Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2010 08 16, 20:06)
eik tu nesąmonė ten gavos, norėjau su kakava padaryt blizgų šokolada... viskas bėgo, tikra tragedija. buvau bezė pasidarius, tai ji subliuško nes kakavos pridėjau... o tokią gerą išviriau... ai nu žodžiu čia nevykėlis smile.gif

Nesinervuo 4u.gif visiems pasitaiko nesekmiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 16, 19:21)
nišminkei gerai  mirksiukas.gif  bent jau man paprasciausiai pasiskleidzia kai imi kočioji į pailgą gabalą.. perlenki, vel rutulioji, vel perlenki ir tt  biggrin.gif

ant barbes ten isvis ji nedazyta,tik su teptuku nutepliojau,bet kiek bandziau po mazai nudazyti tesla tai ji man kazkaip patysta ir lb limpa prie ranku unsure.gif
isvis su dazais dar nlb gaudausi,kokius reiketu naudoti dazymui,ir KAIP isgauti ryskias spalvas? va pvz nusipirkau kazkokius ''paste'' violetinius,bet sumaisius su tesla,tesla istyso,lipo ir ta spalva gavosi visai ne tokia violetine kokia indelyje. turiu ir kazkokiu milteliu bet ju spalvos tokios blankios ir jie su blizgesiu,man rodos ten tie ''dusting powder''...gal galit kas isaiskint mam kaip ten su tais dazais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 15, 22:34)
tai gal jums nereikalingas? Paimciau smile.gif

tai gal dar palaikysiu, gal ismoksiu kada. tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 16, 21:06)
eik tu nesąmonė ten gavos, norėjau su kakava padaryt blizgų šokolada... viskas bėgo, tikra tragedija. buvau bezė pasidarius, tai ji subliuško nes kakavos pridėjau... o tokią gerą išviriau... ai nu žodžiu čia nevykėlis smile.gif

jeigu gera beze,tai kakava tikrai niekuo negalejo pakenkt.....išbandyta ne karta.....
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2010 08 17, 07:42)
ant barbes ten isvis ji nedazyta,tik su teptuku nutepliojau,bet kiek bandziau po mazai nudazyti tesla tai ji man kazkaip patysta ir lb limpa prie ranku  unsure.gif
isvis su dazais dar nlb gaudausi,kokius reiketu naudoti dazymui,ir KAIP isgauti ryskias spalvas? va pvz nusipirkau kazkokius ''paste'' violetinius,bet sumaisius su tesla,tesla istyso,lipo ir ta spalva gavosi visai ne tokia violetine kokia indelyje. turiu ir kazkokiu milteliu bet ju spalvos tokios blankios ir jie su blizgesiu,man rodos ten tie ''dusting powder''...gal galit kas isaiskint mam kaip ten su tais dazais  blush2.gif

Kai gamini mase ir nori ryskios spalvos, dazus dek, kai tirpini zelatina, o tada jau cukraus pudra dek 4u.gif Gaunasi grazios ryskios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 08 17, 10:47)
Kai gamini mase ir nori ryskios spalvos, dazus dek, kai tirpini zelatina, o tada jau cukraus pudra dek  4u.gif  Gaunasi grazios ryskios spalvos  mirksiukas.gif

O ar yra skirtumas miltelinius ar pvz kaip pasta tirstumo dazus naudosiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2010 08 17, 11:57)
O ar yra skirtumas miltelinius ar pvz kaip pasta tirstumo dazus naudosiu?  ax.gif

Manau nera jokio skirtumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 17, 12:14)
jeigu gera beze,tai kakava tikrai niekuo negalejo pakenkt.....išbandyta ne karta.....

TIKRAI JI PAKENKĖ, gali sakyt ką nori, bet tik ją supyliau plakdama ir pradėjo viskas bliūkšti. nes aš jau taip nepagailėdama kakavos privariau, tai ir pakenkė. tai va aš tikrai žinau kad nuo to, galim nesiginčyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 08 17, 12:24)
Manau nera jokio skirtumo  4u.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 17, 15:09)
TIKRAI JI PAKENKĖ, gali sakyt ką nori, bet tik ją supyliau plakdama ir pradėjo viskas bliūkšti. nes aš jau taip nepagailėdama kakavos privariau, tai ir pakenkė. tai va aš tikrai žinau kad nuo to, galim nesiginčyti smile.gif

kakava reikia atsargiai ymaišyti y jau išplakta beze......bet jei tu sakai,matyt geriau žinai...... blush2.gif

tortas su grietinele,jogurtu ir vaisiais,MMG,puodelis iš pastilažo
user posted image
kokybe foto žiauri,nes fotkinau velai vakare po lempos šviesa...... doh.gif
kitas-medutis,MMG
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 17 rugpjūčio 2010 - 15:12
QUOTE(kirbe @ 2010 08 17, 15:53)
kakava reikia atsargiai ymaišyti y jau išplakta beze......bet jei tu sakai,matyt geriau žinai...... blush2.gif

tai va klaidą padariau smile.gif))) aš plakdama supyliau smile.gif)))) tai va matai kokią nesąmonę padariau, kitą kart žinosiu smile.gif)))) ačiū už info, tortukai tavo kaip visada liuksiški wink.gif
Atsakyti
turiu pora klausimeliu, kai darai pastiliaza dekoraciju lipdymui:
1. tai butinai turi buti citrinos rugstis grudeliais ar gali buti citrinu sultys?
2.ir ar gliukoze jau skysta pirktine tinka, o ne milteliai ir kiek jos reikia?.
cia receptas kur reikia 250g cukraus pudros ir 120g krakmolo ir t.t

buciau dekinga uz atsakyma
Atsakyti