Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labai grazi sodyba smile.gif Tik kaip statybininko zmona pasakysiu - kita karta dengti pradek nuo stogo apacios smile.gif Visas grozis cerpiu atsiskleis tada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 15 rugpjūčio 2010 - 12:14
QUOTE(kice @ 2010 08 15, 12:12)
labai grazi sodyba smile.gif Tik kaip statybininko zmona pasakysiu - kita karta dengti pradek nuo stogo apacios smile.gif Visas grozis cerpiu atsiskleis tada smile.gif

gėda prisipažint, bet mano pirmoji specialybė yra tiesiogiai susijusi su statyba, ir per diplomo gynimą gavau klausimą apie stogo dengimą blush2.gif doh.gif alia gi, kai karšta, galva neveikia...tai ir čerpės pasidengė ne nuo to galo doh.gif
Atsakyti
Bet kuo toliau tuo gražesni tortai bigsmile.gif Ir karštis žiūriu visai nemaišo schmoll.gif

Akvilyte, pilis nuostabi, nereikia čia savęs kritikuot 4u.gif

***Meskute*** 4u.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 15, 11:33)
o cia i marskiniu tema,dengiau saldainiu mase,norejau apykakle stacia padaryti,nu bet ji man niekaip nestovi............ lotuliukas.gif jau buvo mintis i vidu kartono ideti blush2.gif

Laabai faini marškinukai bigsmile.gif O šią masę ir kočiojat ant sviestinio popieriaus, kaip recepte yra? Ar kaip kitaip sukatės?

spyglis2 labai šauni sodybėlė 4u.gif
Atsakyti
Akvilyte, mjoooo, pilis blink.gif fantastiska wub.gif
eiwile, dailus marskinukai, ypac slipsas man patiko thumbup.gif
Meskute, jau skaiciuku specas thumbup.gif Spyglis, gerule sodyba, grazios spalvos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Naitai, liuks leliukas thumbup.gif labai jau dailiai atrodo tie leliukai ant tortų bigsmile.gif

akvilyte, labai daili pilis, ir peliukas, ir arklys bigsmile.gif

Meskute, vienetukas kok sturiningas thumbup.gif
Ir abu marškinukai visai nieko, na gal apykakles galima būtų šiek tiek kitaip padaryti, bet... yra kaip yra. Juk taip karšta doh.gif
Atsakyti
as ta sokoladine mase kocioju ant stalo,truputi babarstyto pudra 4u.gif
Atsakyti
mergaites, Jus tikros saunuoles wub.gif wub.gif wub.gif Jusu darbeliai nuostabus 4u.gif wub.gif wub.gif
pasakykit kur man pasiskaityt apie tai kaip reikia tortus puost, bet tik nesakykit skaityt nuo 1 temos, tiek laiko tikrai neturiu doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2010 08 15, 15:55)
mergaites, Jus tikros saunuoles  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Jusu darbeliai nuostabus 4u.gif  wub.gif  wub.gif
pasakykit kur man pasiskaityt apie tai kaip reikia tortus puost, bet tik nesakykit skaityt nuo 1 temos, tiek laiko tikrai neturiu  doh.gif  mirksiukas.gif

http://www.supermama...howtopic=378104
va cia skaityk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2010 08 15, 13:55)
mergaites, Jus tikros saunuoles  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Jusu darbeliai nuostabus 4u.gif  wub.gif  wub.gif
pasakykit kur man pasiskaityt apie tai kaip reikia tortus puost, bet tik nesakykit skaityt nuo 1 temos, tiek laiko tikrai neturiu  doh.gif  mirksiukas.gif

o ką daryt? reikia skaityt smile.gif
man kai reikia kažko,o nebūnu pasižymėjusi, tai ir verčiu visas temas nuo 1 iki galo ,kol randu doh.gif ,o ir šiaip geros informacijos yra,kas nepasakyta viršutinėje papuošimų temoje.
Čia daugiau komentarų,mergaitės dalinasi savo patirtimi,sužinai ką ir kaip geriau daryt,ko išvis nedaryt....Jeigu norisi išmokti,tai teks skaityti :)Po truputį,po truputį,bet manau verta,nes čia tokios auksarankės visos,ne valgymui tortus gamina,o akims paganyti...Patarimai taip pat labai labai vertingi.Nuo čia ir aš pradėjau,kaip ir manau daugelis.Tikrai labai labai didelis ačiū visoms,kurios negaili laiko ir kaskart vis iš naujo viską aiškinti,kas nesuprantama!!!
va... 4u.gif

o šiandien atnešu svao savaitgalinius darbelius:
šokoladiniai biskvitai,šokoladinis ganašas,aisingas,gėlytės ir mergytė aprengta pastilažu,dengta cukrine mase....meškučiai marcipaniniai,
user posted image

sekantis buvo gamintas vyrui,gimtadienio proga.
čia maišytas rafaelo ir šokoladiniai biskvitai su šokoladiniu ganašu..skonis super,labai patiko visiems..
Virėjas ir įrankiai iš pastilažo,tik kūnas marcipaninis ir batai cukrinės masės.Dengta saldainių mase,rožės šokoladinės,purkšta bronzantu smile.gif
user posted image

va ir pjūvį įmesiu :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 15 rugpjūčio 2010 - 18:24
Kazkur buvo nuoroda apie tortu puosima sokoladu - ant veidrodzio visokias puosmenas rankomis is sokolado lankste..
Buciau labai dekinga, jei kuri imestumete smile.gif
Papildyta:
QUOTE(red69 @ 2010 08 15, 19:19)
o ką daryt? reikia skaityt  smile.gif

sekantis buvo gamintas vyrui,gimtadienio proga.
čia maišytas rafaelo ir šokoladiniai biskvitai su šokoladiniu ganašu..skonis super,labai patiko visiems..
Virėjas ir įrankiai iš pastilažo,tik kūnas marcipaninis ir batai cukrinės masės.Dengta saldainių mase,rožės šokoladinės,purkšta bronzantu smile.gif

va ir pjūvį įmesiu :
user posted image

1. klausimas - koks tas bronzatas? Lietuvoj tokio yra?
2. prasymas - gal galite issamu tortuko gaminima imesti i Tortu tema? Nes ir pertepimai cia ivairus, ir biskvitai.. ir vaizdas labai labai skanus smile.gif
Atsakyti
Ačiū,receptuką būtinai įmesiu good.gif
O dėl to purškalo nežinau ar Lietuvoje yra,pirkau UK(surbitonart)
vadinasi EDIBLE LUSTRE SPRAY...
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 08 15, 18:34)
Ačiū,receptuką būtinai įmesiu good.gif
O dėl to purškalo nežinau ar Lietuvoje yra,pirkau UK(surbitonart)
vadinasi EDIBLE LUSTRE SPRAY...

As dabar uzsisakiau is Amazones lustre peratl, idomu koki efekta jis duoda. Beje, ten radau pigiausiai su atsiuntimu smile.gif
Atsakyti