QUOTE(zibute77 @ 2010 08 16, 01:33)
vistiek kaip ciuozia jis man lauk taip ciuozia.
Paskutini karta, kai torta kepiau, tai buvo toks sposas - paskaiciau recepte, kad geriau kambario temperaturos sviesta naudoti, tai as jo ir neidejau i saldytuva, o kita diena, jis buvo ne tik minkstas, bet beveik jau ir skystas - istizes visai. Kazkaip to nesureiksminau. Uzviriau piena su kiausiniu ir cukrumi bei vanile, dar ne visai atvesusi supyliau i ta istezusi suplakta sviesta ir gavos toks skystas, kad uztepti niekaip negalejau. Idejau i saldytuva, palaikiau 15 min., bet neturejau laiko laukti, tad paemiau i saldytuvo apie 50 gramu visai salto sviesto, imeciau i mikrobangine 10 sek. jis vos vos atsilo ir tada ji su mikseriu isplakiau iki purumo ir palengva pildama srovele ta nevykusi sharlotes krema toliau plakiau su mikseriu. Gavos normalus kremas, kuri lengvai tepiau ant torto ir idejau i saldytuva, kad astingtu. Veliau isemus dar labai plonu sluoksneliu patepiau sviestinuko
naitai, as butent ir noriu, kad ta tokia murzinoka ruda spalva ant geliu ir lapeliu susvelninti. Na kai atsius, jei spes , tai pameginsiu ant vieno lapelio uzpurksti ir paziuresiu kaip atrodo. Aciukas uz patarimus
Jav, jau kai pamaciau tavo boruze tokiom seksovom akytem, pasakiau garsiai WOW. Na tikrai super!!! Ir kiti du tortukai labai grazus, ypac su zaliom rozemis - toks originalus
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 16, 10:19)
pati tu pablyskus!!! Nuostabus tortas ir tikrai nieko jam netruksta, ir figureles labai meistriskai nulipdytos, ir spalvos suderintos, ir zolyte smulki! Vienu zodziu - nevaryk Dievo i medi sakydama, kad kazko truksta. Net ir foto - nuostabu, jau nekalbu, kad realiai, tikriausiai, dar graziau