Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 15, 21:24)
As dabar uzsisakiau is Amazones lustre peratl, idomu koki efekta jis duoda. Beje, ten radau pigiausiai su atsiuntimu smile.gif

jei mažai papurkši - tai duos tokį pirmos šalnos efektą.
Jeigu daugiau - tai kaip ir balkšvai sidabrinio aksomo (su žibėjimu) efektą.
Atsakyti
Noriu zibejimo, bet nespesiu atsisiusti..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 15, 21:21)
jei mažai papurkši - tai duos tokį pirmos šalnos efektą.
Jeigu daugiau - tai kaip ir balkšvai sidabrinio aksomo  (su žibėjimu) efektą.

Cia Jus apie ta purskala? As jauciu, taip ir neismoksiu naudotis. Man kol kas nesiseka su juo. Viena karta apipurskiau, tai po to nuimt te viska. Daugiau nerizikavau
Atsakyti
tai gal jums nereikalingas? Paimciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 13, 09:46)
A kodel jau ne tau tortu puosyba,a  g.gif ?Taigi pirmas blynas ir visai neprisviles 4u.gif

4u.gif aciu...Bet kazkodel as pati nesu juo patenkinta doh.gif Norejau vienaip...o gavos kaip visada doh.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 13, 09:47)
nu bet apdengtas tai atrodo labai neblogai  bigsmile.gif  raukšlių nebuvo ar čia meistriškai užmaskuota  g.gif

topsecret.gif uzmaskuota...

QUOTE(gitule @ 2010 08 13, 11:05)
Tvarkingas tortas, o dar pirmas - graziai atrodo  4u.gif  O koks cia snikersas?

Snikersas pagal Olesta...Tik tiek kad dar i 2 biskvitys riesutuku dejau...Skonis tai liuks thumbup.gif

Nu...o dabar bukit geros...ir paaiskinkit man zaliai g.gif kaip gali but, kad torto kepimo formos dugnas...nebesilaiko blink.gif Ziedas pasidare per didelis! g.gif Nu niekaip neismastau...
Cia reiskias tikrai zenklas, kad man daugiau nagu nebekist prie kepiniu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kleckiuxs_r: 15 rugpjūčio 2010 - 22:09
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 15, 23:07)
Nu...o dabar bukit geros...ir paaiskinkit man zaliai g.gif  kaip gali but, kad torto kepimo formos dugnas...nebesilaiko blink.gif  Ziedas pasidare per didelis! g.gif  Nu niekaip neismastau...
Cia reiskias tikrai zenklas, kad man daugiau nagu nebekist prie kepiniu unsure.gif

žiedo viršus ir apačia nevienodo dydžio,apversk žiedą 4u.gif (man ne kartą taip buvo)
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 15, 12:46)
na, o čia maniškis, tortas skirtas stogo uždengimo proga, kopinau miglę

vis sugrįžtu pažiūrėti,labai įstrigo wub.gif wub.gif jeigu nepyksit,copy-paste,pabandysiu padaryt kada nors gyvenime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 15, 23:07)
Nu...o dabar bukit geros...ir paaiskinkit man zaliai g.gif  kaip gali but, kad torto kepimo formos dugnas...nebesilaiko blink.gif  Ziedas pasidare per didelis! g.gif  Nu niekaip neismastau...

man susilankstė tiksliau sulankstė tą žiedą ir turėjau mets lauk tortinę, nes kad ir kiek tiesinom nebebuvo taip gerai, nesilaikė verysad.gif

nu bet per tokius karščius kepat, man net silpna pasidaro pamačius tokius tortus ir kaip pagalvojus kiek prie jų darbo cool.gif , pablūdot turbūt wub.gif

neišskirsiu atskirai nes pasimečiau bet vienetukas, sodyba, krikštynų visi tortai superiniai wub.gif
Atsakyti
Akvilytes pilis labai grazi tokia didele didele thumbup.gif
Jolkos marskiniai patiko,tik apykakle galetu stoveti biggrin.gif
Spygles sodas lb patiko kopijuoju,rudeni anytos gimtadienis kuri dievina soda...ir dar uzsiprase kad iskepciau e bet ka o napaleona doh.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 08 15, 07:59)
Eiwile, a Tavo vyrui galva neperkaito  rolleyes.gif  nematau čia apart apykaklės ir kairiojo kampo apdengimo ką kritikuoti  mirksiukas.gif  šauniai padirbėjai, man tas kaklaraištis labai gražus  wub.gif didelis tortas, liuks  thumbup.gif

Ant stogo dirba turbut perkaito biggrin.gif ta kampa nelygu pamaciau kai tik nufotkinau ir atidaviau torta doh.gif apykakle tai jei teks daryt paklausysiu jusu patarimu ir gal pavyks padaryt,aciu tas kalaraistis man tai negrazus buvo kol neuzdejau tu taskeliu ... ax.gif

Atsakyti
naitas, stai as pasidariau rozytes ir lapelius is pastiliazo (Asseni figurelems daryti), paspalvinau pavirsiu sausais dazais - gavos toks parudusio vario efektas, tai ar bus gerai, jei ispurksiu tuo perlu? susvelnins ta ruda vario spalva, kaip manai?

Mano formos dugnas, kaip neutu keista irgi issilaisvino. Idomiausia, kad biskvitams kepti - liuks, o kai koki zele torta surenku i ta forma, tai jau pora kart - nesant i saldytuva dugnas iskrito doh.gif , tai po to karto, as dugna ''pribintuoju'' prie korpuso su plevele, tai ji prilaiko, o ir jei praleidzia siek tiek skysciu, tai dar ir saldytuva apsaugo smile.gif
Atsakyti
sveikutes kepejeles, turiu klausimeli, gal kas atsakys. issikepiau jogurtini torciuka ir norejau aptepti sonus sviestiniu kremu. ko as nedariau ir viena ji tepiau ir dejau trupinuku i ji ir vistiek kaip ciuozia jis man lauk taip ciuozia. tai esu visiskoje neviltyje, o tik sviestinis kremas ir tures buti, dengimo mases jokios. tik ant jo desis kazkoki papuosimai. galgi atsirastu kas galetu patarti ka daryt?
Atsakyti
po ilgos pertraukos ateinu ir as su saviskiais pasirodyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
JAV, mane pakerėjo tavo boružėlė wub.gif wub.gif wub.gif ir tik paskui pamačiau, kad ten dar ir leliukas šalia guli blink.gif wub.gif

zibute77, panašu,kad sviestinis kremas susivėlė su torto kremu todėl tau viskas ir čiuožia. vakar dariau tortą, kuris nebuvo dengiamas mase, o tik apteptas svietsiniu kremu, bet niekas nečiuožė, nes torto kremas buvo pilnai sustingęs ir sviestinis kuo puikiausiai prie jo prikibo 4u.gif
Atsakyti