Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 16, 16:53)
na jaučiu reiks kurią dieną išsibandyt pasidaryt kiek iš vieno gaunas  g.gif

palyginus daug gaunasi iš vieno kiaušinio, tačiau baisiai nepatogu plakti. Šluotelės nepasiekia, kiek ten to vieno baltymo tėra. Ir kai supili sirupą, reik greitai plakti, o jei šluotelė nepasiekia.. g.gif arba aukštam inde kokiam nors plakti..
Atsakyti
na va pasidariau kaip liepe eda.dita, truputeli sviesto paprasto issiplakiau ir sumaisiau su tuo pirktiniu ir zinokite super duper gavos. esu labai patenkinta pirma karta aptepusi tortuka , dar laukia antras kartelis lygiai graziai padengti, manau irgi bus viskas puikiai. Tikrai tukstanti kartu aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
nu va matai, ateik va pasitark ir viską padarysi 4u.gif
Atsakyti
tai va, kad as vis tyliai skaitinedavau,uzeidavau kaip svecias pasidairyti koki nuostabus jusu tortai, bet poto nusprendziau prisiregistruoti, nes sveciui ne daug ka rodo, o dabar galiu ir paklausti ir daug daugiau visko paskaitineti. nuvijau kukluma i sona blush2.gif , smile.gif
Atsakyti
koks tortu grozis bigsmile.gif wub.gif saunuoles mergaites. 4u.gif
akvilyte perziurejau visa temuke,neturiu zodziu... bigsmile.gif kas per tortai... wub.gif ne tortai o meno kuriniai wub.gif

Atsakyti
Na atnesu savo blynus parodyti,daryti ant greicio.

Cia vargau su cipciuko pastiliazu,seip ne taip kazkas gavosi,zinau spalvu trukumas nes nesigavo pacios mases nudazyti (nesuprantu to dalyko),tai teptuku nutepliojau nes jau laikas spaude,realybej tas sijonas blizgejo graziai. vidui abrikosinis tortas.

http://i534.photobuc...ikstynos359.jpg

O cia antras blynas kada bandziau dengti torta,saldainiu mase,vidui medutis

http://i534.photobuc...ikstynos032.jpg

Aciu kas netyngit pamokinti,viskas ismokta tik is Jusu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 16 rugpjūčio 2010 - 19:28
Jav-simtas 4u.gif super ypac boruze
Adriu koks mielas drambliukas
Rugiagele- nesikabinek prie saves,viskas gerai labai gerai thumbup.gif
Zuliaska-sokoladu puosei?
Atsakyti
eik tu nesąmonė ten gavos, norėjau su kakava padaryt blizgų šokolada... viskas bėgo, tikra tragedija. buvau bezė pasidarius, tai ji subliuško nes kakavos pridėjau... o tokią gerą išviriau... ai nu žodžiu čia nevykėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2010 08 16, 19:04)
akvilyte perziurejau visa temuke,neturiu zodziu... bigsmile.gif kas per tortai... wub.gif  ne tortai o meno kuriniai  wub.gif

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(dzokada @ 2010 08 16, 20:23)
nesigavo pacios mases nudazyti (nesuprantu to dalyko),

nišminkei gerai mirksiukas.gif bent jau man paprasciausiai pasiskleidzia kai imi kočioji į pailgą gabalą.. perlenki, vel rutulioji, vel perlenki ir tt biggrin.gif

sijono forma faina bigsmile.gif

aš norėjau vietoj šreko barbe daryt, bet nepasirašė jubiliatė lotuliukas.gif nu ir apseisiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 16, 21:06)
eik tu nesąmonė ten gavos, norėjau su kakava padaryt blizgų šokolada... viskas bėgo, tikra tragedija. buvau bezė pasidarius, tai ji subliuško nes kakavos pridėjau... o tokią gerą išviriau... ai nu žodžiu čia nevykėlis smile.gif

norint kad sokoladas blizgetu reikia temperuoti.Kaitinti vonelej iki 38 laipsniu tempos,prie 30 istirps,tada atausinti iki 20-25 ir vel sildyti iki30-31.temperavimas trunka apie 30-40 minuciu.kadangi sokolado maseje gali buti nedideliu trintos kakavos gabaleliu,temperuojant jie tolygiai pasiskirsto ir blizga 4u.gif
Atsakyti
Merginos,pagelbekit blush2.gif siandien totuka liejau pirktine sokoladine glazura,bet gavosi toks rupletasPatarkit,ka daryt,kaip lygia apliet,arba gal Jus ekomenuosit koki glaju savo isbandyta.Noreciau ne tamsaus sokolado,o tokio pieninio(kaip iriso saldainio )spalva.Is anksto labai dekoju.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 16, 11:19)
Aviukas Sonas ir draugai smile.gif

Tailandietisku bananu tortas, dengta pastilazu, figureles - pusiau marcipanas, pusiau pastilazas, zolyte - aisingas. 2,5 kg.

Realiai ziurint - man nieko jame netruksta, o kazkaip nuotraukoj lyg tustoka...  g.gif ir suo pablyskes...  blush2.gif

isblyksi tu rytoj,kai gausi pylos nuo manes tongue.gif
dar jinai guodziasi atejus,viskas super duper 4u.gif
Atsakyti