakyciau - super  thumbup.gif
Papildyta:
Pasidovanojau sau siandiena gimtadienio proga si torciuka:

Kazkuri is dalyviu labai grazius koliazus is nuotrauku padaro, tai as tokiu nemoku, bet ideja nusivogiau  ax.gif

su gimimo diena birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 18, 18:22)

man irgi baisiai knietis tvorelę išmėgint.. ale progos baigės lotuliukas.gif išsikepiau rafaelo, bet toooookio dydžio gavos blink.gif tai jaučiu dalinsiu į du lašelius ir vienas bus kas priklauso ant kito reiks [amėgint g.gif bet gal iš balto šikolado g.gif nors jau paragavus kas ten per saldibybė gavos tai man jau ten nieko nesinori.. bet pribumbasų išmėgint norisi...

beje beveik visas tvoreles kurias mačiau tai buvo tooookios aukštos g.gif man kažkaip atrodo kad max 1 cm turėtų išlįst virš torto g.gif arba nei trupučio neišlįst g.gif nu bet aš visada ne kaip normalūs žmonės lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos kokietortai wub.gif

O dabar atejau pagalbos, jus man pasakykit jei darysiu toki torta ir kur melyna pilsiu dekorgeli, kazin ar gerai jis pjausis?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 18, 17:26)
beje beveik visas tvoreles kurias mačiau tai buvo tooookios aukštos  g.gif 

na as irgi lyg ziurejau pirmoje papuosimu temoje ir ten ji buvo islindus virs torto, tik gal ten paskui dzipukus kai sudejo, tai ji kiek zemesne atrode. As dzibavau per nedideli antgaliuka, tai jie smulkuciai tokie gavos, todel tas aukstis ir isliko, o dar ti jokia retai, tai tai ir krenta i akis. Tik is virsaus neatrodo labai auksta, o is sono matos smile.gif, tai sodinsiu svecius ant aukstesniu kedziu, kad ne taip matytus lotuliukas.gif

k.lapelyte - aciukas smile.gif

rutyte11 - niekad nieko nedariau su dekorgeliu, tad patarti nieko negaliu, deja schmoll.gif
Atsakyti
eda.dita su gimtadieniu tave happybday.gif
padariau kita porcija pastilazo, tai si karta viskas gavos pukiai, siek tiek limpa prie ranku, bet siaip viskas puiku. o vakar jauciu zinau, kur klaida padariau, susimaisiau ir cukraus pudros visu 110g idejau maziau. O poto atejus cia skundziuos, oi tai doh.gif
soriux ax.gif
Atsakyti