Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2010 08 13, 11:18)
o iš paprasto sviestinio kremo ir spaudi rožes???

Aha, iš paprasto (sviestas+kondensuotas pienas 2:1).

Akvilyte, labai gražus šrekas ir jo pelkė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simike: 13 rugpjūčio 2010 - 10:04
QUOTE(simike @ 2010 08 13, 05:26)
Labas rytas, aš taip pat naujokė, įkeliu išvargtus vakarykščius tortukus. Abudu jogurtiniai su persikais, vienas puoštas tais pačiais persikais ir avietėm iš sodo  biggrin.gif , grietinėle (nuo karščio tižo kaip nežinau kas doh.gif ), o antras puoštas irgi grietinėle, tik gėles sviestinio kremo (puošimo idėja kažkada užmatyta internete, nes aš dar bijau eksperimentuoti su savo fantazija rolleyes.gif ).
Tik fotiko neturiu, tai telefonu foto dariau, tai gal šiek tiek prasta kokybė  blush2.gif

Dailus torciukai, o rozes..... bigsmile.gif
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 13, 07:11)
Na ka...prisiruosiau...pasirodysiu ir as su savo tokio tipo pirmu blynu blush2.gif
(Bet po sitokio vargo...nusprendziau kad tokiu tortu gamyba toli grazu ne man) verysad.gif  doh.gif
Tortukas "snikersas"(kitoks nei originalas), mmg, aisingas (ar bent jau kazkas panasaus i tai) doh.gif

Tvarkingas tortas, o dar pirmas - graziai atrodo 4u.gif O koks cia snikersas?

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 13, 08:44)
nešu savo šrekišką temą  doh.gif  kaip norėjau nesigavo, bet yra kaip yra.... lenkiu galvas prieš tas kurios super figūrėles lipdo.... nes vakar šreką dvi valandas lipdžiau  lotuliukas.gif

medutis, mmg, pastiliažas...

Srekas su visa trioba pribloske bigsmile.gif Suuuuper grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte, koks šrekiukas thumbup.gif įdomiai atrodo torčiukas bigsmile.gif
Atsakyti
Superinis Srekas - superinis!!!
Vakar dariau paprasciausias rozytes ir padariau isvada, kad tokiais ilgais nagais negalima nieko lipdyti blink.gif , teks kirptis nagucius, jei noresiu kazka idomesnio islipdyti bigsmile.gif Apie toki sreka, tai man tik pasvajot, kol kas smile.gif
akvilyte - pagarba uz toki meistriska torta 4u.gif
Atsakyti
mano pirmieji batukai...
viduj medutis, išorė MMG ir aisingas
user posted image
Atsakyti
Labai labai gražu, ir batukai tokie lengvučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 13, 10:44)
nešu savo šrekišką temą  doh.gif  kaip norėjau nesigavo, bet yra kaip yra.... lenkiu galvas prieš tas kurios super figūrėles lipdo.... nes vakar šreką dvi valandas lipdžiau  lotuliukas.gif

medutis, mmg, pastiliažas...

super !
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 13, 12:08)
mano pirmieji batukai...
viduj medutis, išorė MMG ir aisingas
[

mane nervuoja tie batukai.. kai tik uzmatau - persvieciami, lengvuciai, idealus.. noriu tokiu, o nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 13, 11:21)

mane nervuoja tie batukai.. kai tik uzmatau - persvieciami, lengvuciai, idealus.. noriu tokiu, o nemoku biggrin.gif

iki idealumo ten toli gražu cool.gif lipinau porą valandų ir keikiausi... man mieliau arkliukus ir vežimėliu daryt, nei batukus, labai daug darbo prie jų doh.gif
Atsakyti
spyglis2, kaip man patinka tokios spalvos wub.gif gal ir vargas su tais bačiukais, bet grožis atperka thumbup.gif čia su medžiagyte darei ir aisingu?
Atsakyti
Akvilyte,nugis tikras Sreko namas thumbup.gif
Spyglis2,tobulai man atrodo,ne per daug ne per mazai,saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 13, 11:39)
čia su medžiagyte darei ir aisingu?

jo, su organza ir aisingu 4u.gif

Akvilyte, man labai čiotkas šrekas, kopijuoju, nes reikės ir man su šreku susijusių idėjų ax.gif
Atsakyti
Syglis2, pasaka, ne tortas wub.gif Jau toks lygutėlis, skoningas, nieko nei pridėsi, nei atimsi 4u.gif
Atsakyti