labai grazi sodyba Tik kaip statybininko zmona pasakysiu - kita karta dengti pradek nuo stogo apacios Visas grozis cerpiu atsiskleis tada
QUOTE(kice @ 2010 08 15, 12:12)
labai grazi sodyba Tik kaip statybininko zmona pasakysiu - kita karta dengti pradek nuo stogo apacios Visas grozis cerpiu atsiskleis tada
gėda prisipažint, bet mano pirmoji specialybė yra tiesiogiai susijusi su statyba, ir per diplomo gynimą gavau klausimą apie stogo dengimą alia gi, kai karšta, galva neveikia...tai ir čerpės pasidengė ne nuo to galo
Bet kuo toliau tuo gražesni tortai Ir karštis žiūriu visai nemaišo
Akvilyte, pilis nuostabi, nereikia čia savęs kritikuot
***Meskute***
Laabai faini marškinukai O šią masę ir kočiojat ant sviestinio popieriaus, kaip recepte yra? Ar kaip kitaip sukatės?
spyglis2 labai šauni sodybėlė
Akvilyte, pilis nuostabi, nereikia čia savęs kritikuot
***Meskute***
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 15, 11:33)
o cia i marskiniu tema,dengiau saldainiu mase,norejau apykakle stacia padaryti,nu bet ji man niekaip nestovi............ jau buvo mintis i vidu kartono ideti
Laabai faini marškinukai O šią masę ir kočiojat ant sviestinio popieriaus, kaip recepte yra? Ar kaip kitaip sukatės?
spyglis2 labai šauni sodybėlė
Akvilyte, mjoooo, pilis fantastiska
eiwile, dailus marskinukai, ypac slipsas man patiko
Meskute, jau skaiciuku specas Spyglis, gerule sodyba, grazios spalvos
eiwile, dailus marskinukai, ypac slipsas man patiko
Meskute, jau skaiciuku specas Spyglis, gerule sodyba, grazios spalvos
Naitai, liuks leliukas labai jau dailiai atrodo tie leliukai ant tortų
akvilyte, labai daili pilis, ir peliukas, ir arklys
Meskute, vienetukas kok sturiningas
Ir abu marškinukai visai nieko, na gal apykakles galima būtų šiek tiek kitaip padaryti, bet... yra kaip yra. Juk taip karšta
akvilyte, labai daili pilis, ir peliukas, ir arklys
Meskute, vienetukas kok sturiningas
Ir abu marškinukai visai nieko, na gal apykakles galima būtų šiek tiek kitaip padaryti, bet... yra kaip yra. Juk taip karšta
as ta sokoladine mase kocioju ant stalo,truputi babarstyto pudra
mergaites, Jus tikros saunuoles Jusu darbeliai nuostabus
pasakykit kur man pasiskaityt apie tai kaip reikia tortus puost, bet tik nesakykit skaityt nuo 1 temos, tiek laiko tikrai neturiu
pasakykit kur man pasiskaityt apie tai kaip reikia tortus puost, bet tik nesakykit skaityt nuo 1 temos, tiek laiko tikrai neturiu
QUOTE(Triksi26 @ 2010 08 15, 15:55)
http://www.supermama...howtopic=378104
va cia skaityk
QUOTE(Triksi26 @ 2010 08 15, 13:55)
o ką daryt? reikia skaityt
man kai reikia kažko,o nebūnu pasižymėjusi, tai ir verčiu visas temas nuo 1 iki galo ,kol randu ,o ir šiaip geros informacijos yra,kas nepasakyta viršutinėje papuošimų temoje.
Čia daugiau komentarų,mergaitės dalinasi savo patirtimi,sužinai ką ir kaip geriau daryt,ko išvis nedaryt....Jeigu norisi išmokti,tai teks skaityti :)Po truputį,po truputį,bet manau verta,nes čia tokios auksarankės visos,ne valgymui tortus gamina,o akims paganyti...Patarimai taip pat labai labai vertingi.Nuo čia ir aš pradėjau,kaip ir manau daugelis.Tikrai labai labai didelis ačiū visoms,kurios negaili laiko ir kaskart vis iš naujo viską aiškinti,kas nesuprantama!!!
va...
o šiandien atnešu svao savaitgalinius darbelius:
šokoladiniai biskvitai,šokoladinis ganašas,aisingas,gėlytės ir mergytė aprengta pastilažu,dengta cukrine mase....meškučiai marcipaniniai,
sekantis buvo gamintas vyrui,gimtadienio proga.
čia maišytas rafaelo ir šokoladiniai biskvitai su šokoladiniu ganašu..skonis super,labai patiko visiems..
Virėjas ir įrankiai iš pastilažo,tik kūnas marcipaninis ir batai cukrinės masės.Dengta saldainių mase,rožės šokoladinės,purkšta bronzantu
va ir pjūvį įmesiu :
Kazkur buvo nuoroda apie tortu puosima sokoladu - ant veidrodzio visokias puosmenas rankomis is sokolado lankste..
Buciau labai dekinga, jei kuri imestumete
Papildyta:
1. klausimas - koks tas bronzatas? Lietuvoj tokio yra?
2. prasymas - gal galite issamu tortuko gaminima imesti i Tortu tema? Nes ir pertepimai cia ivairus, ir biskvitai.. ir vaizdas labai labai skanus
Buciau labai dekinga, jei kuri imestumete
Papildyta:
QUOTE(red69 @ 2010 08 15, 19:19)
o ką daryt? reikia skaityt
čia maišytas rafaelo ir šokoladiniai biskvitai su šokoladiniu ganašu..skonis super,labai patiko visiems..
Virėjas ir įrankiai iš pastilažo,tik kūnas marcipaninis ir batai cukrinės masės.Dengta saldainių mase,rožės šokoladinės,purkšta bronzantu
va ir pjūvį įmesiu :
va ir pjūvį įmesiu :
1. klausimas - koks tas bronzatas? Lietuvoj tokio yra?
2. prasymas - gal galite issamu tortuko gaminima imesti i Tortu tema? Nes ir pertepimai cia ivairus, ir biskvitai.. ir vaizdas labai labai skanus
Ačiū,receptuką būtinai įmesiu
O dėl to purškalo nežinau ar Lietuvoje yra,pirkau UK(surbitonart)
vadinasi EDIBLE LUSTRE SPRAY...
QUOTE(red69 @ 2010 08 15, 18:34)
Ačiū,receptuką būtinai įmesiu
As dabar uzsisakiau is Amazones lustre peratl, idomu koki efekta jis duoda. Beje, ten radau pigiausiai su atsiuntimu