Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zibute77 @ 2010 08 16, 01:33)
vistiek kaip ciuozia jis man lauk taip ciuozia.


Paskutini karta, kai torta kepiau, tai buvo toks sposas - paskaiciau recepte, kad geriau kambario temperaturos sviesta naudoti, tai as jo ir neidejau i saldytuva, o kita diena, jis buvo ne tik minkstas, bet beveik jau ir skystas - istizes visai. Kazkaip to nesureiksminau. Uzviriau piena su kiausiniu ir cukrumi bei vanile, dar ne visai atvesusi supyliau i ta istezusi suplakta sviesta ir doh.gif gavos toks skystas, kad uztepti niekaip negalejau. Idejau i saldytuva, palaikiau 15 min., bet neturejau laiko laukti, tad paemiau i saldytuvo apie 50 gramu visai salto sviesto, imeciau i mikrobangine 10 sek. jis vos vos atsilo ir tada ji su mikseriu isplakiau iki purumo ir palengva pildama srovele ta nevykusi sharlotes krema toliau plakiau su mikseriu. Gavos normalus kremas, kuri lengvai tepiau ant torto ir idejau i saldytuva, kad astingtu. Veliau isemus dar labai plonu sluoksneliu patepiau sviestinuko smile.gif

naitai, as butent ir noriu, kad ta tokia murzinoka ruda spalva ant geliu ir lapeliu susvelninti. Na kai atsius, jei spes smile.gif, tai pameginsiu ant vieno lapelio uzpurksti ir paziuresiu kaip atrodo. Aciukas uz patarimus drinks_cheers.gif

Jav, jau kai pamaciau tavo boruze tokiom seksovom akytem, pasakiau garsiai WOW. Na tikrai super!!! Ir kiti du tortukai labai grazus, ypac su zaliom rozemis - toks originalus wink.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 16, 10:19)
ir suo pablyskes...  blush2.gif




pati tu pablyskus!!! Nuostabus tortas ir tikrai nieko jam netruksta, ir figureles labai meistriskai nulipdytos, ir spalvos suderintos, ir zolyte smulki! Vienu zodziu - nevaryk Dievo i medi sakydama, kad kazko truksta. Net ir foto - nuostabu, jau nekalbu, kad realiai, tikriausiai, dar graziau 4u.gif
Atsakyti
labai atsiprasau, kad taip ilgai neatsakiau, tiesiog vakar nakti parasiau ir nuejau miegot is tos nevilties, o siandien tik dabar pasijungiau kompa. As gyvenu ne Lietuvoje tai jau buna paruosti tie sviestiniai kremukai, tai butent ji naudojau blush2.gif
Jau net nebezinau ka reiks daryt, tikriausiai savo pasigaminti.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 16, 06:54)

Zibute77, sviestinis kremas bėga nuo torto??? kaip Jūs jį darėt??? sviestas kietas daiktas  g.gif  nu šilumoj gali patižti, bet kad bėgtų  unsure.gif kokį sviestin uką Jūs čia bandėt, gal dar galima viską pataisyti  4u.gif  4u.gif  4u.gif  greitai parašykit, bandysim pagelbėti  4u.gif


Man jis nera kad begtu, bet tiesiog kai ji tepi tai jis nekimba prie torto, pradeda ciuozti visas zemyn, bandziau ir i saldytuva kisti ir poto vel patepti tai zodziu kazkokia makalyne gaunas ir tiek. jis man nepasidengia graziai nors tu ka. Ir dar poto slapiuoja ties torto apacia. verysad.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 16, 11:19)
Aviukas Sonas ir draugai smile.gif

Tailandietisku bananu tortas, dengta pastilazu, figureles - pusiau marcipanas, pusiau pastilazas, zolyte - aisingas. 2,5 kg.


Superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2010 08 16, 03:25)


Jau boruzes grozis.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 16, 10:47)
As gyvenu ne Lietuvoje tai jau buna paruosti tie sviestiniai kremukai, tai butent ji naudojau blush2.gif
Jau net nebezinau ka reiks daryt, tikriausiai savo pasigaminti.


Jei tau pades, tai ir as gyvenu ne LT smile.gif tai esmes nekeicia. Net is cionyksciu s*** galima kazka isspausti biggrin.gif Kaip ir sakiau - pasiimk is saldytuvo sviestuko apie 100 - 150 gramu, imesk i mikrobangine iki 10 sek, kad vos, vos atsileistu tas absoliutus susalimas, tada su mikseriu ant didziausio galingumo isplak iki purumo, tada pilk plona srovele, tokiomis dozemis, o ne is karto - ta nevykusi sintetini sviestini kremuka, ipylus vis paplak ir kai matysi, kad koncistencija vel puri, tai dar vis dapilk, kol issiplaksi grazu, puru sviestini kremuka. Manau viskas bus ciki thumbup.gif Patarciau uztepus iskart deti i saldytuva nors pusvalandziukei.
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 16, 12:08)
Man jis nera kad begtu, bet tiesiog kai ji tepi tai jis nekimba prie torto, pradeda ciuozti visas zemyn, bandziau ir i saldytuva kisti ir poto vel patepti tai zodziu kazkokia makalyne gaunas ir tiek. jis man nepasidengia graziai nors tu ka. Ir dar poto slapiuoja ties torto apacia.  verysad.gif
Aciu

Praeita savaite ir man toks pokštas pasitaikė. Na, nekimba sviestinis prie torto kremo nors tu ką doh.gif Gal ir pasirodys juokingai blush2.gif , bet pirmiausia visą tortą apdengiau trupinukais (susirišo skystokas torto kremas), o po to jau sviestinis ir dengimo masė. Nežinau ar nenusišnekėjau čia blush2.gif , bet mane tie trupinukai tikrai išgelbėjo.
Atsakyti
Aciu labai jums merginos uz puikius patarimus. butinai pasinaudosiu, poto parasysiu kas gavosi. Dar karteli dekoju. 4u.gif
Atsakyti
Rugiagėle, BRAVO tortas, nei per daug, nei per mažai, aukso vidurys thumbup.gif

nu mat kaip, kitaip ir būti negali, jei karštą masę supylei į sviestą, juk jei neturit laiko laukti, meskit bliūdą į šaltą vandenį su ledukais, atvės kaip mat, ir sviestas gi moment atsilydo tokiam karšty... žiemą jei pamirštu išsitraukti, tai arba ant radiatoriaus užmetu arba į mikrobangę 30 sekundžių ir plaku 4u.gif moterios namie daug geros aparatūros, pritaikykit su išmone lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 16, 15:39)
  moterios namie daug geros aparatūros, pritaikykit su išmone  lotuliukas.gif  4u.gif

aš vakar išmečiau mikrobangę bigsmile.gif

sakiau nebedarysiu tortų, bet taip gražiai nuosavas diedas prašė lotuliukas.gif

tai noriu išmegint puošimą beze g.gif net ten darbui reik firminį padaryt... tai klausimas.. iš kiek porcijų daryt? dydis bus kaip du A4 formato lapai g.gif geriau vienu ypu visą pasidaryt ar per kelis kartus??
Atsakyti
gal du kartus po tris kiaušinius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 16, 15:46)
gal du kartus po tris kiaušinius  g.gif

na jaučiu reiks kurią dieną išsibandyt pasidaryt kiek iš vieno gaunas g.gif
Atsakyti